ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد seo فروشگاه اینترنتی

delllaptop
September 4th, 2015, 00:15
با عرض سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
بنده حدود 4 ماه است که یک فروشگاه اینترنتی در مورد دست سازها و صنایع دستی خانم ها افتتاح کرده ام اما متاسفانه هیچ ورودی از موتورهای جستجو نداشته ام و واقعا در این مورد احساس ضعف می کنم. در مورد SEO چندین مورد در همین انجمن و انجمن های دیگر مطالعه کرده ام اما متاسفانه به دلیل پراکندگی و گستردگی مطالب واقعا نمی دونم باید از کجا شروع کنم.
فروشگاه اینترنتی مورد نظر با پرستاشاپ راه اندازی شده است و با خرید یک قالب ایرانی شکل و شمایل تازه به خودش گرفته است.
ادرس سایت مورد نظر به قرار زیر است:

www.manohonar.com
میزبانی آن در ایران است و از شرکت پارس پک هاستینگ آن تهیه شده است.

لطفا در صورت امکان نظرات و پیشنهاداتون رو مطرح بفرمایید که در مورد SEO از کجا شروع کنم و بهترین و کوتاهترین راه کدام است؟

سپاسگزارم

hamra
September 4th, 2015, 00:26
1 - ابتدا هاست سایتتون رو برسی کنید که بعنوان مثال ای پی بلاک نباشه و یا ... که گوگل در یافتن مطالب سایتتون به مشکل بخورد .
2-قالب سایتتون رو از نظر سئو بهینه کنید / که اینکار توسط کد نویس و همان سئو کار باید انجام شود .
3-حالا وقت انتشار پست های اختصاصی و مفید می باشد .
4 - حالا بعد از گذشت مدتی مطالب در گوگل ایندکس شدند و بازدیدکنندگانی که میخواهید را جذب خواهید کرد .

در صورت نیاز به سئو در خدمتیم و میتونید در ارتباط باشید .

delllaptop
September 4th, 2015, 00:46
مرسی hamra عزیز
1. این مورد رو چطوری می تونم بررسی کنم؟
2. از انجایی که قالب این سایت رو از طریق انجمن iPresta خریداری کرده ام و نویسنده ی این قالب آقای بهمن عزیز هستند، فرموده اند از نظر SEO تمام موارد رعایت و انجام شده است. البته من واقعا دانشی در این مورد ندارم که از صحت این مساله مطمئن باشم. لطفا اگز راهکاری می شناسید راهنمایی بفرمایید
3. در مورد تولید پست های اختصاصی پیشنهاد می دید که در همین فروشگاه و به صورت یک بلاگ مطالب سودمند تولید و ترجمه کنیم یا اینکه در یک directory همین دامنه مثلا manohonar.com/forum یک انجمن راه اندازی کنیم و شروع به جذب عضو کنیم؟
4. سپاس

به شما پیام خصوصی خواهم داد و مزاحمتون میشم

از دوستان عزیز دیگر هم دعوت می کنم در این بحث شرکت کنند و من رو راهنمایی کنند

سپاس فراوان

delllaptop
September 4th, 2015, 01:44
سپاس از شما riping عزیز و گرامی
از اینکه تجربتون رو در اختیار من گذاشتید واقعا ممنونم
در صورت امکان میشه لطفا سایت یا مقاله ای به روز در این مورد به من معرفی کنید. (از آنجایی که تحصیلات دانشگاهی من زبان انگلیسی بوده است در مورد مقالات زبان اصلی مشکلی نخواهم داشت)

از نظرات کارشناسی دوستان واقعا استقبال می کنم

delllaptop
January 3rd, 2016, 11:59
سلام مجدد خدمت دوستان و سروران گرامی
در مدت چهار ماه گذشته ما سعی کردیم تعداد محصولات فروشگاه را به 300 عدد برسانیم و در مورد هر محصول حدود 4 تا 8 توضیحاتی مرتبط بنویسیم. تقریبا نیمی از محصولات موجود در فروشگاه را نیز در شبکه های اجتماعی فیس بوک، توئیتر، گوگل پلاس، پینترست و اینستاگرام اشتراک گذاری کنیم. هم اکنون وضعیت ما قدری بهتر شده است و رتبه الکسا به حدود 2,500,000 رسیده است. اما همچنان انتظاربیشتری داریم. حتی در روزهای اخیر یک وردپرس بر روی ساب دامین اصلی ایجاد کرده ایم و قصد داریم با تولید محتوا (ترجمه اخبار و اموزش های خارجی) جذب کاربر داشته باشیم.
لطف بفرمایید بار دیگر به فروشگاه ما سر بزنید و نظرات خودتون رو در مورد افزایش بازدید و جذب کاربر مطرح بفرمایید.
http://manohonar.com
با سپاس فراوان

soroosh25
January 9th, 2016, 12:14
با سلام
دوست عزیز بنده سایت شما رو بررسی کردم
سایت شما از لحاظ طراحی ظاهری سطح بالایی دارد و شکیل و زیبا طراحی شده اما اصول سئو در آن رعایت نشده و نیاز به بررسی دقیق تر و اقدامات پایه ای هستش که بنا بر طراحی سایت شما ارزش صرف هزینه برای بهبود سئو را دارد.
شما میتوانید با واحد سئو سروش پرداز تماس بگیرید و از امکانات مشاوره رایگان ما استفاده کنید همچنین میتوانید از طریق چت آنلاین با ما در تماس باشید.
امیدوارم بتونیم در این زمینه راهنماییتون کنیم و در ادامه همکاری داشته باشیم
بهینه سازی سایت (http://sorooshpardaz.com/seo-search-engine-optimization-website)
موفق باشید

delllaptop
January 9th, 2016, 12:24
سپاس از توجه و لطف شما
با شما تماس خواهیم گرفت و از نظرات شما بهره مند خواهیم شد.
موید باشید