سلام دوستان - سایت ما حدود ۱۴ هزار مطلب داره با یه دیتابیس ۸۰۰ مگی روزانه ۵۰ هزار بازدید انلاین هم ۱۷۰ تقریبا - که در حال حاضر توسط هاست دی ال مثلا میزبانی و پشتیبانی میشیم - واقعا ناراضی هستم - به خاطر مصرف بالای سایت ما پلاگین کش نصب کردن که فقط همون پلاگین میتونه سایت رو بالا نگه داره - این پلاگین هم یه سری مشکلات داره که راضی نیستم- یعنی به خاطر سرور خودشون تاکید روی این پلاگین دارن - حالا کلا قصد بیخیال شدن میزبانی هاست دی ال بشیم - در حدی براشون مهم نیست که سایت الان ۷ ساعته داون هست هنوز هم مشکل حل نشده !
حالا این یه توضیح بود - الان حدود ۳۰۰ ت ماهانه برای هاست خود سایت دارم هزینه میدم -
حجم هاست حدود ۲۴ گیگ هست - که سی پی یو جواب گو نیست !
حالا از شما اساتید درخواست و خواهش میکنم یه مقدار راهنمایی کنید برای سایت پرمصرف مثل ما چی نیازه ! ( cms هم وردپرس داریم )
دقیقا چه کاری کنیم با خیال راحت بتونیم سایت رو بدون مشکل بالا نگه داریم ؟ در واقع سوالم اینه از سرور اختصاصی استفاده بشه ؟ نیاز به چه چیز هایی هست دقیقا
و قیمت ها چطور ؟
فقط سریعا نیاز دارم - پ-خ هم میتونید بدید
متشکر
mhiizadi
August 28th, 2015, 02:18
سلام دوستان - سایت ما حدود ۱۴ هزار مطلب داره با یه دیتابیس ۸۰۰ مگی روزانه ۵۰ هزار بازدید انلاین هم ۱۷۰ تقریبا - که در حال حاضر توسط هاست دی ال مثلا میزبانی و پشتیبانی میشیم - واقعا ناراضی هستم - به خاطر مصرف بالای سایت ما پلاگین کش نصب کردن که فقط همون پلاگین میتونه سایت رو بالا نگه داره - این پلاگین هم یه سری مشکلات داره که راضی نیستم- یعنی به خاطر سرور خودشون تاکید روی این پلاگین دارن - حالا کلا قصد بیخیال شدن میزبانی هاست دی ال بشیم - در حدی براشون مهم نیست که سایت الان ۷ ساعته داون هست هنوز هم مشکل حل نشده !
حالا این یه توضیح بود - الان حدود ۳۰۰ ت ماهانه برای هاست خود سایت دارم هزینه میدم -
حالا از شما اساتید درخواست و خواهش میکنم یه مقدار راهنمایی کنید برای سایت پرمصرف مثل ما چی نیازه ! ( cms هم وردپرس داریم )
دقیقا چه کاری کنیم با خیال راحت بتونیم سایت رو بدون مشکل بالا نگه داریم ؟ در واقع سوالم اینه از سرور اختصاصی استفاده بشه ؟ نیاز به چه چیز هایی هست دقیقا
و قیمت ها چطور ؟
متشکر
اگر بخواید میتونید از تایپیک زیر دیدن فرمایید :
میزبانی وب SSD هلند -وب سرور لایت اسپید - کلود لینوکس - ماه اول همراه با 90% تخفیف (http://1o2.ir/offerwh)
میتونید از لحاظ سرعت تست کنید سرور رو .
مایل باشید میزبانی پر بازدید هم داریم که ماهانه 100 هزار تومان می باشد ( بالای 500 بازدید آنلاین )
Zimaserver
August 28th, 2015, 02:22
با سلام
شما با ارائه دهنده های سرور اختصاصی ایران صحبت کن
اگر بازدید بالا باشه ترافیک رایگان هم ارائه میدن
مثل روبیناسرور
hegza
August 28th, 2015, 02:31
و قیمت ها چطور ؟
متشکر
در صورت امکان مشخصات سخت افزار قبلی که استفاده میکردین رو نیز بفرمائید؟
و ضمنا ذکر کنید تا چه ترافیکی روی این سخت افزار بدون نصب کش سرور سایتتون کار میکرد؟
ضریب رشد سایتتون خیلی مهمه! که بعد یکی دوماه نیاز به کوچ کردن نداشته باشید
یعنی شما در آن واحد با در نظر گرفتن روبوت های گوگل و بینگ حدود 20-30 کلاینت درجا دارید؟
بنظرم در حینی که میدونم عجله دارید اما اطلاعتات وسیع تری بدین و سعی کنید از کسانی کمک بگیرید برای مشاوره که واقعا در عمل این اطلاعات رو بتونن آنالیز و شمای خوبی برای بهترین انتخاب به شما بدن
+ میخواید ایران باشید؟
rezaserver
August 28th, 2015, 02:38
با سلام
میزان مصرف متوسط سی پی یو ؟
مشخصات سخت افزاری سرور:
مدل پردازنده؟ اور کلاک شده یا نو ؟
البته جدا از مسائل سخت افزاری یک کانفیگ متناسب تاثیر بسزایی دارد.
