توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن دامنه از چه وب سایتی خریداری شده
Reza-R2
September 6th, 2015, 15:40
سلام دوستان
من یه سئوال دارم من الان یه دامنه دوستم خرید بنده خدا به میلش میل میزنم جواب نمیده ما رزبلاگ بودیم یه 2روز رزبلاگ بسته شده دیدیم وبمون زدن نابود کردن اصلا نمیشه داخل پنل رفت
بعدش الان من میخوام ببینم رفیقم دامنه از کجا خرید که به تونم دامنه که روی رزبلاگ ست شده به هاست انتقال بدم
چه جوری میشه فهمید دامنه از کجا خریداری شده دوستان
اینا این شکلی میشه
بازدید خوبی داشتیم روزی 20تا 80بازدید داشتیم فقط داخل یه پست 30نفر بازیدید داشتیم حداقل
ادرس : antibarca.ir
menalgeya
September 6th, 2015, 16:17
با سلام
دوست عزیز اینطور که بنده از سئوال شما فهمیدم برای فهمیدن مشخصات دامنه و این که مال چه کسی می باشد باید از دامین خود هویز بگیرید
http://whois.irdomain.com/antibarca.ir
این دامین در پنل سایت ایرنیک قابل مشاهده می باشد
موفق باشید
Reza-R2
September 6th, 2015, 16:54
با سلام
دوست عزیز اینطور که بنده از سئوال شما فهمیدم برای فهمیدن مشخصات دامنه و این که مال چه کسی می باشد باید از دامین خود هویز بگیرید
http://whois.irdomain.com/antibarca.ir
این دامین در پنل سایت ایرنیک قابل مشاهده می باشد
موفق باشید
این خوب بودش ولی نمیشه دقیق فهمید از چه سایتی خریداری شد
Majiiid
September 6th, 2015, 17:11
چرا تو دامنه های ملی میشه فهمید که توسط کدام نماینده یا کدام سایت ثبت شده است اگر هوییز بگیرن اطلاعات اونجا هست
Sajad
September 6th, 2015, 20:59
دامنههای ir مهم نیست که از کجا خریداری شده باشند. همه در مرکز nic.ir دارای پنل هستند و اگر این ایمیلها مال شماست یعنی به پنلتون دسترسی دارید و میتونید دامنه را از پنل nic مدیریت کنید و اگر این ایمیلها برای شما نیست عملا کار خاصی از شما ساخته نیست:
mhda7474@gmail.com
sajjad_dandy_2011@yahoo.com
saeid_e00
September 6th, 2015, 22:27
سلام
شما از دامین های ملی که هویز بگیرین ایمیل صاحب دامین و رابط و .. رو نشون میده
اگه ایمیل شما نبود کاری ازتون برنمیاد..
menalgeya
September 6th, 2015, 22:57
دوست عزیز
همینطور که دوستان نیز اشاره کردند دامنه ای ir همگی دارای پنل در ایرنیک هستند
و از اونجا میتونید نام رابط و ایمیلش رو مشاهده کنید
Reza-R2
September 7th, 2015, 19:51
دوستان چه جوری میشه فهمید از کدوم سایت گرفته راهنمایی کنید ضروری
ipsat
September 7th, 2015, 21:42
خدمت شما
tikweb.ir
عزیز سایت هایی که دارن ارائه سرویس دامین های ملی میدن فقط رابط مالی هستن یعنی برای شما میشن پرداخت کننده که شما بتونی دامین ثبت یا تمدید یا انتقال بدی مرجع اصلی نگه دارنده و قوانین ir میشه nic.ir که دامین شما توی پنل این سایت هست در صورتی که میخوایید ببینید رابط مالی پرداخت کننده شما کی بوده از سایت nic.ir بخش پشتیبانی آنلاینش اعلام کنید ببینید اطلاعات میدن بهتون