ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلاک شدن پیاپی آی پی

demonvictor
August 29th, 2015, 11:18
عرض سلام و خسته نباشید
من یه سرور اختصاصی از دیتاسنتر ovh که لوکیشنش روی فرانسه هستش همین چندروز پیش تهیه کردم.
حالا برای خودم چندتا وی پی اس ساختم برای سایت موزیکم ازش استفاده کنم که متوجه شدم همینطور آی پی ش بلاک میشه.حالا از کجا فهمیدم بلاک میشه؟ببینین ریموت نمیتونستم بکنم فکر میکردم سرور خاموش شده.میرفتم روی سرور اصلی و از طریق کنسول میدیدم روشنه ولی وارد میشدم میدیدم اینترنت نداره.
ولی ای پی تغییر میدادم اینترنتش متصل میشه باز.ولی خب بعد از چند روز مجدد همین اتفاق میفتاد.

netmask روی 255.255.255.255 قرار میدم و دی ان اس ای هم که میزنم برای خود دیتاسنتر او وی اچ هستش که توی کانیتیش اعلام کرده که بزنیم.

بعد یه مورد جالب زمانی که ای پی هارو بلاک کرده و همینطور داره بلاک میکنه و بنده خداها همینطور مشغول هستن به بلاک کردن دونه دونه ای پی هایی که میدم ولی بدون هیچ ابیوزی.

میشه یه مقدار در مورد اینکه چرا ابیوز نمیده توضیح بدین و اینکه باید چیکار کنم که ای پی هام به باد نره؟
الان از سی و دو تا نزدیک ده تا بیشتر برام نمونده.

demonvictor
August 29th, 2015, 11:45
ovh کلا هر کار میخواد میکنه دلیلی هم نمیاره

سابنت را باید با اطلاعات سابنت که از دیتا سنتر میگیرد تنظیم کنید
مثلا اگر 32 عدد آی پی دارید - سابنت 277 دارید باید نت مسک را بصورت زیر تنظیم کنید :
255.255.255.224

ممنون بابت راهنمایی هاتون.مخصوصا توی انجمن و همینطور توی یاهو و حتی زمانی که میذارین و به صورت تلفنی کمکم میکنین.تشکر

الان یه سرور دیگه دارم که شبکه اش شونزده ای پیه هستش.سابنت اون رو باید به چه شکل ست کنم؟