توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراح آدرسیاب با پنل
saeed1988m
September 6th, 2015, 17:46
با سلام
نیازمند طراحی آدرسیاب (با پنل تحت وب ترجیها )هستیم .
لطفا دوستان نمونه کار اگر دارید لطف کنید و قیمت .
نرخ درست بدید لطفا از قیمت ها خبر داریم عزیزان
اگر از این سورس آماده ها که با ویزوآل بیسیک میزنید لطف کنید در تایپیک اسم نبرید به عنوان طراحی
با سپاس
data20
September 6th, 2015, 18:13
سلام
اگر خیلی فورس نیست (یه کم مشغله کاریم زیاد) و خودتون می تونید ui تو فتوشاپ بهم بدید براتون رایگان تموم میکنم
برنامه هم تحت #c و تکنولوژی wpf
saeed1988m
September 6th, 2015, 18:39
سلام
اگر خیلی فورس نیست (یه کم مشغله کاریم زیاد) و خودتون می تونید ui تو فتوشاپ بهم بدید براتون رایگان تموم میکنم
برنامه هم تحت #c و تکنولوژی wpf
اتفاقا یه مقدار فورس ماژور هست برامون خیر متاسفانه کلیه آیکن ها و عکس های پشت زمینه و ... با طراح هست چون خود ما هم اصلا وقت نمیکنیم
با اینحال لطفا هزینه و مدت زمان مورد نیاز برای انجام کار رو اعلام کنید .
data20
September 6th, 2015, 21:58
زود تر از هفته آتی نمی رسم خوش بینانه میشه جمعه 20 ام
سورس ادرس یاب + اخرین اخبار + پنل تحت ویندوز آماده دارم ولی ui ساده بدون عکس و رنگ و .... و هزینه ای هم لازم نیست حالا شما دوست دارید هزینه کنید بحث جدا
پنل تحت وب اگر الزام تحت Asp.net در میارم ولی چون کد اماده نیست هزینه میگیرم ازتون که به نظرم چیز خیلی ضروری نیست و همون تحت ویندوز نیاز شما رو رفع میکنه
به هر حال صاحب اختیارید .
saeed1988m
September 6th, 2015, 22:22
زود تر از هفته آتی نمی رسم خوش بینانه میشه جمعه 20 ام
سورس ادرس یاب + اخرین اخبار + پنل تحت ویندوز آماده دارم ولی ui ساده بدون عکس و رنگ و .... و هزینه ای هم لازم نیست حالا شما دوست دارید هزینه کنید بحث جدا
پنل تحت وب اگر الزام تحت Asp.net در میارم ولی چون کد اماده نیست هزینه میگیرم ازتون که به نظرم چیز خیلی ضروری نیست و همون تحت ویندوز نیاز شما رو رفع میکنه
به هر حال صاحب اختیارید .
تشکر از لطف شما بزرگوار
در صورت امکان لطفا سورس آدرس یاب + اخرین اخبار + پنل تحت ویندوز لطف کنید
ضمن اینکه هزینه برای حالتی که شما خودتون بنویسید رو بفرمایید
data20
September 6th, 2015, 22:46
تشکر از لطف شما بزرگوار
در صورت امکان لطفا سورس آدرس یاب + اخرین اخبار + پنل تحت ویندوز لطف کنید
ضمن اینکه هزینه برای حالتی که شما خودتون بنویسید رو بفرمایید
یه سو برداشتی شد کد توسط خودم نوشته شد برای 1 کی از دوستان که نمی تونم سورس به شما بدم یا شخص دیگه ای
و معمولا عادت ندارم سورس کاری عمومی کنم هر چند ساده باشه
پس تو این مورد شرمندم
saeed1988m
September 6th, 2015, 23:37
یه سو برداشتی شد کد توسط خودم نوشته شد برای 1 کی از دوستان که نمی تونم سورس به شما بدم یا شخص دیگه ای
و معمولا عادت ندارم سورس کاری عمومی کنم هر چند ساده باشه
پس تو این مورد شرمندم
شب و روزتون خوش!!!!
PlusNew
September 8th, 2015, 08:59
درود اگر همچنان نیاز دارید در خدمتیم . با پنل تحت ویندوز . کدنویسی شده با زبان c++
saeed1988m
September 9th, 2015, 03:09
درود اگر همچنان نیاز دارید در خدمتیم . با پنل تحت ویندوز . کدنویسی شده با زبان c++
درود
لطفا هزینه مدت زمان اجرا برای انجام و در صورت امکان پل ارتباطی یاهو و شماره تماس
PlusNew
September 9th, 2015, 11:35
درود
لطفا هزینه مدت زمان اجرا برای انجام و در صورت امکان پل ارتباطی یاهو و شماره تماس