از هاستینگ پریمیموم (http://cp.tandismizban.com/cart.php?a=add&pid=170) ما میتوانید استفاده کنید.
چندین سایت پربازدید از جمله یک وبلاگدهی با متوسط 300 کاربر آنلاین درحال پشتیبانی هستیم.
mizban97
August 28th, 2015, 02:46
و قیمت ها چطور ؟
متشکر
باسلام
حداکثر بودجه شما چقدر هست؟؟
daniyalndrm
August 28th, 2015, 02:50
باسلام
حداکثر بودجه شما چقدر هست؟؟
سلام
الان در مورد بودجه صحبت نشد ! مشکل رو گفتم و نیاز به راهنمایی یا پیشنهاد و خرید سرور دارم ! بودجه بر این اساس مشخص میشه دیگه .
الان
- - - Updated - - -
با سلام
میزان مصرف متوسط سی پی یو ؟
مشخصات سخت افزاری سرور:
مدل پردازنده؟ اور کلاک شده یا نو ؟
البته جدا از مسائل سخت افزاری یک کانفیگ متناسب تاثیر بسزایی دارد.
از هاستینگ پریمیموم (http://cp.tandismizban.com/cart.php?a=add&pid=170) ما میتوانید استفاده کنید.
چندین سایت پربازدید از جمله یک وبلاگدهی با متوسط 300 کاربر آنلاین درحال پشتیبانی هستیم.
سلام
میزان مصرف رو نمیدونم بسته هست ولی الان CPU Usage 94 / 100 %
شده
۹۴ ٪ لود شده
سایت هم بالا نمیاد
hamid53214
August 28th, 2015, 02:51
و قیمت ها چطور ؟
متشکر
سلام
وقتش رسیده که از سیستم اختصاصی استفاده کنید
بنده با یک سیستم اختصاصی تونستم یک میلیون پست داشته باشم با 200 مگ دیتابیس که تا 50 هزار آیپی رو ساپورت میکرد با 30 گیگ حجم هاست
هاست هم سرور های پارس پک بود
mizban97
August 28th, 2015, 02:54
سلام
الان در مورد بودجه صحبت نشد ! مشکل رو گفتم و نیاز به راهنمایی یا پیشنهاد و خرید سرور دارم ! بودجه بر این اساس مشخص میشه دیگه .
الان
- - - Updated - - -
بنده منظورم این نبود.
شما همین الان دارید 300 هزینه هاست میکنید. و میگید ناراضی هستم.
ولی با همین هزینه میشه یه سرور اختصاصی خوب گرفت + لایسنس کنترل پنل و سایت رو میزبانی کرد.
البته کانفیگ خوب هم مهم هست. دوست من اگه میشه از مصرفتون اسکرین شات قرار بدید تا بتونیم به شما بیشتر کمک کنیم.
hegza
August 28th, 2015, 02:56
فکر کنم این بوده سخت افزارتون
cpu: 3 Core
2.0 Ghz
ram:4
?
daniyalndrm
August 28th, 2015, 03:06
سلام
وقتش رسیده که از سیستم اختصاصی استفاده کنید
بنده با یک سیستم اختصاصی تونستم یک میلیون پست داشته باشم با 200 مگ دیتابیس که تا 50 هزار آیپی رو ساپورت میکرد با 30 گیگ حجم هاست
هاست هم سرور های پارس پک بود
اوه اوه ! این دیگه خیلی سخت میشه ! سایت های زیادی هستند با حجم و مطالب زیاد اما راحت روی وردپرس میزبانی می شند ! هاست دی ال دیگه هاست دی ال قدیم نیست !
- - - Updated - - -
بنده منظورم این نبود.
