ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای راه اندازی هاست رایگان

taranoome
August 29th, 2015, 12:39
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من می خام سرویس هاست رایگان راه اندازی کنم به نظر شما از چه اسکرپتی استفاده کنم که بتونم منابع رو برای هر کاربران محدود کنم مانند : رم ، سی پی یو و غیره و برای شروع از هاست ریسلر استفاده کنم یا سرور مجازی ممنون میشم راهنمایی کنید

armin.rf
August 29th, 2015, 12:49
هاستینگ رایگان مثل xzn.ir

منظورتون هستش؟

nginxweb
August 29th, 2015, 13:03
درود

دوست عزیز بحث راه اندازی و تنظیم سرور یک مسئله و بحث نوع اسکریپت سایت مسئله دیگری میباشد.

برای سرور میتوانید برای شروع با یک سرور مجازی و با هارد بالا استارت بزنید و باید با سیستم عامل کلود لینوکس (http://www.nginxweb.ir/blog/cloudlinux-server-configuration/)و کانفیگ حرفه ای آغاز نمایید که بتوانید امنیت را تامین نمایید و منابع را برای هاست ها محدود کنید. به مرور با رشد سایت ها و افزایش مشتریان مطمئنا نیاز به سرور اختصاصی خواهید داشت. برای اینکار به هیچ وجه فکر ریسر نباشید چون مشکلات زیادی خواهید داشت.

برای اسکریپت خود سایت نیز پیشنهاد میشه بسته به نیازتان اسکریپت اختصاصی سفارش دهید که واستون نوشته شود که بتونید امکانات مفیدی به کاربران ارائه دهید.

taranoome
August 29th, 2015, 13:07
خیر هاست رایگان با دایرکت ادمین یا کنترل پنل های دیگه که خودم دسترسی داشته باشم یا مثل پارس پک

- - - Updated - - -

از اسکریپت whmcs استفاده کنم خوبه به نظر شما

armin.rf
August 29th, 2015, 13:11
این اسکریپت , اسکریپت مناسبی برای هاستینگ ها هستش
حالا ارائه و قیمت گذاری کنار پشتیبانی شرط هستش