سی پنل دارم + وردپرس
برای ساخت لینک یکبار مصرف برای فروش و دانلود فیلم آموزشی هست که حجمشون بالاتر از 400 مگ میشه چکار باید کرد ؟
باید از هاست دانلود استفاده کنم برای دانلودها ؟ چون از هاست اشتراکی که نمیشه 400 مگ به بالا دانلود کرد ؟
اگر عزیزی راهنمایی کنه ممنون میشم این لعنتی تمام وقت منو گرفته
sepahanserver
September 10th, 2015, 11:15
درود
مسلما باید هاست دانلود تهیه کنید
اگر قصد فروش فایلی دارید و از ورپرس استفاده میکنید می توانید از افزونه به ازای دانلود یا edd درگاه های واسطه استفاده کنید که \س از \رداخت لینک به مشتری میده و خودتون تنظیم میکنید چندار بتونه دانلود کنه و چندساعت معتبر باشه
sitetheme
September 10th, 2015, 12:32
درود
مسلما باید هاست دانلود تهیه کنید
اگر قصد فروش فایلی دارید و از ورپرس استفاده میکنید می توانید از افزونه به ازای دانلود یا edd درگاه های واسطه استفاده کنید که \س از \رداخت لینک به مشتری میده و خودتون تنظیم میکنید چندار بتونه دانلود کنه و چندساعت معتبر باشه
درود
فکر نمیکنم edd برای فایل های حجیم مناسب باشه، پیشنهاد بنده استفاده اسکریپت های vip هست
salar123
September 10th, 2015, 14:40
به نظر بنده افزونه EDD Remote بهتره اینو میتونی یه ازی هر دانلود تنظیم کنی.
پیشنهاد بنده هم استفاده از اسکریپت های vip هست که این خدمات رو میدن بی ایشون یا بصورت ماهانه اشتراک بدین یا هر فایل جدا خریداری بشه.. وردرپرس +اسکریپت vip
riranet
September 10th, 2015, 15:24
سلام
سی پنل دارم + وردپرس
برای ساخت لینک یکبار مصرف برای فروش و دانلود فیلم آموزشی هست که حجمشون بالاتر از 400 مگ میشه چکار باید کرد ؟
باید از هاست دانلود استفاده کنم برای دانلودها ؟ چون از هاست اشتراکی که نمیشه 400 مگ به بالا دانلود کرد ؟
در حال حاضر یکی از سایت های ما که آموزشی هست و دقیقا شرایط شما رو داره با پلاگین edd کار میکنه و مشکلی هم نداشته.
در edd میتونید حتی مشخص کنید که لینک تا چند روز فعال باشه.
البته از خود ووکامرس هم میتونید استفاده کنید ولی سرعت دانلود رو میاره پایین.
eramserver
September 10th, 2015, 16:37
سلام
سی پنل دارم + وردپرس
سلام افزونه دانلود به ازای پرداخت یوپال (http://upal.ir) پیشنهاد میشه عالیه و بدون کارمزد.
