ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با NS records from your nameservers

alireza1700
August 27th, 2015, 14:45
با سلام.
دیروز عصر DNS های دامنه را تغییر دادم.البته قبلا روی هاست اشتراکی بودم ولی الان روی سرور مجازی پس از گرفتن ای پی سرور و DNS های که دامنه که هنگام ثبت سفارش انتخاب کردم آن روی پنل ایرنیک ثبت کردم.الان تو سایت intodns در قسمت Domain NS records دی ان اس های جدید ثبت شده است ولی در قسمت NS records from your nameservers هنوز همان DNS های قدیمی است.چه قدر باید صبر کنم؟
و یک مورد دیگه که به آن شک کردم آن است که هاست قبلی توسط شرکت به علت مصرف بالا بسته شد که همش پیغام 403 را می داد ولی از دیشب تا حالا این صفحه می اید

To change this page, upload your website into the public_html directory

http://bayan-news.ir/logo.png

Date Created: Wed Aug 26 11:59:50 2015

الان نمی فهم دامنه روی کجا است روی سرور جدید یا همان قدیمی!!:102:

peym@n
August 27th, 2015, 14:50
درود
مسئله خیلی پیچیده ای نمیباشد
دوست عزیز شما در ادمین سرورتون دی ان اس تون رو تعریف نمائید,در ایرنیک دی ان اس خود را + ای پی سرور ست نمائید حداقل بعد از 24 ساعت ست خواهد شد
موفق باشید

alireza1700
August 27th, 2015, 15:11
درود
مسئله خیلی پیچیده ای نمیباشد
دوست عزیز شما در ادمین سرورتون دی ان اس تون رو تعریف نمائید,در ایرنیک دی ان اس خود را + ای پی سرور ست نمائید حداقل بعد از 24 ساعت ست خواهد شد
موفق باشید
ممنون فقط یک مورد چون من اولین بار است سرور مجازی میگریم. DNS اصلی همانی است که در قسمت Reseller Level>> Reseller Statistics>>Name Server 1 and 2 (دایرکت ادمین)؟ و مورد دیگر علت این دیر بودن مربوط به سرور می شود یا چیز دیگر؟چون تو هاست اشتراکی اینقدر طول نمی کشید.