ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند فنی با دانش فنی خوب

hostfire
August 29th, 2015, 17:56
سلام
مشکلی با هاست داریم

3 تا سایت روی یک هسات دارم هر 3 در حال تکمیل
یعنی هنوز راه اندازی نشدند کامل
الان سرویس دهنده هاست رو هر چند وقت یک بار مسدود میکنه به دلیل مصرف بالای سی پیو ، دوستمون هستند یه تماس میگیره دوباره بنده خدا بازش میکنه ، یه مشکل دیگه اینکه تو پوشه تمپ تو خود هاست هر هفته 700-800 مگ فایل میسازه که حجم هاست رو پر میکنه ما میریم پاک میکنیم هر هفته

متاسفانه خودم قادر به حل کردن مشکلات نیستم
اگر کسی با پرداخت هزینه میتونه مشکل رو حل کنه بسم الله ...
سایت ها برام مهمن...

AzaranSrver
August 29th, 2015, 18:05
سلام.
اگر وبسایت ها وردپرس باشند از یکی از پلاگین ها میباشد ولی اگر وردپرس نیستند باید برسی شوند.
نام پلاگین رو فراموش کردم ولی اگر نیاز بود دسترسی بدید برسی میشود.

k-h
August 29th, 2015, 18:10
درود
با چه اسکریپتی طراحی شده سایت ؟

hostfire
August 29th, 2015, 18:35
درود
با چه اسکریپتی طراحی شده سایت ؟

سلام وردپرس

hamra
August 29th, 2015, 18:49
کلا افزونه هم حتما نصب دارید روی هر کدام از سایت ها / همین مورد است که مصرف سایتتون بالا رفته / البته مدیر سرور چرا نمیتونه این مورد مصرف بالا رو تشخیص بدند !! مسلما باید بتونند تشخیص بدند که مصرف بالا مربوط به کدام فایل است .
به هر حال 3 سایت رو روی یک هاست اصلا مناسب نیست قرار بدید (خودش محجدودیت ایجاد میکند در مصرف هر سایت)

IrIsT
August 29th, 2015, 19:03
سلام و درود
اگر تمایل داشتین در خدمتم
باید چک بشه.احتمال زیاد که از پلاگین هاست که دوستان گفتن
اما این اطلاعات رو واسم میرستین؟
چه زمانی فایل ساخته میشه؟زمان مشخصی داره؟
کنترل پنلتون چیه؟
پلاگین هایی که استفاده کردین چیه؟غیرفعال کردین یا نه؟

nginxweb
August 29th, 2015, 19:30
درود

دوست گرامی اون هاستینگ اگر دانش فنی خوب داشته باشن با آنالیز پروسه های PID سایت شما و trace درخواست ها میتونند دقیقا بهتون بگن سایتتون روی چه سرویسی و چه فایلی و به چه دلیل فشار وارد میکند سپس برای حل مشکل اقدام کرد