فال
September 11th, 2015, 13:47
ممنون از همه ی اساتید
برای هاستینگش از سایت های اشتراک گذاری و گوگل درایو و ... نمیشه استفاده کرد ؟
bigm
September 12th, 2015, 11:10
با عرض سلام و خسته به تمامی اساتید
به نظرم استفاده از ووکامرس بهتره مخصوصا برای این کار
چون میشه لینک ریموت دادا
نیاز به افزونه های زیادی ندارید
تقریبا پیدا کردن قالب های ووکامرساز قالب های edd اسون تره
و اینکه یه قسمتی داره به اسم لینک خارجی و بخش محدودیت
که شما مثلا لینک dl.x.ir/1.zip رو به افزونه میدید
حالا اگر در افزونه بگید لینک موقت با حداکثر سرعت 128 کیلو بات بسازه خود افزونه یه لینکی شبیه :
domin.ir/get.php?cbvGu94ZBGvXh4yKHWqV میسازه (البته شیوه ادرس دهی متفاوت)
در اینجا توصیه میشه در صورتی که لینک های خارجی استفاده میکنید
حتما از سرور مجازی (برای سایت )استفاده کنید چون پهنای باند زیادی در اختیار شما قرار میده و یه هاست دانلود خوب در کنارش میتونه تمام نیازهاتون رو برطرف کنه
اگر هم راهنمایی خاصی نیاز داشتید به صورت خصوصی یا در همین تاپیک مطرح کنید
با تشکر
فال
September 13th, 2015, 15:11
با عرض سلام و خسته به تمامی اساتید
به نظرم استفاده از ووکامرس بهتره مخصوصا برای این کار
چون میشه لینک ریموت دادا
نیاز به افزونه های زیادی ندارید
تقریبا پیدا کردن قالب های ووکامرساز قالب های edd اسون تره
و اینکه یه قسمتی داره به اسم لینک خارجی و بخش محدودیت
که شما مثلا لینک dl.x.ir/1.zip رو به افزونه میدید
حالا اگر در افزونه بگید لینک موقت با حداکثر سرعت 128 کیلو بات بسازه خود افزونه یه لینکی شبیه :
domin.ir/get.php?cbvGu94ZBGvXh4yKHWqV میسازه (البته شیوه ادرس دهی متفاوت)
در اینجا توصیه میشه در صورتی که لینک های خارجی استفاده میکنید
حتما از سرور مجازی (برای سایت )استفاده کنید چون پهنای باند زیادی در اختیار شما قرار میده و یه هاست دانلود خوب در کنارش میتونه تمام نیازهاتون رو برطرف کنه
اگر هم راهنمایی خاصی نیاز داشتید به صورت خصوصی یا در همین تاپیک مطرح کنید
با تشکر
با سلام
خیلی ممنون از راهنمایی شما
مشکل من الان اینه که من دارم ماهی 25 تومن بابت هاست سایت میدم
هاست دانلود هم که حداقل 60 هست
و هزینه اش برام سنگینه چون من تازه می خوام شروع به فروش کنم و نمی دونم اصلا موفق میشم یا نه !
راهی هست بتونم هزینه کمتری کنم ؟
خودم نظرم استفاده از دراپ باکس و ... بود حداقل برای شروع کار
bigm
September 13th, 2015, 19:23
با سلام
خیلی ممنون از راهنمایی شما
مشکل من الان اینه که من دارم ماهی 25 تومن بابت هاست سایت میدم
هاست دانلود هم که حداقل 60 هست
و هزینه اش برام سنگینه چون من تازه می خوام شروع به فروش کنم و نمی دونم اصلا موفق میشم یا نه !
راهی هست بتونم هزینه کمتری کنم ؟
خودم نظرم استفاده از دراپ باکس و ... بود حداقل برای شروع کار
یه راهی هست توی اسکایپ بهم پیام بدید
bigmpc تا راهنمایتون کنم
با تشکر
shadmehr792
September 13th, 2015, 19:49
بغیر از این که باید از یک هاست خوب دانلود استفاده کنید بایدپورت یکی گیگم داشته باشید ولی غیر از اینها ما در وردپرس افزونه ای داریم به نام easy digital download که میتونی از اینجا (https://wordpress.org/plugins/easy-digital-downloads/) دریافت کنی بعدش یک سری تنظیمات ظاهری و آموزش استفادست که خیلی سادست میتونی خودت بعد یک مدت کارکردن بفهمی یا یک سرچ انگلیسی بزنی آموزشاش میاد. با این افزونه حتی غیر از لینک یک بار مصرف میتونی قیمت بزاری بعد از پرداخت در درگاه دانلود شه میتونی تایم بزاری برای انقضا موفق باشی(;:113:
