دوستان یک سایت + اپلیکشین اندروید و ios میخوام موضوعش بازی آنلاینه در سبک تراوین و کلش آف کلنس
بیشتر شبیه تراوین باشه و حمله و حمله شدن میخوام شبیه کلش باشه...
دوستان قیمتش چقدر در میادش؟
!MihanIt!
August 28th, 2015, 22:06
سلام و خسته نباشید...
دوستان یک سایت + اپلیکشین اندروید و ios میخوام موضوعش بازی آنلاینه در سبک تراوین و کلش آف کلنس
دوست عزیز مطمئن باش گروهی یا شرکتی که این کارو انجام بده تو ایران کم هست و اگرم خیلی باشه حداقل قیمت 20 تومنی تموم میشه . ( البته اگر یک چیز خوبی در حد تراوین ) نه در حد کلش ...
موفق باشید
NersiA
August 28th, 2015, 22:09
دوست عزیز مطمئن باش گروهی یا شرکتی که این کارو انجام بده تو ایران کم هست و اگرم خیلی باشه حداقل قیمت 20 تومنی تموم میشه . ( البته اگر یک چیز خوبی در حد تراوین ) نه در حد کلش ...
موفق باشید
اوه بیخیال...
نمیشه همین اسکریپتی هست از تراوین رو رفع باگ کامل کرد یه ویرایش کردش موقع حمله شبیه کلش باشه فیلمشو نشون بده و حمله دستی باشه؟
!MihanIt!
August 28th, 2015, 22:16
اوه بیخیال...
نمیشه همین اسکریپتی هست از تراوین رو رفع باگ کامل کرد یه ویرایش کردش موقع حمله شبیه کلش باشه فیلمشو نشون بده و حمله دستی باشه؟
دوست عزیز اینطور پروژه ها مطمئن باش بسیار سرمایه اولیه لازم داره و شاید سرمایه اولیه یکی از شرایطش باشه و شرایط دیگری هم داره .
همون کار هم نیاز به سرمایه اولیه بالایی داره .
NersiA
August 28th, 2015, 22:16
موفق باشید
اوه بیخیال...
نمیشه همین اسکریپتی هست رو رفع باگ کامل کرد یه ویرایش کردش موقع حمله شبیه کلش باشه فیلمشو نشون بده و حمله دستی باشه؟
یه رفع باگ گیری اسکریپتی که موجوده مگه چقدر پول میخواد؟؟؟؟؟؟؟
hamedmj
August 28th, 2015, 22:25
اگر خواستید بازی شبیه کلش طراحی بشه، با قیمتی حدود 50 میلیون و زمانی بین 6 ماه تا یک سال طراحی میشه.
!MihanIt!
August 28th, 2015, 22:25
اوه بیخیال...
نمیشه همین اسکریپتی هست رو رفع باگ کامل کرد یه ویرایش کردش موقع حمله شبیه کلش باشه فیلمشو نشون بده و حمله دستی باشه؟
یه رفع باگ گیری اسکریپتی که موجوده مگه چقدر پول میخواد؟؟؟؟؟؟؟
رفع باگ مد نظر من نبود مثلا همون قسمت حمله من گفتم ...
NersiA
August 28th, 2015, 22:36
رفع باگ مد نظر من نبود مثلا همون قسمت حمله من گفتم ...
یعنی موقه حمله بشه دستی کرد گرون در میادش؟؟؟
- - - Updated - - -
اگر خواستید بازی شبیه کلش طراحی بشه، با قیمتی حدود 50 میلیون و زمانی بین 6 ماه تا یک سال طراحی میشه.
اووووه. طراحی رو بیخیال شدم.... رفع باگ فقط:|
aligoli
August 29th, 2015, 07:23
سلام و خسته نباشید...
یک سال، 85 میلیون.
تیم برنامه سازی ( طراحی و آرت + برنامه نویسی + سناریو نویس )
mohammadali3517
October 3rd, 2015, 02:15
یعنی موقه حمله بشه دستی کرد گرون در میادش؟؟؟
- - - Updated - - -
اووووه. طراحی رو بیخیال شدم.... رفع باگ فقط:|
سلام
اینی که شما میگین که بشه مثلا ازاد سازی نیرو ها رو دستی کرد چون تراوین یه سری لول هایی واسش تعریف شده که سیستم باید محاسبه کنه از اون حالت خارج میشه + اینکه بیس تراوین محاسبه کل حمله رو یکجا انجام میده در صورتی که اون حالت باید برای استراتیژی هم ارزش قائل شه
در صورتی که به رفع باگ نیاز داشتین در تماس باشین بیش از 4 سال هیت توی زمینه ی طراحی و دیباگ تراوین فعالیت داریم و میتونیم کار جالب رو بهتون ارائه کنیم( در صورتی که اسکریپت سالم از بیس خودمون هم خواستین موجود داریم + یه سری سایت هایی که بر روی سایت برای فروش گزاشتیم مثل Travian.xyz و TravianSpeed.asia TravianSpeed.pw که در صورتی که بخواین با همون نام تراوین ادامه کار بدین بسیار مناسب خواهد بود)