ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات دامین ir در سرور

s_danial_a
September 1st, 2015, 14:25
من یک سرور مجازی گرفتم که ویندوزش سرور 2010 هست.
پنل websitepanel رو روش نصبه
تنظمیات DNS رو هم طبق آموزش این لینک (http://centralvps.ir/learning/services_installing/config_dnsserver)انجام دادم

یک دامین دات آی آر آزاد هم دارم که می خوام اون رو متصل کنم به این سرور
جایی که سرور رو به من دادن درخواست پنل نیک رو دارن که چون من از یک شرکت دیگری دامین رو خریدم این دسترسی وجود نداره و فقط می تونم dns ها رو تغییر بدم

آیاواقعا نیازی به تنظیمان دامنه در پنل nic هست ؟
و اگر هست چه تنظیمی ؟ که من به جایی که ازش دامین رو خریدم بگم انجام بده چون شرکت ارائه دهنده سرور فقط میگه باید دسترسی به پنل نیک بهشون بدم . دلیلش رو هم نمیگن

ممنون میشم راهنمایی کنید

Ramin
September 1st, 2015, 15:11
Dns ها و احتمالا آیپی را از ارائه دهنده سرور دریافت کنید و برای شرکتی که دامین را ثبت نموده اید ارسال فرمائید تا تنظیم کنند !
به عنوان پیشنهاد : دامین های ir را در پنل خودتان ثبت کنید. تنها به وسیله یکی از نمایندگان پرداخت را انجام دهید .دلیل ندارد در پنل شرکت دیگری باشد دامین ! ممکن است بعدا ( در صورت پیشرفت سایت و بالا رفتن ارزش دامین) دچار مشکلات جدی شوید

yourhosting
September 1st, 2015, 16:07
من یک سرور مجازی گرفتم که ویندوزش سرور 2010 هست.
پنل websitepanel رو روش نصبه
تنظمیات DNS رو هم طبق آموزش این لینک (http://centralvps.ir/learning/services_installing/config_dnsserver)انجام دادم

یک دامین دات آی آر آزاد هم دارم که می خوام اون رو متصل کنم به این سرور
جایی که سرور رو به من دادن درخواست پنل نیک رو دارن که چون من از یک شرکت دیگری دامین رو خریدم این دسترسی وجود نداره و فقط می تونم dns ها رو تغییر بدم

آیاواقعا نیازی به تنظیمان دامنه در پنل nic هست ؟
و اگر هست چه تنظیمی ؟ که من به جایی که ازش دامین رو خریدم بگم انجام بده چون شرکت ارائه دهنده سرور فقط میگه باید دسترسی به پنل نیک بهشون بدم . دلیلش رو هم نمیگن

ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
فکرنمیکنم این شرکت نیازی به دسترسی به پنل داشته باشه صرفا نیم سرورها(dns) رو از شرکت دریافت کنید و در تنظیمات dns domiam تنظیم کنید

Raykaco
September 1st, 2015, 16:38
سلام

بهترین کار اینه که شما . دی ان اس یا آیپی را از ارائه دهنده سرورتون بگیرید

و به شرکتی یا سایتی که دامنه را ثبت کردید بدید تا براتون تنظیم کنند

s_danial_a
September 1st, 2015, 17:10
سلام

بهترین کار اینه که شما . دی ان اس یا آیپی را از ارائه دهنده سرورتون بگیرید

و به شرکتی یا سایتی که دامنه را ثبت کردید بدید تا براتون تنظیم کنند

ممنون از راهنمایی دوستان
من خودم DNS رو روی سرور تنظیم کردم .(البته طبق همون لینکی که در بالا اشاره شد) آی پی سرور رو هم بهم دادن که دسترسی داشتم . پس این یعنی همه چی رو دارم ؟
فرض کنید دامین من mydomain.ir است
من دو تا DNS در سرور به نام ns1.mydomain.ir و ns2.mydomain.ir ثبت کردم (طبق همون آموزش)
الان من در پنل دامینم باید همین dns ها و آی پی سرورم رو ثبت کنم؟

Raykaco
September 1st, 2015, 17:15
ممنون از راهنمایی دوستان
من خودم DNS رو روی سرور تنظیم کردم .(البته طبق همون لینکی که در بالا اشاره شد) آی پی سرور رو هم بهم دادن که دسترسی داشتم . پس این یعنی همه چی رو دارم ؟
فرض کنید دامین من mydomain.ir است
من دو تا DNS در سرور به نام ns1.mydomain.ir و ns2.mydomain.ir ثبت کردم (طبق همون آموزش)
الان من در پنل دامینم باید همین dns ها و آی پی سرورم رو ثبت کنم؟

سلام دوباره

در صورت دورست ست شدن اطلاعات بله همون دی ان اس ها رو باید ست کنید

s_danial_a
September 1st, 2015, 17:21
سلام دوباره

در صورت دورست ست شدن اطلاعات بله همون دی ان اس ها رو باید ست کنید

سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون
پس با توجه به صحبتهای شما من تنظیمات رو انجام میدم البته باید کمی صبر کنم تا نتیجه اش رو ببینم . به هر حال ممنون

Raykaco
September 1st, 2015, 17:28
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون
پس با توجه به صحبتهای شما من تنظیمات رو انجام میدم البته باید کمی صبر کنم تا نتیجه اش رو ببینم . به هر حال ممنون

خواهش میکنم . در خدمتتون هستم . دوست عزیر

mohammad933
September 2nd, 2015, 00:58
یعنی چی دامین ای ار ازاد دارید؟ثبت نکردید؟