PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده حرفه ای سایت فیلم و سریال هستم با 2 سال سابقه کار

nanajoon
September 4th, 2015, 12:58
با سلام .
بنده نویسنده حرفه ای سایت فیلم و سریال هستم .. 2 سال در سایت های بروز کار کرده ام . از جمله سایت آریا مووی .
قصد دارم دوباره شروع کنم به کار کردن در سایت های فیلم و سریال . منابع همه سایت های اصلی و اورجینال از جمله گانول ، شانینگ و ... هستن . از سایت های ایرانی به هیچ وجه کپی نمیشه فیلم .
آشنایی کامل با وردپرس و سئو کردن مطالب . روزی 8-10 پست میزنم . خواسته باشین وی پی اس دارم برای آپلود کردن در سرور ... در صورت فیلم درخواستی که کاربران درخواست میدن ، سعی میشه یه روزه به درخواستشون رسیدگی بشه و پست بشه و فیلم در سایت قرار بگیره . در صورت تمایل برای همکاری لطفا پ.خ بدین یا از روش های زیر تماس بگیرید . با تشکر.
Yahoo ID : mohammad_online2013
Tel : 09353662548
محمد.

Majiiid
September 4th, 2015, 14:00
درود

در ارتباط باشید
روزانه تا 100 پست یا بیشتر اگر بخواین میتونید بزنید محدودیتی در ارسال پست وجود نداره
قیمت مناسب برامون مهمه

nanajoon
September 4th, 2015, 14:54
درود

در ارتباط باشید
روزانه تا 100 پست یا بیشتر اگر بخواین میتونید بزنید محدودیتی در ارسال پست وجود نداره
قیمت مناسب برامون مهمه

در یاهو پی ام ارسال کردم براتون .
با تشکر.

peym@n
September 4th, 2015, 16:06
درود
اگه دقت کرده بودید در تاپیکشون فرموده بودند
منابع همه سایت های اصلی و اورجینال از جمله گانول ، شانینگ و ... هستن . از سایت های ایرانی به هیچ وجه کپی نمیشه فیلم
موفق باشید

nanajoon
September 8th, 2015, 19:05
سلام
قیمت هر پست به چه صورت هست ؟ پست اختصاصی میزنید یا کپی ؟

سلام .
قیمت عرف میگیرم ، یعنی طوری نیستم که از بقیه بیشتر بخوام بگیرم .. شما خودتون چه مبلغی در نظر دارین ؟؟