توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ایجاد خودکار پکیج هاست
mdchicho
September 8th, 2015, 09:33
سلام
دوستان من تمام تاپیک ها ی مربوط به عدم ایجاد خودکار هاست را مطالعه کردم و خیلی هم تو اینترنت گشتم ولی همچنان مشکلم را نتوانستم حل کنم.
مشکل اینجاست که در whmcs پکیج های هاست را معرفی کردم و در دایرکت ادمین هم همان پکیج ها را ساختم و سرور را هم معرفی کردم و دکمه ورود به مدیریت دایرکت ادمین در مدیریت سالم است و بدون مشکل وارد دایرکت ادمین می شود ، ضمنا خودم از مدیریت می توانم پکیج را به صورت دستی ایجاد کنم. به این شکل که کاربر پکیج را خرید می کنه ولی سفارش تکمیل نمیشه و پکیج ساخته نمیشه بعد از اینکه من از قسمت مدیریت سفارش را تکمیل می کنم و روی ایجاد کلیک می کنم بدون مشکل پکیج ساخته میشه.
راستی اون تیک ایجاد اتوماتیک بعد از پرداخت را هم بررسی کردم و زده ام.
دوستان لطفا راهنمایی کنند. با تشکر
hamra
September 8th, 2015, 09:54
اینطور که میفرمایید تمامی موارد رو درست وارد کردید / اگر اینطور باشه نباید مشکلی وجود داشته باشه .
mdchicho
September 8th, 2015, 10:01
بله دقیقا همه چیز را بررسی کردم ، عرض کردم حتی در مدیریت بعد از تایید سفارش و زدن دکمه ایجاد ، اکانت ساخته می شود.
saeid_e00
September 8th, 2015, 11:44
سلام
دوستان من تمام تاپیک ها ی مربوط به عدم ایجاد خودکار هاست را مطالعه کردم و خیلی هم تو اینترنت گشتم ولی همچنان مشکلم را نتوانستم حل کنم.
مشکل اینجاست که در whmcs پکیج های هاست را معرفی کردم و در دایرکت ادمین هم همان پکیج ها را ساختم و سرور را هم معرفی کردم و دکمه ورود به مدیریت دایرکت ادمین در مدیریت سالم است و بدون مشکل وارد دایرکت ادمین می شود ، ضمنا خودم از مدیریت می توانم پکیج را به صورت دستی ایجاد کنم. به این شکل که کاربر پکیج را خرید می کنه ولی سفارش تکمیل نمیشه و پکیج ساخته نمیشه بعد از اینکه من از قسمت مدیریت سفارش را تکمیل می کنم و روی ایجاد کلیک می کنم بدون مشکل پکیج ساخته میشه.
راستی اون تیک ایجاد اتوماتیک بعد از پرداخت را هم بررسی کردم و زده ام.
دوستان لطفا راهنمایی کنند. با تشکر
سلام
توی تنظیمات ، قسمت فعال شدن سرویس بعداز سفارش رو فعال کردین ؟؟
ینی بعد از سفارش نیاز به تایید شما نباشه
بزرگوار منظورتون اکانت هست نه پکیج !
ما هم همین مشکل را داشتیم اگر تا\ی ها را مطالعه کرده باشید متوجه میشید که مثل اینکه امکان تحویل آنی نیست و حتما نیاز به تایید مدیر داره !
mdchicho
September 9th, 2015, 08:29
درود
بزرگوار منظورتون اکانت هست نه پکیج !
ما هم همین مشکل را داشتیم اگر تا\ی ها را مطالعه کرده باشید متوجه میشید که مثل اینکه امکان تحویل آنی نیست و حتما نیاز به تایید مدیر داره !
سلام
جالب اینجاست تا چند وقت پیش این امکان فراهم بود ، وقتی کسی هاست خرید می کرد و مبلغش به صورت اینترنتی واریز می شد پکیج هاست خودکار ساخته می شد و اطلاعات برای کاربر ارسال می شد. الان چند ماهه که این مشکل پیش اومده و باید خودم دستی از مدیریت پکیج را ایجاد کنم.
- - - Updated - - -
دوستان و اساتید بزرگوار راهی به ذهنتون نرسید ؟
لطفا راهنمایی کنید