شما همین الان دارید 300 هزینه هاست میکنید. و میگید ناراضی هستم.
ولی با همین هزینه میشه یه سرور اختصاصی خوب گرفت + لایسنس کنترل پنل و سایت رو میزبانی کرد.
البته کانفیگ خوب هم مهم هست. دوست من اگه میشه از مصرفتون اسکرین شات قرار بدید تا بتونیم به شما بیشتر کمک کنیم.
از https://www.hetzner.de/ میتونم مستقیم بگیرم . فقط چی بگیرم . برای کانفیک و باقی مراحل چه کنم !
mizban97
August 28th, 2015, 03:11
اوه اوه ! این دیگه خیلی سخت میشه ! سایت های زیادی هستند با حجم و مطالب زیاد اما راحت روی وردپرس میزبانی می شند ! هاست دی ال دیگه هاست دی ال قدیم نیست !
- - - Updated - - -
از https://www.hetzner.de/ میتونم مستقیم بگیرم . فقط چی بگیرم . برای کانفیک و باقی مراحل چه کنم !
باسلام
ما ابتدا باید مصرف شما رو مانیتورینگ کنیم. تا بهتون پیشنهاد بدیم.
خرید سرور هم ما میتونیم براتون انجام بدید و کامل تحویل شما بدیم.
طبیعتا شما نیاز به سرور در رنج 200 هزار تومن نیاز دارید برای سایت شما جوابگو خواهد بود. رم 32 و 8 هسته سیپیو.
احتمالا منابعی که هاست دی ال بهتون داه خیلی پایین هست .
hegza
August 28th, 2015, 03:11
- - - Updated - - -
اگر سایتتون همون اپل .... هست هتزنر تو یک هفته سایتتون رو ابیوز بارون میکنه و میبنده
هلند یا ایران
daniyalndrm
August 28th, 2015, 03:14
اگر سایتتون همون اپل .... هست هتزنر تو یک هفته سایتتون رو ابیوز بارون میکنه و میبنده
هلند یا ایران
اوه اوه ! شما پیشنهادت چیه
RoobinaServer
August 28th, 2015, 03:25
سلام
استارتر گرامی یک نمونه سایت به همراه یک آفر دم دست خدمت شما ارائه شد.
اگر تمایل داشتید به میزبانیتون در ارتباط باشید به صورت جدیتر صحبت بشه، میتوانیم کمکتون و میزبانیتون بکنیم.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
hegza
August 28th, 2015, 03:27
اوه اوه ! شما پیشنهادت چیه
سعی کنید همون ایران بمونید خیلی وارزید
شما باید علاوه بر هزینه سرور پول کانفیگ هم بدین
اگر در مدیریت سرور مهارت ندارید پارس پک اذیت میشید
سایتتون خیلی شلوغه بیشتر مواقع سی پیو بخاطر کمبود رم و یا مشکل هارد لود بالائی میگیره
سایت شما براحتی 5 گیگ پورت رو پر میکنه بهتون سرور رایگان میدن شک ندارم همون هاست دی ال هم مجانی از آسیاتک میگیرفته
بهتره با پارس آنلاین/آسیا تک مستقیم صحبت کنید و میزان دانلود سرور + محبوبیت سایتتون رو بگید براحتی باهاتون کنار میان و شک ندارم کاملا رایگان خواهد بود بهرحال جناب نور... سعی کنید با سیاست بهترین سرویس ها رو رایگان بگیرید تهش یه پولی بدین یک منیجر(کسیکه دست و چشم پاکه دی:) سایتتون رو مانیتورینگ و نگهداری کنه زیر 200 تومن کل هزینتون هم نمیشه
پ.ن: برای کار تجاری در این انجمن پست نمیدم و نخواهم داد و افری هم ندارم براتون
- - - Updated - - -
سلام
استارتر گرامی یک نمونه سایت به همراه یک آفر دم دست خدمت شما ارائه شد.
