ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال گرافیست | طراح آرم , لوگو , بنر ...

0028085
September 9th, 2015, 00:22
سلام به دنبال یه گرافیک کار حرفه ای هستم برای شرکت میخوامش

حضوری هم نیاز نیست فقط ازش تست میگیرم کارش خوب بود ادامه میدیم

محمد محمدیی
September 9th, 2015, 00:50
در ارتباط باشید

mohammad6037m3@gmail.com

0028085
September 9th, 2015, 11:37
منتظر اعلام بفیه دوستان نیز هستیم

- - - Updated - - -

همچنان منتظرم

ehsan-a
September 9th, 2015, 11:45
با سلام. مطئسفانه من نه تونستم در سایت عضو بشم و نه ایمیل بزنم به شما. به همین دلیل مزاحم دوستم شدم تا این پیامو براتون ارسال کنه. هم خصوصی هم اینجا.
تو مورد اولتون
(((- توانایی طراحی psd قالب به صورت استاندارد و صحیح (اکثرا خودمون اسکلت کار رو میدیم تا با توجه به اون طراحی کنید)))
من بدون هیچ مشکلی میتوانم فعالیت کنم و کاملا در خدمت هستم. حتی نیازی هم به اسکلت ندارم یعنی میتوانم از صفر تا 100 طرح رو بسازم خودم با ایده های جذاب و ناب و جدید و مدرن برای نشون دادن این کار فقط کافیه شما برای نمونه و تست یک اسم بهم بگید تا من خیلی سریع یک طرح اولیه تقریبا خوب رو براتون ارسال کنم.
و یا میتونم بهتون برخی از نمونه کار هایی که دم دستم هست را ارسال کنم که ببینید.
--— من شماره تماسم را براتون ارسال میکنم تو خصوصی ولی جدا از آن اینم ایمیلم که خوشحال میشم باتون کار کنم. با تشکر.
saber.parsmelodi@yahoo.com
شماره تماسم رو هم خصوصی میکنم. یا حق

0028085
September 9th, 2015, 12:09
با سلام. مطئسفانه من نه تونستم در سایت عضو بشم و نه ایمیل بزنم به شما. به همین دلیل مزاحم دوستم شدم تا این پیامو براتون ارسال کنه. هم خصوصی هم اینجا.
تو مورد اولتون
(((- توانایی طراحی psd قالب به صورت استاندارد و صحیح (اکثرا خودمون اسکلت کار رو میدیم تا با توجه به اون طراحی کنید)))
من بدون هیچ مشکلی میتوانم فعالیت کنم و کاملا در خدمت هستم. حتی نیازی هم به اسکلت ندارم یعنی میتوانم از صفر تا 100 طرح رو بسازم خودم با ایده های جذاب و ناب و جدید و مدرن برای نشون دادن این کار فقط کافیه شما برای نمونه و تست یک اسم بهم بگید تا من خیلی سریع یک طرح اولیه تقریبا خوب رو براتون ارسال کنم.
و یا میتونم بهتون برخی از نمونه کار هایی که دم دستم هست را ارسال کنم که ببینید.
--— من شماره تماسم را براتون ارسال میکنم تو خصوصی ولی جدا از آن اینم ایمیلم که خوشحال میشم باتون کار کنم. با تشکر.
saber.parsmelodi@yahoo.com
شماره تماسم رو هم خصوصی میکنم. یا حق

درود , برسی و پاسخ داد شد

سپاس گزارم , منتظر پاسخ بقیه دوستان نیز می باشم

یا حق

PlusNew
September 9th, 2015, 13:49
درود

در خدمتیم .

0028085
September 9th, 2015, 13:51
درود

در خدمتیم .

درود , ایا یک هدر بدیم برای ادیت و تست و نمونه کارتون میتونید انجام بدید ببینیم سطح کاریتون چقدره ؟

PlusNew
September 9th, 2015, 14:22
درود , ایا یک هدر بدیم برای ادیت و تست و نمونه کارتون میتونید انجام بدید ببینیم سطح کاریتون چقدره ؟

درود

بله ارسال نمایید . + لیست تغییرات .

Black-Light
September 9th, 2015, 14:47
اگه هنوز نیاز دارید من هستم.
http://www.apci.ir

p2m
September 9th, 2015, 15:01
با سلام

اتود زن گرافیکی و طراح پیاده ساز طرح لوگو و ....... زیر نظر شرکت در حال فعالیت هستند هر نوع کار حرفه ای خواستید باما در تماس باشید فقط کار حرفه ای پذیرفته میشه

http://www.vpsroyal.com/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d9%84%d9%88%da%af%d9%88.html

taklogo
September 9th, 2015, 18:18
طراحی لوگو جلد کتاب پوستر بروشور کاتالوگ کارت ویزیت لوگو ....
در خدمتم

tarahangraphic77
September 26th, 2015, 02:51
Www.instagram.com/tarahangraphic77
09148840428
در خدمتتون هستیم