ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش کانفیگ و خرید سرور

Emi
September 6th, 2015, 12:18
سلام دوستان. من به کسی نیاز دارم که صفر تا صد خدمات هاستینگ رو بهم یاد بده. از اصطلاحات شبکه گرفته تا کانفیگ وب سرورها و سرورهای اختصاصی. چون میخوام خودم مستقل یه سرور اختصاصی برای سایتم بگیرم. و در کنارش ممکنه بخوام کار هاستینگ رو هم اغاز کنم. واسه همین نمیخوام اطلاعات جامعی در موردش داشته باشم. تئوری و نظری. کسی از دوستان که صبر و حوصله در اموزش داشته باشه و البته مباحث رو با ذکر دلیل توضیح بده اگر هست با قیمت پیشنهادیشون پیغام بگذارن همینجا. و ذکر کنید چند وقته و روزی چند ساعت میتونیم این دوره رو تموم کنیم. اموزش ها اگه به صورت انلاین باشه و غیر حضوری که خیلی بهتره. ---------- درخواست بعدی اینکه من میخوام از ovh یه سرور تهیه کنم. میشه راهنمایی کنید مراحلش بچه صورته. میخوام خودم بدون واسطه خرید کنم که هر ماه مجبور نشم درصد به دلال های مهترم بدم.

almandata
September 6th, 2015, 12:20
سلام پیشنهاد میشه خودتون برید دنبال آموزش های رایگان به مشکلی برخورد کردید اینجا بپرسید دوستان راهنمایی تون می کنن

اینطوری که میخواین هزینه بالایی براتون داره

nginxweb
September 6th, 2015, 12:21
درود
دوست گرامی هیچ کسی صفر تا صد نیست اینجا که این انتظار رو داشته باشید .. پیشنهاد میکنم مقاله زیر رو بخونید راههکاری مفیدی خدمتتون معرفی شده است:

http://www.nginxweb.ir/blog/amoozesh-config-server/

company_hosting
September 6th, 2015, 12:23
سلام

اگر بصورت نیمه حرفه ای بخواهید یاد بگیرید اگر کسی کمتر از هزینه 4 میلیون اعلام کند هم به خودش ظلم کرده هم به شما کم کاری خواهد کرد

مباحث شبکه و غیر دوره های اموزشی دارد برای مدت 6-2 سال

مگر بصورت صحبتی و خلاصه نویسی بخواهید یاد بگیرید

در مورد خرید او وی اچ شما باید با مدراک واقعی و از خارج کشور اشنا داشته باشید و تهیه کنید
مدارک جعلی بخواهید دوستانی هستند که ارائه میدهند و ....

موفق باشید

Emi
September 6th, 2015, 12:38
من خودم اهل مطالعه هستم ولی مشکلم اینه نمیدونم از کجا باید شروع کنم. یعنی سر فصل ها رو نمیدونم که گام به گام جلو برم و اطلاعاتم رو بالا ببرم.
بهمین خاطر جسته گریخته مقالات رو میخونم و چون نظمی توی یادگیری نیست، زمان بیشتری باید بزارم. ممنون میشم حداقل سر فصل هایی که باید گام به گام جلو برم رو بهم بگید تا با جستجو در اینترنت در مورد هر مبحثی تحقیق کنم و یاد بگیرم.

- - - Updated - - -

در مورد خرید او وی اچ شما باید با مدراک واقعی و از خارج کشور اشنا داشته باشید و تهیه کنید
مدارک جعلی بخواهید دوستانی هستند که ارائه میدهند و ....

موفق باشید

پس خودم شخصا نمیتونم خرید کنم. حتما یا باید اونور اشنا داشته باشم یا مدارک جعل کنم؟
این جعل مدارک یهو داستان نمیشه؟ سرور رو دسترسیش رو قطع کنن؟
معمولا راه عرفش چیه؟

company_hosting
September 6th, 2015, 12:43
من خودم اهل مطالعه هستم ولی مشکلم اینه نمیدونم از کجا باید شروع کنم. یعنی سر فصل ها رو نمیدونم که گام به گام جلو برم و اطلاعاتم رو بالا ببرم.
بهمین خاطر جسته گریخته مقالات رو میخونم و چون نظمی توی یادگیری نیست، زمان بیشتری باید بزارم. ممنون میشم حداقل سر فصل هایی که باید گام به گام جلو برم رو بهم بگید تا با جستجو در اینترنت در مورد هر مبحثی تحقیق کنم و یاد بگیرم.

- - - Updated - - -

پس خودم شخصا نمیتونم خرید کنم. حتما یا باید اونور اشنا داشته باشم یا مدارک جعل کنم؟
این جعل مدارک یهو داستان نمیشه؟ سرور رو دسترسیش رو قطع کنن؟
معمولا راه عرفش چیه؟

سلام

در مورد سرفصل

شما شبکه دوست داری یا برنام نویسی ؟
1کی را متیونید یاد بگیرید در یک زمان و هر دو با هم نمیشه

من به هیچ عنوان مدارک جعل پیشنهاد نمیکنم

درصورتی که اشنا دارید در خارج از کشور ، از سمت ایشان اقدام کنید

موفق باشید

Emi
September 6th, 2015, 12:54
سلام

در مورد سرفصل

شما شبکه دوست داری یا برنام نویسی ؟
1کی را متیونید یاد بگیرید در یک زمان و هر دو با هم نمیشه

من به هیچ عنوان مدارک جعل پیشنهاد نمیکنم

درصورتی که اشنا دارید در خارج از کشور ، از سمت ایشان اقدام کنید

موفق باشید

شبکه رو بیشتر علاقه دارم. و اول دوستم دارم اگه بشه در این باره مطالعه کنم.

almanwebhost
September 6th, 2015, 12:58
سلام دوستان. من به کسی نیاز دارم که صفر تا صد خدمات هاستینگ رو بهم یاد بده. از اصطلاحات شبکه گرفته تا کانفیگ وب سرورها و سرورهای اختصاصی. چون میخوام خودم مستقل یه سرور اختصاصی برای سایتم بگیرم. و در کنارش ممکنه بخوام کار هاستینگ رو هم اغاز کنم. واسه همین نمیخوام اطلاعات جامعی در موردش داشته باشم. تئوری و نظری. کسی از دوستان که صبر و حوصله در اموزش داشته باشه و البته مباحث رو با ذکر دلیل توضیح بده اگر هست با قیمت پیشنهادیشون پیغام بگذارن همینجا. و ذکر کنید چند وقته و روزی چند ساعت میتونیم این دوره رو تموم کنیم. اموزش ها اگه به صورت انلاین باشه و غیر حضوری که خیلی بهتره. ---------- درخواست بعدی اینکه من میخوام از ovh یه سرور تهیه کنم. میشه راهنمایی کنید مراحلش بچه صورته. میخوام خودم بدون واسطه خرید کنم که هر ماه مجبور نشم درصد به دلال های مهترم بدم.
معمولا واسطه ها 10 هزار تومان بیشتر دریافت میکنن یا 15 هزار تومان
بنظر بنده اگر تاکنون با این دیتاسنتر کار نکردید خودتون به صورت مستقیم دریافت نکنید...