توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پورت ده گیگ ؟
jackhaman
August 30th, 2015, 10:44
سلام ؛ یه سوال داشتم؛
بعضیا رو میبینیم توی انجمن که سرور با پورت ده گیگ میفروشن .
پورت یک گیگ یعنی 100-125 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود میده .
حالا پورت ده گیگ = یعنی یک گیگابایت بر ثانیه سرعت دانلود بده .
قانونا اگر بنده یه وی پی اس از این نوع و دسته وی پی اس فروشای گرامی بخرم .
باید یه گیگابایت بر ثانیه سرعت دانلود بده بهم ؟
ra3ou1
August 30th, 2015, 10:52
سلام ؛ یه سوال داشتم؛
به سروری گه ازش دانلود میکنید هم بستگی داره
باید پورت مناسب و 10 داشته باشه اونم تا آپلینک خوبی داشته باشه
jackhaman
August 30th, 2015, 10:59
با فرض اینکه پورت سروری که ازش داره دانلود میشه هم ده گیگ باشه سرعت چقدر باید بده ؟!
behnamy01
August 30th, 2015, 11:03
با فرض اینکه پورت سروری که ازش داره دانلود میشه هم ده گیگ باشه سرعت چقدر باید بده ؟!
بستگی به تعداد vps های روی سرور داره تا مشخص بشه چند نفر از سرور استفاده میکنن، نوع مجازی ساز هم مهمه. بعضی مجازی ساز ها پورت بیش از یک گیگ رو نمیشه به مشتری داد.
ra3ou1
August 30th, 2015, 11:05
سلام ؛ یه سوال داشتم؛
به یه سری عوامل دیگه هم بستگی داره ولی 700-800 باید بده دیگه تا در بهترین حالتش 1 گیگ وخورده ای
من خودم تا 900 شخصا تست کردم و خروجی گرفتم
- - - Updated - - -
بستگی به تعداد vps های روی سرور داره تا مشخص بشه چند نفر از سرور استفاده میکنن، نوع مجازی ساز هم مهمه. بعضی مجازی ساز ها پورت بیش از یک گیگ رو نمیشه به مشتری داد.
از اونجایی که تو بخش سرور اختصاصی پیام دادن
قاعدتا با سرور اختصاصی مدنظرشون بده
ابته فرمایش شما هم صحیح می باشد
jackhaman
August 30th, 2015, 11:09
متشکرم از پاسختون .
فرض کنیم پنج تا وی پی اس هم که روی سرور باشه.
همه وی پی اس ها که در لحظه دانلود نمیکنند .
کدوم مجازی ساز ها پورت بیشتر از یک گیگ رو به ماشین مجازی میدن ؟
- - - Updated - - -
به یه سری عوامل دیگه هم بستگی داره ولی 700-800 باید بده دیگه تا در بهترین حالتش 1 گیگ وخورده ای
من خودم تا 900 شخصا تست کردم و خروجی گرفتم
- - - Updated - - -
از اونجایی که تو بخش سرور اختصاصی پیام دادن
قاعدتا با سرور اختصاصی مدنظرشون بده
ابته فرمایش شما هم صحیح می باشد
بر روی سرور اختصاصی مجازی سازی میخوام انجام بدم ؛ میخوام بدونم بعد از مجازی سازی سرعت همون 700-800 تا یک گیگ که میگید میمونه یا تغییر میکنه .
SCN
August 30th, 2015, 11:33
VMware ESXi +5.1
Linux KVM
lموارد بالا را مطمئن هستم.
mobinhost.in
August 30th, 2015, 11:38
دوست من پورت 10 گیگ رو تقریبا کمتر دیتاسنتری ارائه می کند و معمولا هم با 2 گیگابیت گارانتی ارائه می شود
دوست من حتی هارد اس اس دی هم توانایی رید و رایت به اون سرعت رو ندارد در نتیجه در صورتی که با 1 گیگابایت دانلود هم شود هارد نمی تواند همچین سرعتی را رید و رایت کند
behnamy01
August 30th, 2015, 11:49
متشکرم از پاسختون .
فرض کنیم پنج تا وی پی اس هم که روی سرور باشه.
همه وی پی اس ها که در لحظه دانلود نمیکنند .
- - - Updated - - -
بر روی سرور اختصاصی مجازی سازی میخوام انجام بدم ؛ میخوام بدونم بعد از مجازی سازی سرعت همون 700-800 تا یک گیگ که میگید میمونه یا تغییر میکنه .
دقیق مطمئن نیستم ولی تا اونجایی که یادم میاد VMware و OpenVZ این قابلیت رو دارن، اینجا رو نگاه کنید تست گذاشته: http://wiki.openvz.org/Performance/Network_Throughput
این تاپیک رو هم بخونید اطلاعات خوبی میده: (معمولا هزینه کارت شبکه 10 گیگابیتی اگر اشتباه نکنم چند میلیون تومنه در نتیجه قیمت های سرور با پورت واقعی 10 گیگابیتی خیلی خیلی گرون هستند و نباید یا قیمت ماهیانه ارزون گول بخورید)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=109941
yourhosting
August 30th, 2015, 11:50
سلام ؛ یه سوال داشتم؛
تنها بعضی از دیتاسنتر پورت 10 گیگ ارایه میدهند(مثل رداستیشن) و اون هم گارانتی 10 گیگ بهتون نمیدن.
پورت سرور هم اشتراکی هست یعنی هرچه تعداد vps در سرور بیشتر باشه = کیفیت پورت پایینتر
همینطور به کیفیت هارد هم بستگی داره و هارد های معمولی مثل sata امکان دانلود به این سرعت وجود نداره
jackhaman
August 30th, 2015, 13:14
VMware ESXi +5.1
Linux KVM
lموارد بالا را مطمئن هستم.
