PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقسیم سرور کولو به چند سرور اختصاصی

Zimaserver
September 2nd, 2015, 14:34
با سلام
من یک سرور اختصاصی کولو کردم که دارای منابع بالایی هست
میخوام به ۲ سرور اختصاصی تقسیم کنم (vds) که هیچ کدوم از سرورها به یکدیگر دسترسی نداشته باشند
آیا امکانش هست؟

nginxweb
September 2nd, 2015, 14:53
درود
دوست عزیز مگه شما وقتی vps میسازید به هم دسترسی دارند؟.. چه دسترسی منظورتون هست؟

2 تا VM ایجاد کنید منابع رو تقسیم نمایید

اگر هم فکر منابع کاملا اختصاصی هستید Xen Citrix بهترین گزینه برای dedicated resoursce میباشد

company_hosting
September 2nd, 2015, 15:18
با سلام
من یک سرور اختصاصی کولو کردم که دارای منابع بالایی هست
میخوام به ۲ سرور اختصاصی تقسیم کنم (vds) که هیچ کدوم از سرورها به یکدیگر دسترسی نداشته باشند
آیا امکانش هست؟

سلام

جسارت نباشه

شما اگر معنی سرور اختصاصی را متوجه باشید دیگر برای کوچک کردن از این کلمه استفاده نمی کنید

سرور اختصاصی server = dedicated
سرور نیم اختصاصی = vds
سرور اشتراکی = vps

در مورد سوال خیر همچین چیزی امکان پذیر نیست

برعکس امکان پذیر هست از چند سرور معمولی 1 سرور هیوج بسازید اما مورد شما خیر

اما اگر vds بخواهید بله امکان پذیر هست و ما و تمام هاستینگ ها در مواردی اینکاور انجام میدهند و هیچ ارتباطی بین سرویس ها نیست

موفق بشاید

- - - Updated - - -

با سلام اینجا برام یک سوال پیش اومد

اونم اینه که اگه من یک سرور اختصاصی وی ام ویر داشته باشم با قرار دادن ایزو وی ام و نصب دوباره روی ماشین مجازی دیگر امکان ارائه سرور اختصاصی خواهم داشت یا خیر

در صورتی که خواهم داشت چه طوری منابع رو شیر کنم

سلام
معقول نیست و و تحت شرایطی میشه اکی کرد اما مشکلاتی داره که میشه گفت انجام نمیشه یا نشدنش (نکردنش) بهتر هست و نمیشه

Zimaserver
September 2nd, 2015, 15:41
ممنون از همه برای کمکی که کردند