ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد قیمت دامین ها

محمد محمدیی
August 25th, 2015, 22:20
با سلام چرا قیمت دامین ها متفاوت است ؟و کدام یک بهتر است از همه نظر و توضیحات لازم رو لطف کنید ؟

- - - Updated - - -

درسته سوال ابتدایی و ساده ایی هست ولی واقعا کسایی هستن مثل من اینارو نمیدونن

Majiiid
August 25th, 2015, 23:52
درود بر شما

یکی از دلایل این است که بعضی از ارائه دهندگان به سود کمتر راضی هستن و بعضی دیگر نه

پرداخت های ارزی هم این وسط میتونه تاثیر گذار باشه

محمد محمدیی
August 26th, 2015, 00:23
درود بر شما

یکی از دلایل این است که بعضی از ارائه دهندگان به سود کمتر راضی هستن و بعضی دیگر نه

پرداخت های ارزی هم این وسط میتونه تاثیر گذار باشه

دامنه ir بهتره یا com?

Majiiid
August 26th, 2015, 00:39
آهان منظور شما تفاوت قیمت بین پسوندهاست بنده فکر کردم تفاوت قیمت یک دامنه در بین ارائه دهندگان دامین رو میگین

خب این تفاوت قیمت بین پسوندهای دامین طبیعی هستش و بیشتر بر اساس محبوبیت دامنه تعیین میشه
الا ir فقط برای ایران هستش ولی .com یک دامنه بین المللی هست و همه اول بدنبال این پسوند هستن
از لحاظ بهتر بودن خب طبیعتا .com بدلیل معروفیت و محبوبیتی که در گوگل داره گوگل هم توجه بیشتری نسبت به اون داره
ولی به سلیقه و هدف شما نیز بستگی دارد

موفق باشید

محمد محمدیی
August 26th, 2015, 00:43
آهان منظور شما تفاوت قیمت بین پسوندهاست بنده فکر کردم تفاوت قیمت یک دامنه در بین ارائه دهندگان دامین رو میگین

خب این تفاوت قیمت بین پسوندهای دامین طبیعی هستش و بیشتر بر اساس محبوبیت دامنه تعیین میشه
الا ir فقط برای ایران هستش ولی .com یک دامنه بین المللی هست و همه اول بدنبال این پسوند هستن
از لحاظ بهتر بودن خب طبیعتا .com بدلیل معروفیت و محبوبیتی که در گوگل داره گوگل هم توجه بیشتری نسبت به اون داره
ولی به سلیقه و هدف شما نیز بستگی دارد

موفق باشید

ممنون جواب خودمو گرفتم

aminkashaniasl
August 26th, 2015, 02:52
باسلام
ما میتوانیم دامنه های شما را به قیمت 4500 تومان ir
و دامنه های خارجی شما com را به قیمت 30000 تومان ثبت کنیم

mina khabaz
August 26th, 2015, 20:01
بنظرم افر های سایت damaneh.net به تازگی بسیار مناسب هستند. بد نیست نگاهی بندازید

محمد محمدیی
August 27th, 2015, 01:17
ممنون از نظرات دوستان