ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد php حذف اطلاعات از دیتابیس

AliDesign
August 25th, 2015, 19:04
سلام وقت بخیر
من یه صفحه ای ساختم که تو اون کاربری رو در یک دیتابیس از یک تیبل به یک تیبل دیگه انتقال میدم
اما یه مشکلی دارم
من میخوام وقتی تو این صفحه روی کلید تایید کلیک کردم وقتی کاربر انتقال یافت اتومات از روی این تیبل حذف بشه
من یک کلید خذف کذاشتم ولی میخوام اتومات حذف شه اینم کدهای منه

cartman10mpi
August 25th, 2015, 20:15
این رو میتونید بعد از کوئری اول بگذارید تا در آن واحد پس از افزودن یوزر در دیتابیس جدید ، این یوزر در دیتابیس قدیم خذف شود

$ins2 = "DELETE FROM table(ghadim) WHERE user=" . $user
$saved2=mysql_query($ins2)

AliDesign
August 26th, 2015, 06:19
تشکر دوست عزیز این مشکل من حل شد مرسی.
من میخوام یه کار دیگه هم انجام بدم ویرایش اطلاعات شخصی مثل ایمیل شماره موبایل و سن
اینو میخوام تو یک پیج یا صفحه دیگه بزارم که وقتی کاربری با یوزر و پسورد خودش وارد شد به مسیر ویرایش اطلاعات رفت اطلاعات خودشو نمایش بده و ویرایش کنه
ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگر امکانش بود کدهاشو برام اماده کنید .
cartman10mpi
August 26th, 2015, 14:21
در ابتدا اگر قصد گسترش برنامه را دارید پیشنهاد میکنم از تابع mysqli به جای mysql استفاده کنید . با توجه به این که علاقه مند به یادگیری هستید دادن کد های آماده هیچ کمکی به شما نخواهد کرد . در این فرصت که شما در حال آماده کردن یک برنامه هستید ، مفید میبینم که شما هم کمی دست و پنجه نرم کنید . بنده از این تاپیک سعی میکنم تا وقتم اجازه داد شما رو راهنمایی کنم . سایت http://www.w3schools.com/php/php_mysql_intro.asp برای مبتدی ها یک مرجع مفید است .
برای اینکه شما بتونید به کاربر اجازه ویرایش بدید باید یک صفحه درست کنید که مشخصه ی اون کاربر رو داخلش داشته باشه . این کار رو میتونید به روش های مختلف انجام بدید :
1 - از طریق کوئری استرینگ : مثلا در صفحه ی قبل به صفحه ویرایش از طریق www.mesal.com/virayesh.php (http://www.mesal.com/virayesh.php)?user=ali انتقال انجام بشه . این پارامتر رو از طریق تابع زیر استخراج کنید :

$username=_GET["user]

2 - از طریق یک فرم و استفاده از یک فیلد مخفی () این مفدار رو انتقال بدید و از تابع زیر استفاده کنید :

$username=_POST["user]

3 - میتونید از SESSION برای انتفال مقادیر بین صفحه ها استفاده کنید .
4 - و راه های دیگر ...

پس از دریافت پارامتر یوزر میتونید در صفحه ی ویرایش یک فرم بسازید که مقادیر پیشفرض آن اطلاعات کاربر باشد . برای دریافت اطلاعات کاربر هم که میتونید مثل همون فایل اولی که فرستادید عمل کنید با این تفاوت که فرمان اس کیو ال شما باید به صورت زیر باشه :

$sql="SELECT * from table_e_morede_nazar where username=".$user;

فراموش نکنید که یک مقدار ثابت و تغییر ناپذیر مثل ID باید به صورت مخفی در فرم قرار دهید . برای بروز رسانی میتونید از :

$sql = "UPDATE table_e_morede_nazar SET password='az_form' WHERE id=".$id;
or
$sql = "UPDATE table_e_morede_nazar SET password='az_form' WHERE username=".$user;

موفق باشید

AliDesign
August 26th, 2015, 19:01
من این کارارو انجام دادم اپدیت میکنه فقط یه مشکلی هست وقتی کاربر ali وارد حساب خود شد و به قسمت ویرایش رفت برای مثال به ادرس
www.mesal.com/virayesh.php (http://www.mesal.com/virayesh.php)?user=ali
تغییراتو انجام داد بعد به جای یوزر ali میاد یوزر دیگه رو میزاره مثل hamed و اطلاعات اون هم میاد و میتونه ویرایش کنه
چجوری میشه دستور داد که نتونه اطلاعات یوزر دیگه رو ویرایش کنه و فقط به اطلاعات خودش دسترسی داشته باشه

cartman10mpi
August 26th, 2015, 19:16
در اون مورد بهتر هست در بدو ورود کاربر ، یک نشانه (مثل id در دیتابیس) که ثابت و غیر قابل تغییر هست رو در یک session ذخیره کنید و تمامی درخواست های مربوطه به دیتابیس رو از طریق اون آی دی انجام بدید تا کاربر قابلیت دسترسی به سایر اطلاعات رو نداشته باشه . در مراحل بعد ، شما با کمی تجربه میتونید امنیت داده رو پیاده سازی کنید . شما باید سطح دسترسی هارو از قبل مشخص کنید و نسبت به اون کد هاتون رو بنویسید

AliDesign
August 26th, 2015, 19:27
امکانش هست کدهاشو در اختیارم بزارید؟

cartman10mpi
August 26th, 2015, 22:27
براتون یک کد لاگین و ادیت ساده مینویسم فردا اینجا قرار میدم .