- - - Updated - - -
بغیر از این که باید از یک هاست خوب دانلود استفاده کنید بایدپورت یکی گیگم داشته باشید ولی غیر از اینها ما در وردپرس افزونه ای داریم به نام easy digital download که میتونی از اینجا (https://wordpress.org/plugins/easy-digital-downloads/) دریافت کنی بعدش یک سری تنظیمات ظاهری و آموزش استفادست که خیلی سادست میتونی خودت بعد یک مدت کارکردن بفهمی یا یک سرچ انگلیسی بزنی آموزشاش میاد. با این افزونه حتی غیر از لینک یک بار مصرف میتونی قیمت بزاری بعد از پرداخت در درگاه دانلود شه میتونی تایم بزاری برای انقضا موفق باشی(;:113: برای هاست ارزونتر هم بگم که نه اصلا از دراپ باکس و گوگل درایو استفاده نکن هرکسی میتونه استفاده کنه رایگان اونوقت اصن درامد نداری.بعدشم برای شروع هر استارتاپ یا هرچیزی باید مشکلات رو هم در نظر بگیری حالا کارشما هزینش کم تره اگر محصولت خوب باشه نمیمونه نترس
فال
October 10th, 2015, 15:20
easy digital download نصب کردم اما درگاه پرداخت پارس پال یا زرین پال رو چطوری باید بهش اضافه کرد ؟ این فقط پی پل و مستر کارت و ... داره
rastindata
October 10th, 2015, 15:44
easy digital download نصب کردم اما درگاه پرداخت پارس پال یا زرین پال رو چطوری باید بهش اضافه کرد ؟ این فقط پی پل و مستر کارت و ... داره
از سایت ، زرین پال یا پارسپال ، پلاگین مربوطه رو دانلود کنید و نصب کنید
Arna
October 10th, 2015, 16:39
به طور قطع edd و البته همراه با افزونه ای که لینک دانلود رو به صورت کد شده و یکبار مصرف تهیه میکنه پیشنهاد میشه . بنده فایل های دانلود با حجم های بالای ۱ گیگ رو با همین روش به فروش می رسونم.
سایت دلفی کار با افزونه مفیدی که ساخته خیال شما رو بابت عدم سرقت و حدس لینک راحت میکنه :
http://delphikar.ir/افزونه-ایزی-دیجیتال-ریموت-edd-remote-برای-وردپ/
فال
February 1st, 2016, 19:57
با سلام مجدد
دوستان بنده یک هاست اشتراکی با پنل دایرکت ادمین + یک هاست دانلود (با پنل دایرکت ادمین با پورت یک گیگ و سرعت حداکثر 200 کیلوبایت) بگیرم، با استفاده از edd می تونم کار رو شروع کنم ؟
Rezash
February 1st, 2016, 20:09
سلام
اکثر پلاگین های موجود لینک یک بار مصرف نمی دهند. و اونهایی که میدند و صرفا php هستند محدودیت شدیدی برای فایل های حجیم دارند چون مصرف بسیار بالایی در رم دارند. حتی در قوی ترین سرورهای hostdl دانلود فایل های حجیم با php با مشکل مواجه شدیم و از سمت هاستینگ اخطار دریافت کردیم.
منطقی ترین روش استفاده ترکیبی از php و یک وب سرور مثل nginx هست. برای سرور دانلود فایل ها می تونید یک vps تهیه کنید.
bigm
February 1st, 2016, 20:23
با سلام مجدد
دوستان بنده یک هاست اشتراکی با پنل دایرکت ادمین + یک هاست دانلود (با پنل دایرکت ادمین با پورت یک گیگ و سرعت حداکثر 200 کیلوبایت) بگیرم، با استفاده از edd می تونم کار رو شروع کنم ؟
اگر میخواهید لینک یک بار مصرف باشه باید مقدار حجم دادههاتون رو نظر بگیرید در edd برای حجم های کم زیر 10 مگابایت و هاست های قوی هیچ مشکلی نیست ولی وقتی حجم بالا باشه فشار زیادی روی سرور میاره
توصیه میکنم از ووکامرس استفاده کنید
فال
February 1st, 2016, 20:44
سلام
اکثر پلاگین های موجود لینک یک بار مصرف نمی دهند. و اونهایی که میدند و صرفا php هستند محدودیت شدیدی برای فایل های حجیم دارند چون مصرف بسیار بالایی در رم دارند. حتی در قوی ترین سرورهای hostdl دانلود فایل های حجیم با php با مشکل مواجه شدیم و از سمت هاستینگ اخطار دریافت کردیم.
