توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آغاز کار با سرور های مجازی
saeed25
September 13th, 2010, 20:48
با دروود
آیا از نگر شما برای کاربران مبتدی در زمینه اداره سرور،برای آغاز کار از یک vps آغاز کنند بهتر است و یا اینکه در پی نمایندگی های حجمی باشند؟
با سپاس
nimapendar
September 13th, 2010, 22:38
به نظر من چند ماه با نمایندگی کار کنید و یاد بگیرید و اکانت هم بفروشی بعد بریر سراغ vps
alborzhost
September 13th, 2010, 22:40
سلام
اگه سرور مجازی شما مدیریت شده باشه خیلی بهتر از ریسلر هست.
با تشکر
Nikihost
September 13th, 2010, 22:43
با دروود
آیا از نگر شما برای کاربران مبتدی در زمینه اداره سرور،برای آغاز کار از یک vps آغاز کنند بهتر است و یا اینکه در پی نمایندگی های حجمی باشند؟
با سپاس
سرویس نمایندگی بهترین گزینه است
nimapendar
September 13th, 2010, 22:46
سلام
با تشکر
سرور مجازی مدیریت شده براشون گرون تموم میشه و کسی که تازه کاره و هنوز در آمدی از این راه نداره صرفه اقتصادی نداره و هزینش هدر میره و دچار پیچیدگی و سردر گمی میشه بهتره اول با کنترل پنل نمایندگی کار کنه چند تا اکانت بساز تا بعد بخواد وارد یه محیط بزرگتر بشه
باید پله پله شروع کرد
alborzhost
September 13th, 2010, 22:51
سلام
سرور مجازی مدیریت شده با ریسلر هیچ تفاوتی نداره فقط شما امکان فروش ریسلر رو خواهید داشت.
و برای این کار کسی که مدرک دبیرستان داره کافیه !
زیاد هم گرون تمام نمیشه ! با ماهی 27 تومن بهترین وی پی اس با سی پنل میشه گرفت.
با تشکر
با این یکی موافقم
نون خشکیه بدو بدو نون خشک بیار هاستینگ ببر
VatanVPS
September 14th, 2010, 00:00
با این یکی موافقم
اگر بخواد میتونه پیشرفت کنه و روزی گنده بشه!
خواستن توانستن هستش
IranianServer
September 14th, 2010, 00:07
بهتر اینه که با رسلر شروع کنید !
mamali5
September 14th, 2010, 01:19
من تو یه تاپیک دیگه هم عرض کردم که الان تعداد هاستینگ ها با تعداد سایت های میزبانی شده داره برابری میکنه
الانم که همه یاد گرفتن پی ام میدن آقا اسپانسر میشی؟!
حالا که میخوای شروع کنی حتما از ریسلر شروع کن(حتما)
وی پی اس هم یه سری مشکلات خواص خودش داره که یهو بیفتی تو این مشکلات یهو خودت هنگ میکنی میزنی هاستینگت جمع میکنی مشتری هات آواره میشن
SabaData
September 14th, 2010, 10:23
سلام
سرور مجازی مدیریت شده با ریسلر هیچ تفاوتی نداره فقط شما امکان فروش ریسلر رو خواهید داشت.
و برای این کار کسی که مدرک دبیرستان داره کافیه !
زیاد هم گرون تمام نمیشه ! با ماهی 27 تومن بهترین وی پی اس با سی پنل میشه گرفت.
با تشکر
ببخشید میشه بگید چطور حساب کردین که هم وی پی اس منیج شده دادین هم لایسنس سی پنل دادین هم بهترین وی پی اس رو بعد قیمت شده 27 تومن!؟
saeed25
September 14th, 2010, 12:16
سلام
با تشکر
با دروود بر شما
اگر برایتان میسر است بفرمایید سرور های مجازی مدیریت شده چه تفاوتهایی با سرور های مجازی دارند؟
با این یکی موافقم
دروود و سپاس از پاسخ شما
اما من می توانم در چندین شهر به بازاریابی بپردازم و می پندام که دست کم می توانم سود کمی را برای ماه های نخست در بیاورم..!
اگر بخواد میتونه پیشرفت کنه و روزی گنده بشه!
خواستن توانستن هستش
دروود بر شما
هرچند برای هر پیشرفتی نیاز به کمک و استافاده از تجربه دیگران است،اما به هر روی من می توانم بازاریابی های مناسبی انجام دهم و دست کم سود کمی به دست آورم و زیان نکنم..!
من تو یه تاپیک دیگه هم عرض کردم که الان تعداد هاستینگ ها با تعداد سایت های میزبانی شده داره برابری میکنه
الانم که همه یاد گرفتن پی ام میدن آقا اسپانسر میشی؟!
حالا که میخوای شروع کنی حتما از ریسلر شروع کن(حتما)
وی پی اس هم یه سری مشکلات خواص خودش داره که یهو بیفتی تو این مشکلات یهو خودت هنگ میکنی میزنی هاستینگت جمع میکنی مشتری هات آواره میشن
دروود
اگر برایتان میسر است دشواری های بر سر را داشتن سرورهای مجازی و همچنین داشتن نمایندگی ها را بفرمایید تا با برآورد کردن هریک تصمیمی را با کمک شما بگیرم.
با سپاس
saeed25
September 15th, 2010, 21:08
دروود
اگر برایتان میسر است بفرمایید چه دشواری هایی برای مدیر سرور(vps)تازه کار ممکن است وجود داشته باشد؟
آیا اگر از سرورهای مدیریت شده استفاده کنیم،می توانیم بر این دشواری ها پیروز شویم؟
alborzhost
September 15th, 2010, 21:26
سلام
سرور های مجازی منیج نشده فروشنده هیچ مسئولیتی در قبال تنظیمات امنیتی,مدیریت منابع,به روز رسانی و ... نداره.
با تشکر
saeed25
September 15th, 2010, 21:55
خوب در سرور های مدیریت شده،این تضمین تا چه اندازه است؟آیا برای یک تازه کار،آغاز کار با سرور های مجازی مدیریت شده،دشوار است؟
mrtteam
September 15th, 2010, 23:36
با سلام
به نظر من دوست عزیز شما وقتتون جسارتا دارید تلف میکنید بهترین راه و ساده ترین راه این هست که شما با یک ریسلری شروع کنید اون ریسلری هم از یک شرکت معتبر بگیرید که فردا به مشکل نخورید در صورتی هم که دیدی واقعا یه مقدار دارید سود میکنید یا حتی داره براتون هزینه ها یر به یر میشه دست بکار بشید برای خرید یه vps تازه این vps هم هزار جور نوع داره باید یه رم مناسب و ... بگیری تا بتونه جواب کارت بده به همین راحتی نیست که این دوستمون میگه سرور مجازی منیج شده 27 تومان باید ببینید چه مشخصات داره ... !!!
فقط میخواید تو این کار رشد کنی همه چیزو رو حساب کتاب برو جلو ...