اگر تمایل داشتید به میزبانیتون در ارتباط باشید به صورت جدیتر صحبت بشه، میتوانیم کمکتون و میزبانیتون بکنیم.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
تا جایی که میشناسم روی ایشون هم میتونید حساب کنید
daniyalndrm
August 28th, 2015, 03:28
سعی کنید همون ایران بمونید خیلی وارزید
شما باید علاوه بر هزینه سرور پول کانفیگ هم بدین
اگر در مدیریت سرور مهارت ندارید پارس پک اذیت میشید
سایتتون خیلی شلوغه بیشتر مواقع سی پیو بخاطر کمبود رم و یا مشکل هارد لود بالائی میگیره
سایت شما براحتی 5 گیگ پورت رو پر میکنه بهتون سرور رایگان میدن شک ندارم همون هاست دی ال هم مجانی از آسیاتک میگیرفته
بهتره با پارس آنلاین/آسیا تک مستقیم صحبت کنید و میزان دانلود سرور + محبوبیت سایتتون رو بگید براحتی باهاتون کنار میان و شک ندارم کاملا رایگان خواهد بود بهرحال جناب نور... سعی کنید با سیاست بهترین سرویس ها رو رایگان بگیرید تهش یه پولی بدین یک منیجر(کسیکه دست و چشم پاکه دی:) سایتتون رو مانیتورینگ و نگهداری کنه زیر 200 تومن کل هزینتون هم نمیشه
پ.ن: برای کار تجاری در این انجمن پست نمیدم و نخواهم داد و افری هم ندارم براتون
- - - Updated - - -
تا جایی که میشناسم روی ایشون هم میتونید حساب کنید
درسته زیاد روی این قضیه توجه نکردیم تا الان که به مشکل خوردیم ! امید وارم کسی که کانفیگ کنه رو بتونیم پیدا کنیم
hegza
August 28th, 2015, 03:32
ضمنا سایتتون رو بررسی کامل کردم
1.یک ایندکس خالی بزارید فایلهاتون دیده نشند
2.فعلا برای اینکه ضربه نبینید سایتتون رو روی آی پی رنج 66. که متعلق به گوگل هست و 65. که متعلق به بینگ و یاهو باز کنید و روی بقیه ببندین این حداقل رتبتون رو تو گوگل کاهش نمیده(خواستین کدش بدم خدمتتون تو همین تاپیک)
3.کانفیگتون خوب نبوده براحتی روبوتهای دست نوشته ایرانی میان سایتتون رو میکشند
4.یک روبت انگلیسی و یک چینی هست که 2ریال نمی ارزند سایت رو روی انها بلوک کنید
mhiizadi
August 28th, 2015, 04:14
یک عدد سرور با هارد ssd و ساتا خدمتتون از هلند ارسال کردم .
بررسی کنید اگر مایل بودید براتون تهیه میکنم .
TN Projects
August 28th, 2015, 09:47
درود و عرض ادب.
برای سایت های پربازدید به هیچ وجه فعلا سرورهای ایران رو پیشنهاد نمیدم ... چون علاوه بر عدم کیفیت متناسب، هزینه بسیار بالاتر از کیفیت بلکه اکثر مواقع سرورهای ایران ارتباطشون با دنیای خارج و همچنین روبات های گوگل و..... قطع و وصل میشه و این کلی در رتبه سایتتون تاثیر خواهد داشت.
اگر دلیلتون برای میزبانی در ایران صرفا پینگ هست اگر یک سرور اروپایی خیلی خوب با کانفیگ عالی داشته باشید متوجه خواهید شد که پینگ سرورهای ایران چندان مهم نیست !
اما در خصوص انتخاب سرورهای اروپایی : اگر بحث کپی رایت و مسائل نظیر براتون مهمه معمولا دیتاسنترهای دو کشور "هلند،سویس" پیشنهاد میشه. که البته هزینه بالایی اما کیفیت عالی دارند !
اما اگر چندان بحث کپی رایت و موارد نظیر مطرح نیست همون هتزنر هم بخوبی میتونه جوابگو باشه ... . برای انتخاب سرور مناسب شما از این دیتاسنتر باید تلفنی صحبت بشه و یکسری موارد ذکر و بررسی بشه.
در خصوص دیتاسنتر های آمریکایی : معمولا کیفیت خیلی خوبی دارند اما بخاطر پینگ بالاشون پپیشنهاد نمیشه و کلا برای میزبانی وب کاربران ایرانی، دیتاسنترهای اروپایی پیشنهاد میکنم.
اما سرور خوب تنها بخشی از قضیه هست ! بخش دیگرش کانفیگ خوب و عالیه !
بحث پیکربندی سرور از مسائل کلی تر نظیر : بررسی وب سرورها که کدومشون مناسب هست و کدوم برای شما مناسب نیست شروع میشه تا مسائل ریزه تر تا پلاگین های خاص.