منطقی ترین روش استفاده ترکیبی از php و یک وب سرور مثل nginx هست. برای سرور دانلود فایل ها می تونید یک vps تهیه کنید.
ببخشید من چندبار جواب شما رو خوندم ولی نفهمیدم، من نهایتا با سی پنل کار کردم متوجه نمی شم چی فرمودید
ممکنه یکم ساده تر بفرمایید ؟
یعنی هاست دانلود با دایرکت ادمین مشکل اصلی هست یا هاست اشتراکی ؟
هاست اشتراکی دوهسته ای، ایری و دو گیگ رم داره بازم کم هست؟ آخه کار خاصی نمی کنه که فقط ارجاع میده به هاست دانلود
حجم فایل ها 300 تا 500 هست معمولا
اگر میخواهید لینک یک بار مصرف باشه باید مقدار حجم دادههاتون رو نظر بگیرید در edd برای حجم های کم زیر 10 مگابایت و هاست های قوی هیچ مشکلی نیست ولی وقتی حجم بالا باشه فشار زیادی روی سرور میاره
توصیه میکنم از ووکامرس استفاده کنید
من متوجه نمیشم چه فشاری ؟!
ارجاع یک لینک به هاست دانلود پردازش سنگینی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بنده تجربه ای در این زمینه ندارم متاسفانه
Rezash
February 1st, 2016, 21:01
ببخشید من چندبار جواب شما رو خوندم ولی نفهمیدم، من نهایتا با سی پنل کار کردم متوجه نمی شم چی فرمودید
ممکنه یکم ساده تر بفرمایید ؟
یعنی هاست دانلود با دایرکت ادمین مشکل اصلی هست یا هاست اشتراکی ؟
هاست اشتراکی دوهسته ای، ایری و دو گیگ رم داره بازم کم هست؟ آخه کار خاصی نمی کنه که فقط ارجاع میده به هاست دانلود
حجم فایل ها 300 تا 500 هست معمولا
من متوجه نمیشم چه فشاری ؟!
ارجاع یک لینک به هاست دانلود پردازش سنگینی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بنده تجربه ای در این زمینه ندارم متاسفانه
سلام
دوست عزیز اگر صرفا بخواید بعد از پرداخت لینک دانلود رو به کاربر نمایش بدید هیچ مشکلی نیست. اما این لینک یکبار مصرف نیست و کاربر می تونه با بقیه به اشتراک بذاره !
اما اگر بخواید لینک یکبار مصرف ( مثلا محدود به آی پی تولید شده و دارای انقضای زمانی باشه ) و با php تنها کد نویسی بشه تمام فایل باید از php استریم بشه که در این صورت حجم فایل از رم سرور مصرف میشه. مثلا اگر یک گیگ فایل داشته باشید یک گیگ از رم سرور رو اشغال میکنه. البته با برنامه نویسی بهینه تر میشه این مقدار رو به حداقل رسوند اما باز هم تمام فشار دانلود روی رم سرور هست و اگر تعداد کاربرانی که فایل های دانلودی رو همزمان دانلود میکنند زیاد باشند حتی روی سرور اختصاصی به مشکل می خورید !
اما اگر برنامه تولید لینک و امضا سمت php باشه و وظیفه دانلود و اعتبار سنجی به یک وب سرور مثل nginx سپرده بشه مصرف منابع به شدت پایین میاد. و دیگه رم درگیر نیست.
