توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای گوگل وب مستر-can't access your website
webpa90
September 7th, 2015, 10:45
با سلام
وب سایت بنده روی سرور ایرانی هست و من در گوگل وب مستر مکررا این خطا رو میبینم که" امکان دسترسی به سایتم رو نداره"
با اینکه آپ تایم سروری که سایتم روش قرار گرفته 100% هست.
به نظرتون ممکنه گوگل با به خاطر ایران بودن سرور و ای پی ها این مشکل رو داشته باشه؟
nginxweb
September 7th, 2015, 11:05
درود
دوست گرامی میشه بفرمایید کدام دیتاسنتر ایران هستش که uptime 100% داره؟
اپتایم دیتاسنترهای ایرانی 90% هم نیست.. و دایم روزانه در ساعات خاص به اینترانت سویچ میکند و فقط داخل ایران باز میشه سایت ها و شما فکر میکنید سرور up میباشد در صورتیکه خارج از کشور دسترسین دارند... این را یوزر عادی متوجه نمیشود اما ما که دایم سرورهای شرکت ها را در سیستم مانیتورینگ زیر نظر داریم این مسئله را سریعا متوجه میشویم.
در مورد پیام گوگل یکی از علل زیر دلیل این مسئله میباشد:
1- block بودن ایپی های google bots در سرور
2- همین مسئله سویپ به اینترانت
3- عدم پاسخگویی سرور به spider robot های گوگی زمانی که به سایت شما مراجعه مکنند
و..
که با آپدیت بعدی چند روز بعد این مسئله خودکار جل میگردد
webpa90
September 7th, 2015, 11:42
ممنون از راهنمایی و توضیحات خوبتون
پس با انتقال وب سایتم به سرور خارجی احتمالا مشکلم حل خواهد شد....
starting
September 7th, 2015, 11:50
ممنون از راهنمایی و توضیحات خوبتون
پس با انتقال وب سایتم به سرور خارجی احتمالا مشکلم حل خواهد شد....
در مواقعی اگر محتوای اسپم داشته باشید نیز اینور میشه ببینید در سرچ هستین؟ در کل پیگیر باشید آی پی 66. دسترسی به سرورتون داره
webpa90
September 8th, 2015, 11:52
بودن روی سرورهای ایران ظاهرا سرعت و هزینه بالاتری داره اما با توجه به توضیحاتی که فرمودید انگار انتخاب سرورهای خارجی بهتره...
من یکم سر درگم شدم...
- - - Updated - - -
در مواقعی اگر محتوای اسپم داشته باشید نیز اینور میشه ببینید در سرچ هستین؟ در کل پیگیر باشید آی پی 66. دسترسی به سرورتون داره
بله در سرچ هستم محتوای اسپم نداریم چون چک کردم آی پی بلاک نبود منظورتون از آی پی 66 آی پی googlebot هست؟ چطور میتونم بفهمم؟ ظاهرا این لینک توضیح داده
وب سایت بنده روی سرور ایرانی هست و من در گوگل وب مستر مکررا این خطا رو میبینم که" امکان دسترسی به سایتم رو نداره"
با اینکه آپ تایم سروری که سایتم روش قرار گرفته 100% هست.
به نظرتون ممکنه گوگل با به خاطر ایران بودن سرور و ای پی ها این مشکل رو داشته باشه؟
فقط صفحات خاصی رو امکان دسترسی نداره یا کل سایت رو؟
فایل روبات سایت رو چک کردین؟ ممکنه از اون باشه.
تو گوگل وب مستر لینک هایی که ارور میده رو تو ساعات مختلف روز فچ کنید. اگر باز هم ارور دسترسی میداد مشکل از دیتا سنتر نیست.
ولی اگه تو یه ساعت ارور میداد و دفعه بعدیش نه، معلومه از دیتا سنتر هستش.