PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده فیلم - سریال هستم

Helios@
September 7th, 2015, 13:43
سلام عرض ادب ، رزومه کاری به این صورت هستش : اگه سایتتون تازه استارت خورده روزی 40-50 پست تضمینی براتون میزنم ، اگه سایت بروز هستش که بستگی به ریلیزهای جدید داره ، هر پستی عرفش 500 تومنه ، ولی برای سایت هایی که تازه کار هستن 400 میزنم هر پست :

1. آشنایی کامل با وردپرس + سرور
2. منبع هم سایت های خارجی هست نظیره : Ganool , ShANiG , YIFY و ....
3. دسترسی به ترکرهای معروف هم دارم در این زمینه

لطفا آی دی یاهو رو بزارید در ارتباط باشم باهاتون :)

hamedmj
September 7th, 2015, 13:51
سلام عرض ادب ، رزومه کاری به این صورت هستش : اگه سایتتون تازه استارت خورده روزی 40-50 پست تضمینی براتون میزنم ، اگه سایت بروز هستش که بستگی به ریلیزهای جدید داره ، هر پستی عرفش 500 تومنه ، ولی برای سایت هایی که تازه کار هستن 400 میزنم هر پست :

1. آشنایی کامل با وردپرس + سرور
2. منبع هم سایت های خارجی هست نظیره : Ganool , ShANiG , YIFY و ....
3. دسترسی به ترکرهای معروف هم دارم در این زمینه

لطفا آی دی یاهو رو بزارید در ارتباط باشم باهاتون :)

پست گذاری کاملا اتوماتیک هست در سایت ما. شما فقط اسم فیلم یا سریال رو میدید و خودش تمامی فرم ها رو پر میکنه.
برای لینک سریال ها هم، لینک پوشه در دایرکتوری داده میشه و نیازی نیست تک تک ادد کنید.
خودکار پوستر فیلم یا سریال هم آپلود میشه.
قیمت برای پست گذاری؟

Helios@
September 10th, 2015, 23:58
پست گذاری کاملا اتوماتیک هست در سایت ما. شما فقط اسم فیلم یا سریال رو میدید و خودش تمامی فرم ها رو پر میکنه.
برای لینک سریال ها هم، لینک پوشه در دایرکتوری داده میشه و نیازی نیست تک تک ادد کنید.
خودکار پوستر فیلم یا سریال هم آپلود میشه.
قیمت برای پست گذاری؟

داخل یاهو بهتون پی ایم دادم

- - - Updated - - -

کسی دیگه ای هست در خدمتش باشیم ؟

- - - Updated - - -

دوستان لطفا پخ که میفرستید لطفا آی دی یاهو هم بزارید ، چون دسترسی ندارم جواب بدم