PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شریک

blackz
August 31st, 2015, 18:56
سلام من 1 تا 3 شریک میخام که اول یه وبلاگ بزنیم بعدش براش دامنه بزنیم بعد سفارش طراحی قالب بدیم.(خودمون چند نفری موضوعش رو انتخاب میکنیم.)

خلاصه باید تا آخر کار با من باشه و وسط کار ول نکنه و بره در آمد ها نصف . نصف خرج ها نصف . نصف

بیایین تلگرام 09016239247

babelirani
August 31st, 2015, 19:33
سلام

دوست عزیز شما اول استارت کار رو بزن بعد دنبال شریک باش

وبلاگ زدنم دیگه شریک میخواد چیکار

pardazonline
August 31st, 2015, 19:39
درود ، سعی کنید اول هاست و دامنه خریداری کنیــد .
وبلاگ به درد اینکاری که شما میگید نمیخوره !
یا علی

IrIsT
August 31st, 2015, 19:40
درود
یکم توضیح بدین ببینیم در چه رابطه هستش
وبلاگ که هیچ
اما اگه تصمیم گرفتین و نحوه کارو و راه رو مشخص کردین،شاید بتونیم باهم باشیم
هزینه های سرور ووقالب و ....با من.فقط یک پست میمونه که با شماگیا برعکس یا هرچی نه خودتون میخواین
اول هدف رو مشخص کنید

blackz
August 31st, 2015, 19:49
کاربر عزیز IrIsT (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=65924) بیایین تلگرام یا اگه نمیتونین توی پ.خ توضیح بدم

IrIsT
August 31st, 2015, 20:11
تلگرام کم میام.حیلی درگیرم
Iedb.team@gmail.com
ایمیلمه

iraniserver.com
August 31st, 2015, 22:53
سلام وبلاگ را که حرفش رو نزن شما اول در تاپیک اعلام کنید که در چه کاری نیاز به شریک دارید تا کاربر متوجه بشه موضوع کار چیه

دوم برای هر کاری نیاز به یک سایت هست با وبلاگ جوابگو نیست

Majiiid
September 1st, 2015, 00:28
با سلام

ارسال شد برای شما پ.خ

Ramin
September 1st, 2015, 00:34
شما قدم اول را برنداشته اید . قصد راه اندازی یک وبلاگ دارید . از طرفی حتی موضوع را نیز انتخاب نکرده اید قصد برگزرای جلسات مشورتی و انتخاب موضوع را دارید
اگر قصد ایجاد تیم دارید بهتر است ابتدا ایده ی خود را مورد تحقیق قرار دهید و سپس نقشه راه را مشخص کنید و بعد اعلام کنید به فلان دلایل برای اجرای پروژه x با چشم اندازی y نیاز به تعدای نیروی مجرب در زمینه خاص داریم تا افراد جذب شوند

blackz
September 1st, 2015, 13:25
شما قدم اول را برنداشته اید . قصد راه اندازی یک وبلاگ دارید . از طرفی حتی موضوع را نیز انتخاب نکرده اید قصد برگزرای جلسات مشورتی و انتخاب موضوع را دارید
اگر قصد ایجاد تیم دارید بهتر است ابتدا ایده ی خود را مورد تحقیق قرار دهید و سپس نقشه راه را مشخص کنید و بعد اعلام کنید به فلان دلایل برای اجرای پروژه x با چشم اندازی y نیاز به تعدای نیروی مجرب در زمینه خاص داریم تا افراد جذب شوند

سلام مدیر عزیز

بنده میخام قدم اول رو با شریک هام بردارم و هممون ایده هامون رو مطرح کنیم و پیش بریم.

Raykaco
September 1st, 2015, 16:50
سلام دوست عزیز لطفا موضوع فعالیتتون را مشخص کنید

اگه می خواهید جدی فعالیت کنید . وبلاگ مناسب نیست و نیاز مند سایت هستید

blackz
September 1st, 2015, 17:57
ایده ام رو مطرح کنم؟