برای وب سرور، اکیدا پیشنهاد بنده "انجین ایکس" هست. فشارش نسبتا خیلی کمتر، قدرتش نسبتا بیشتر و همچنین ثابتش بیشتره ......... . اما این وب سرور باید بخوبی کانفیگ بشه که هم در سرعت و هم در پایداری وب سایتتون بخوبی نقشش رو ایفا کنه !
-----------
پس یه جمع بندی میکنم واستون :
اگر بحث کپی رایت در سایتتون چشمگیر نیست و هزینه هم متوسط (بیش از 300 تا 400) هزینه کنید : هتزنر با یک کانفیگ عالی میتونه بخوبی جوابگو باشه.
اگر بحث کپی رایت هست و می تونید هزینه کنید : لیزوب یکی از گزینه های مد نظر هست.
درصورتی که سوال یا موردی بود درخدمتم ... اگر نیاز به بررسی بیشتر و موارد خرید و کانفیگ بود می تونید تلفنی در تماس باشید جهت مشاوره فنی و مالی !
IrIsT
August 28th, 2015, 10:30
سلام و درود.
به نظر من سرور اختصاصی تهیه کن و به سرور اختصاصیت برس
هاست دی ال فقط الان از نامش استفاده میکنه و خیلی راحت سایت های روی اون داون میشن و از دسترس خارج میشن.فقط پول میگیرن و از اسم قدیمشون استفاده میکنن.دقیقا قبول دارم.هاست دی ال قبلا با الان فرق داره.اون زمان همه راضی بودن با اینکه پول هم میدادن.اما الان هیچکی راضی نیست و تک تک دارن میرن
من خودم همین مشکل رو داشتم و مشکل من خیلی پیچیده تر و سخت تر از تو بود و هست.واسه همین دوتا سرور اختصاصی گرفتم.
اگر تمایل داشتی بهم پیام بده تا کمکت کنم.چون سایت من هم همینطوری بود و مشکلاتی بدتر از تو داشتم که الان خدارو شکر راحت نشستم سرجام و سایتم آپدیت میشه :D
iedb.team@gmail.com
موفق باشید.
- - - Updated - - -
سلام و درود.
به نظر من سرور اختصاصی تهیه کن و به سرور اختصاصیت برس
هاست دی ال فقط الان از نامش استفاده میکنه و خیلی راحت سایت های روی اون داون میشن و از دسترس خارج میشن.فقط پول میگیرن و از اسم قدیمشون استفاده میکنن.دقیقا قبول دارم.هاست دی ال قبلا با الان فرق داره.اون زمان همه راضی بودن با اینکه پول هم میدادن.اما الان هیچکی راضی نیست و تک تک دارن میرن
من خودم همین مشکل رو داشتم و مشکل من خیلی پیچیده تر و سخت تر از تو بود و هست.واسه همین دوتا سرور اختصاصی گرفتم.
اگر تمایل داشتی بهم پیام بده تا کمکت کنم.چون سایت من هم همینطوری بود و مشکلاتی بدتر از تو داشتم که الان خدارو شکر راحت نشستم سرجام و سایتم آپدیت میشه :D
iedb.team@gmail.com
موفق باشید.
yourhosting
August 28th, 2015, 10:43
و قیمت ها چطور ؟
متشکر
سلام
دوست عزیز
شما در این بخش که تاپیک زدید بیشتر افر دریافت میکنید تا راهنمایی در مورد سرور و...!
موضوع سایتتون چی هست؟
درصورتی که بالغ کاربرانتون ایرانی هستند از سرورهای ایران استفاده کنید در غیر اینصورت میتونید یک سرورمجازی یا نیمه اختصاصی تهیه کنید و سایتتون رو بالا بیارید.
البته توجه کنید هز بهترین دیتاسنتر هم اگر سرور تهیه کنید درصورتی که کانفیگ مناسب برای منابع اون انجام نشه اون سرور قادر به پاسخگویی به نیازهای شما نخواهد بود.
موفق باشید
company_hosting
August 28th, 2015, 11:50
و قیمت ها چطور ؟
متشکر
سلام
درصورت خرید سرور نیاز به لایسنس های اضافی نیست .... لایت اسپید و ....
میتوان با یک کانفیگ بهینه و درست و بدون هزینه اضاف سایت انلاین نگه داشت و ....
