توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی رفع اسپم از طریق ایمیل
Saba0000
September 6th, 2015, 12:40
سلام روزتون بخیر هاست من بعلت ایمیل مسدود شد و پشتیبانی سایت گفت علتش ارسال ایمیل از مسیر
*Script Alert* - A script in '/home1/legaladv/public_html/wp-includes/SimplePie/XML/Declaration هست و موقتا هاست رو باز کردن لطفا می تونین با جزئیات راهنمایی کنین باید چیکار کنم اسپم ایجاد نشه؟ و اسپم ها رو پاک کنم؟
اسم دامنه www.legal-advice.in
metal75
September 7th, 2015, 00:43
سلام روزتون بخیر هاست من بعلت ایمیل مسدود شد و پشتیبانی سایت گفت علتش ارسال ایمیل از مسیر
*Script Alert* - A script in '/home1/legaladv/public_html/wp-includes/SimplePie/XML/Declaration هست و موقتا هاست رو باز کردن لطفا می تونین با جزئیات راهنمایی کنین باید چیکار کنم اسپم ایجاد نشه؟ و اسپم ها رو پاک کنم؟
اسم دامنه www.legal-advice.in
با سلام
دوست عزیز. احتمالا اسکریت شما در ساعت بیشتر از حد مجاز تعریف شده در سرور ایمیل ارسال میکنه... و یا محتویاتی داره که سرور به صورت اسپم میشناسه... بهتره اول فایل ارسال ایمیل رو بررسی کنید و محتویاتشو ببینید
پاینده باشید
Saba0000
September 7th, 2015, 08:41
از راهنمایی تون ممنونم
محتویات فایل ارسال ایمیل رو از کدوم قسمت پیشخوان وردپرس میتونم ببینم؟
metal75
September 7th, 2015, 13:01
از راهنمایی تون ممنونم
محتویات فایل ارسال ایمیل رو از کدوم قسمت پیشخوان وردپرس میتونم ببینم؟
سلام
از طریق پیشخوان که نمیتونید... بنده هم گفتم احتمال داره از محتویات باشه.باید ببینید این ایمیل از طریق پلاگین ارسال میشه؟ یا فایل دیگه...