ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال چندین ساب دامین به سرور

JATHIYA
September 3rd, 2015, 16:49
با سلام
خدمت شما دوست عزیز
سوالی داشتم به این مضمون که چجوری من
اگر 5سایت داشته باشه
my.site1.com
my.site2.com
my.site3.com
my.site4.com
my.site5.com
که روی یک هاست نمایندگی هست
میخواستم تمام این 5 ساب دامین رو به یک هاستینگ معمولی که از یک شرکت دیگه گرفته متصل کنم
هر دو cpanel هست
چجوری باید اینکار رو انجام بدهم
سوال مهم تر اینکه وقتی 5تا ساب دامین هست که همه این سایت ها my دارد وقتی به یک هاستینگ متصل شود که هم ای پی هاستینگ نمایندگی ای پی اشتراکی هست
هم هاستینگ معمولی اشتراکی هست چجوری متصل میشود؟

- - - Updated - - -

واقعا عزیز ببخشید
چندین صفحه باز بوده من اشتباهی به جای هاست اشتراکی اینجا نوشتم الان
متوجه شدم مدیران عزیز یا اگر خودم میتونم بهم بگید چجوری تاپیک رو منتثل کنم ؟

saeid_e00
September 3rd, 2015, 17:51
سلام
میتونین تک تک بکاپ بگیرین و دستی منتقل کنین...

JATHIYA
September 3rd, 2015, 19:32
نه منظور بکاپ نیست
منظور چجوری 5تا ساب دامین هم نام رو به یک یک هاست اتصال بدم؟

skinak
September 3rd, 2015, 19:37
اگر میخوای هر 5 تا adddomain باشه اول هر 5 دامنه رو اد کن و برای هر یک ساب دامین ایجاد کن

اگر هم میخوای هر 5 ساب دامین پارک باشن به مدیر سرور بگو پارک کنه چون خودت نمیتونی ساب دامین پارک کنی

SajjadM2
September 3rd, 2015, 21:04
سلام اگه دامین هات رو یک هاست دیگه هست و میخوای ساب دامین بزنی مثال server.yourdomain.com و به یک هاست دیگه وصل کنید از cpanel و Simple Zone Editor میری از بخش Select a domain دامینت رو انتخاب میکنی
از Add an A Record گذینه name رو اسم ساب دامین server مثال بزن آدرس هم آی پی هاست اولت رو بزن!!

البته اگر درست منظورت رو متوجه شده باشم میخوای این کار رو کنی بعد ساب دامین هات رو قبل اینکار حذف کن + اگر توی هاست جدید ادد نشدن بگو مدیر سرور برات انجام بده