سرور اختصاصی با هزینه 255 هزار تومان و هزینه لایسنس سیپنل ماهانه 15 دلار موجود هست در صورت نیاز اعلام کنید
سرور اختصاصی تا 75% تخفیف موجود هست
مشخصات همکاران بخش فروش
حسینی 09374329173
شیروانی 09365307804
به همکاران فروش در یاهو پیغام بدهید
یا از طریق تیکت یا چت انلاین در تماس باشید
Id Yahoo:
sahosseini2005
برای دریافت از قیمت دقیق هر کدام در سایت تیکت ارسال کنید
لینک نمایندگی در سایت دیتاسنتر (https://my.redstation.com/partners/servervds.aspx) رداستیشن
صفحه اصلی پورتال - سرور وی دی اس
(http://clients.servervds.ir/)
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/18068-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-ex40-%D9%87%D8%AA%D8%B2%D9%86%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%B3%D8%AA-%D8%A2%D9%BE-%D9%88-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-logohetzner-jpg (http://clients.servervds.ir/)
Servervds.ir
با تشکر
sms.bartarhost
August 28th, 2015, 12:26
با سلام شما بهتره نصف هزینه رو بدید که الانمیدید سرور اختصاصی بخرید
mobinhost.in
August 28th, 2015, 13:04
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com (http://www.mobinhost.com/)
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx)
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
----------------------------------------------------------------------------------------
با سلام و احترام
به شما افر از رد استیشن با 500 گیگ هارد SSD و پورت 1 گیگ رو پیشنهاد می دهیم با پشتیبانی مناسب و 32 گیگ رم و سی پی یو قدرتمند
افر مناسب با کیفیت بالا و قیمت استثنایی به شما خواهم داد بررسی کنید و در صورت تمایل به مشاوره با ما در تماس باشید
ارتباط با بخش فروش : http://my.mobinhost.com/contact.php
daniyalndrm
August 28th, 2015, 17:06
تشکر از راهنمایی همه ی دوستان - تا اینجا به این نتیجه رسیدم که فقط سرور اختصاصی تهیه کنم - اون هم از کشور هلند به خاطر وارز بودن و موضوع سایت خودمون
فکر میکنم دیتاسنتر https://www.leaseweb.com بهترین گزینه باشه -
برای خرید و سفارش سرور از دوستان کسی نماینده یا تخفیف خوبی برای این دیتاسنتر داره ؟
اگه نیست خودم امکان خرید مستقیم دارم - با پشتیبانی انلاین https://www.leaseweb.com هم صحبت کردم ۱-۴ روز تحویل میدن ولی گفت زودتر هم می تونیم تحویل بدیم
فقط برای کانفیک و پشتیبانی سرور و اینکه کلا چه مشخصات سخت افزاری لازم داریم نیاز به مدیر سرور دارم - کسی که واقعا با تجربه و حرفه ای باشه معرفی کنید لطفا .
aligoli
August 29th, 2015, 06:51
تشکر از راهنمایی همه ی دوستان - تا اینجا به این نتیجه رسیدم که فقط سرور اختصاصی تهیه کنم - اون هم از کشور هلند به خاطر وارز بودن و موضوع سایت خودمون
برای خرید و سفارش سرور از دوستان کسی نماینده یا تخفیف خوبی برای این دیتاسنتر داره ؟
اگه نیست خودم امکان خرید مستقیم دارم - با پشتیبانی انلاین https://www.leaseweb.com هم صحبت کردم ۱-۴ روز تحویل میدن ولی گفت زودتر هم می تونیم تحویل بدیم
فقط برای کانفیک و پشتیبانی سرور و اینکه کلا چه مشخصات سخت افزاری لازم داریم نیاز به مدیر سرور دارم - کسی که واقعا با تجربه و حرفه ای باشه معرفی کنید لطفا .
کدام پلن را انتخاب نمودید ؟
novin-web
August 29th, 2015, 12:33
سلام
اگر فقط هلند مدنظر دارید دیتاسنتر ورلداستریم هم گزینه مناسبی هست.
در مورد مدیریت سرور نیز میتونیم بصورت توافقی سرور شما رو منیج نماییم.
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
serverstar.ir
August 31st, 2015, 21:09
با سلام و احترام
در صورت نیاز به سرور آروم و بدون ابیوز از دیتاسنتر مای لوک آلمان
و بهترن انتخاب برای مجازی سازی و هاستینگ و دانلود سنتر و دیگر کارها
و با پینگ بسیار پایین به ایران در خدمتیم
از 1 تا 256 آی پی اضافه روی هر سرور ارائه میشه
از 4 تا 128 گیگ رم
از 2 تا 16 هسته سی پی یو