الکی مطمئن هستید ؛ برای هر ماشین در وی ام ویر میشه تنها یک پورت یک گیگ اختصاص داد .
- - - Updated - - -
load balancing داره وی ام ویر که خیلی تاثیری نداره؛
- - - Updated - - -
تنها بعضی از دیتاسنتر پورت 10 گیگ ارایه میدهند(مثل رداستیشن) و اون هم گارانتی 10 گیگ بهتون نمیدن.
پورت سرور هم اشتراکی هست یعنی هرچه تعداد vps در سرور بیشتر باشه = کیفیت پورت پایینتر
همینطور به کیفیت هارد هم بستگی داره و هارد های معمولی مثل sata امکان دانلود به این سرعت وجود نداره
بحث این هست که بعد از مجازی سازی هیچ تکنولوژی مجازی سازیی ؛ پورت بیشتر از یک گیگ به ماشین نمیده !
- - - Updated - - -
دوست من پورت 10 گیگ رو تقریبا کمتر دیتاسنتری ارائه می کند و معمولا هم با 2 گیگابیت گارانتی ارائه می شود
دوست من حتی هارد اس اس دی هم توانایی رید و رایت به اون سرعت رو ندارد در نتیجه در صورتی که با 1 گیگابایت دانلود هم شود هارد نمی تواند همچین سرعتی را رید و رایت کند
SSD باشه میتونه ؛ ولی بحث سره پورت هست .
SCN
August 30th, 2015, 13:33
الکی مطمئن هستید ؛ برای هر ماشین در وی ام ویر میشه تنها یک پورت یک گیگ اختصاص داد .
چه طرز حرف زدنه.
کارت شبکه باید VMXNET3 باشه.
http://www.adventuresinvmware.co.uk/?p=63
saeid_e00
August 30th, 2015, 14:15
سلام
به خیلی چیزا بستگی داره
شما پورت 100گیگ هم ک داشته باشی اولا محدودیت هارد دیسک رو داری دوما محدودیت جایی که میخای ازش دانلود یا توش آپلود کنی
پس زیاد حساس نباش روش ;)
jackhaman
August 30th, 2015, 14:59
چه طرز حرف زدنه.
کارت شبکه باید VMXNET3 باشه.
http://www.adventuresinvmware.co.uk/?p=63
عذر میخوام ازتون و بابت طرز صحبتم خودمم شرمنده ام , اون موقع یه کم عصبی بودم .
الان یه سرور داریم دو تا پورت یک گیگ داره؛ ولی هنوز همون جور 100 مگ بر ثانیه داره دانلود میکنه در صورتی که میبایست 200 مگ بشه ؛ هارد SSD هست - همچنین NIC teaming و Load Balancing رو هم انجام دادم ولی فرقی نکرده ...
میشه در این زمینه کمی بنده رو راهنمایی کنید تا متوجه بشم مشکل از سمت من هست یا فروشنده داره کوتاهی میکنه در این رابطه ؟
MagicVps.Com
August 30th, 2015, 15:26
الان یه سرور داریم دو تا پورت یک گیگ داره؛ ولی هنوز همون جور 100 مگ بر ثانیه داره دانلود میکنه در صورتی که میبایست 200 مگ بشه ؛ هارد SSD هست - همچنین NIC teaming و Load Balancing رو هم انجام دادم ولی فرقی نکرده ...
میشه در این زمینه کمی بنده رو راهنمایی کنید تا متوجه بشم مشکل از سمت من هست یا فروشنده داره کوتاهی میکنه در این رابطه ؟
در خوشبینانه ترین حالت حداقل این که دوتا پورت 1 گیگ داره حداقل باید یک گیگ فول دوبلکس بده و حدود 115تا 120 مگ حتما باید پر کنه حالا بیشتر پیشکش ولی این هنوز حتی 1 گیگ فول هم نشده الان در صورتی که پورت 2 گیگش اوکی بشه باید حداقل تا 150 تا پر کنه و تا 150 برای پورت دو گیگ معقول هستش
بشخصه چند سالی با دیتا سنتر uk2.net کار میکردم و پورت 1 گیگش خدایی یک گیگ بود و راحت 115 تا 120 مگ پر میکرد البته دوساله از وضعیتش بیخبرم
سرورتون مال کدام دیتا سنتر هست کسی که سرور ازش تهیه کردین بهتر میتونه توی حل این مشکل بهتون کمک کنه
SCN
August 30th, 2015, 15:50
کارت شبکه VMXNET3 قراربدید ، 10Gbps خواهند شد.
اگرهم به KVM مهاجرت کنید ، کارت شبکه را Virito انتخاب کنید ، پورت شبکه ۱۰ گیگابیت خواهد بود.
حتی اگر کارت شبکه ۱۰ گیگابیت نداشته باشید ، اتصال میان VM ها ۱۰ گیگابیت خواهد بود.
k-h
August 30th, 2015, 17:58
درود
دوست خوبم دانلود از پورت 10 گیگ به عوامل زیادی بستگی داره
به فرض اینکه پورت سروری که از دانلود میکنیم هم 10 گیگ باشه
هارد ها جواب نمیده برای این مقدار خواندن و نوشتن اطلاعات
چند سال پیش تستی که زدیم از رد استیشن با پورت 10 گیگ به دانلود همزمان از دو سرور یکی ماکروسافت یکی هم رد استیشن روی هر دانلود به صورت همزمان تونستیم 300 مگ دانلود کنیم و بیشتر نشد
در مورد کارت شبکه هم داخل مجازی ساز ها میشه 10 گیگ داد اصلا از این بابت مشکلی نیست