توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وردپرس چند سایته
Mehdi 130
August 31st, 2015, 09:36
سلام
من میخوام چند سایت مجزا با وردپرس داشته باشم شامل
1- آموزش شبکه
2- آموزش لینوکس
3- شرکت تجاری...
آیا امکان پیاده سازی با وردپرس بصورت یکپارچه هست ؟
آیا برای هر سایت دامنه و هاست مجزا خریداری کنم ؟
به نظر شما برای این سناریو اگه بخوام یه سرور مجازی + لایسنس سی پنل خریداری کنم بهتره یا چند هاست بخرم ؟
با تشکر
Mr-H
August 31st, 2015, 10:27
سلام
دوست عزیز برای مدیریت سایت هاتون یه هاست کافیه اما برای فایل هاتون هاست دانلود بخرید بهتره (اگه فایل دانلودی زیاد دارید)
در مورد راه اندازی سایت ها می تونید تو یه هاست این کار رو انجام بدید و بله می تونید مجزا این کار رو انجام بدید اما اگر نصیحت من رو می خواید همش رو تو یه سایت بیارید بالا تا مدیریت قوی و متمرکز تر داشته باشید همچنین ثبت شدن یه سایت خیلی سریعتر از 3 سایت تو گوگل انجام میشه همچنین کارهای سئوتون سبک تر میشه. اما اگر باز خواستید جدا پیاده کنید بهتره برا هر کدوم جدا وردپرس نصب کنید اما بازم میگم سعی کنید تمرکزتون روی یه سایت باشه تا سریعتر پیشرفت کنید.
در مورد هاست بهتره یه هاست 1 گیگ بخرید یا کمی بیشتر و با addon domain اگر چند دامنه دارید دامنه هاتون رو فعال کنید اگر هم ندارید که با ساب دامین می تونید کار کنید.
سرور برای بارگذاری فایل های دانلودی بگیرید بهتره, اما توصیه می کنم برای شروع زیاد خرج نکنید اول ببینید کارتون میگیره یا نه بعد یه 3-4 ماه با خرج کم کار کنید اگر جواب داد خرید کنید.
اگر هر کمک تو راه اندازی و مدیریت سایت هاتون نیاز داشتید می تونید با من در تماس باشید
موفق و پیروز باشید ....
nasleghermez
September 4th, 2015, 21:17
با سلام
دوستان راهنماییهای خوبی رو انجام دادن
یک چیزی رو فقط به راهنماییهای دوستان اضافه کنم و اونم اینه که با خود وردپرس و با نصب فقط یک وردپرس میتونین از امکان multisite که خود وردپرس داره استفاده کنین
فقط برای اینکار نیاز هست که مدیر سرورتون براتون wildcard رو فعال کنه و اگر هاستتون سی پنل باشه خودتون هم میتونین اینکارو انجام بدین
مشورت و راهنمایی خواستین در خدمتم