برای این منظور شما به یک هاست معمولی برای میزبانی سایتتون و یک سرور مجازی نیاز دارید. و روی سرور مجازی باید یک وب سرور مثل nginx و یک ماژول لینک خصوصی نصب بشه.
اگر میخواهید حرفه ای کار کنید بخش دانلود vip رو به یک برنامه نویس بسپارید تا به شیوه ای که گفتم ( یا تلفیق یک سیستم موجود با وب سرور ) براتون بنویسه. در غیر این صورت برای شروع می تونید از انبوهی از افزونه های موجود استفاده کنید.
موفق باشید
فال
February 1st, 2016, 21:14
خیلی خیلی ممنون از نوضیح مفصلتون
جسارتا این دوتا افزونه رو در کنار EDD میخوام استفاده کنم
هزینه سرور
مجازی و یک وب سرور مثل nginx و یک ماژول لینک خصوصی چقدر هست ؟
ممنونم از توجه شما
Rezash
February 1st, 2016, 21:19
خیلی خیلی ممنون از نوضیح مفصلتون
جسارتا این دوتا افزونه رو در کنار EDD میخوام استفاده کنم
http://danaie.ir/wp-admin/plugin-install.php?tab=plugin-information&plugin=easy-digital-downloads-lock-downloads-to-ip&TB_iframe=true&width=600&height=550
http://danaie.ir/wp-admin/plugin-install.php?tab=plugin-information&plugin=edd-hide-download&TB_iframe=true&width=600&height=550
در این صورت بازهم به مشکل برمیخورم ؟
هزینه سرور
مجازی و یک وب سرور مثل nginx و یک ماژول لینک خصوصی چقدر هست ؟
ممنونم از توجه شما
خواهش میکنم
برای بخش دانلود محصول اگر لینک یکبار مصرف بخواید با php بله به مشکل میخورید. چون این افزونه ها همه با php هستند مگر اینکه بخش دانلود رو به یک سرور مجازی متصل کنید.
برای تهیه سرور مجازی می تونید در بخش در خواست سرویس تاپیک بزنید و دوستان آفر میدند. پیشبنی بنده برای شروع یک سرور مجازی با حداقل 512 مگ رم و فضای مورد نیاز هست که دوستان نرخ های متفاوتی میدند ( از 13 تومن در ماه به بالا رو دیدم در انجمن ، حتی با رم های بالاتر ! )
برای برنامه نویسی هم پیام خصوصی میدم خدمتتون
فال
February 1st, 2016, 21:53
یکی از هاستینگ ها این جواب را به من داده است :
بنده پرسیدم آیا شما سرویس مبتنی بر
nginx دارید ؟
جواب : خدمات میزبانی ابری بر پایه وبسرور لایت اسپید بنا شده که علاوه بر سرعت بالا، دارای بالاترین سازگاری را با تنظیمات Apache و htaccess میباشد.
این کافی است ؟
0935880
February 8th, 2016, 19:22
سلام
شما نیاز به یک کنترول پنل دارید حالا یا cPanel یا directAdmin یا ..
و یک سرور مجازی یا هرچیز دیگه ای که بتونید لینک مستقیم بگیرید
+
ووکامرس که میتونید فایل های مجازیتون را با امکاناتی که بهتون میده به فروش برسانید
و این سیستم را شخصا را اندازی نموده ام
درصورتی که سوال بیشتری دارید ایدی من در تلگرام: Likevps@ (https://telegram.me/Likevps)
فال
February 14th, 2016, 07:49
من الان eed و ووکامرس هردو رو نصب کردم ولی لینک دانلود رو نشون میدند هردو ، فقط اسم در کردند این افزونه ها
با کلودفایر کسی میدونه چطوری میشه لینک رو مخفی و یکبار مصرف کرد ؟
سرور مجازی لینوکس+دایرکت ادمین دارم