توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایراان !!
ewrewqwqe
September 1st, 2015, 20:24
سلام اقا من یک سرور مجازی میخاستم به صورت اسپانسری
سرور مجازی با حجم 500 گیگ و سرور ایران باشه میخام روش اطلاعات ذخیره کنم هرشخصی که بتونه به صورت اسپانسری بهم سرور مجازی ایران بده
این مزایا رو براش داره
:
تبلیغاتش روتویه سایتم میزارم رتبه الکسا 3 هزار ایران هخست البته قبلا 2هزار ایران بود اما خب یکم افت کرد ولی شکر خدا باز داریم به اوج برمیگردی م و حتی بهتر
بازدید فعلی روزانه 2500 آیپی حد اقل
هرکسی خاست و واقعا میتونه اسپانسر سرور مجازی بشه پیام بزار تا راش ادرس سایت رو پ.خ کنم
مرسی
TheEnnd
September 1st, 2015, 21:52
سلام لطفا آدرس سایت رو پ.خ کنید
ewrewqwqe
September 1st, 2015, 21:54
دوست عزیز نمیتونم پ.خ بدم باید فعالیتم بیشتر بشه و...
ایدی یاهو رو پ.خ کنید مرسی
jaheshserver
September 1st, 2015, 23:12
بصورت نیمه اسپانسری با ماهانه فقط 50 تومان قابل ارائه هست . البته باید سایتتان یک بررسی بشه - در یاهوو تماس بگیرید
aligoli
September 2nd, 2015, 02:55
سلام اقا من یک سرور مجازی میخاستم به صورت اسپانسری
سرور مجازی با حجم 500 گیگ و سرور ایران باشه میخام روش اطلاعات ذخیره کنم هرشخصی که بتونه به صورت اسپانسری بهم سرور مجازی ایران بده
این مزایا رو براش داره
:
تبلیغاتش روتویه سایتم میزارم رتبه الکسا 3 هزار ایران هخست البته قبلا 2هزار ایران بود اما خب یکم افت کرد ولی شکر خدا باز داریم به اوج برمیگردی م و حتی بهتر
بازدید فعلی روزانه 2500 آیپی حد اقل
هرکسی خاست و واقعا میتونه اسپانسر سرور مجازی بشه پیام بزار تا راش ادرس سایت رو پ.خ کنم
مرسی
در حال حاضر مشتریان زیر 1000 ایران با هزینه از ما سرویس تهیه می کنند.
به صورت اسپانسری سرویسی ارایه نمی شود و شما می بایست خود را با قوانین سرویس دهنده هماهنگ کنید.
Pars-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 4*2.5 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 299 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین) (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=46)
amirfateh
September 2nd, 2015, 14:20
باسلام،
وب سایتتون چیست؟ و در چه زمینه فعالیت می کنید
ربطی خوبی ندارید اما وب سایت تون رو بررسی می کنیم اگر پتانسیل ها رو داشته باشه می شود دربارش صحبت کرد.