ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مدیر فنی ( با رزومه کاری ) برای سایت دانلود

Mr.Pr
August 24th, 2015, 02:14
با سلام مدیر فنی برای سایت دانلود نرم افزار نیازمند هستیم شرایط ما به ترتیب اهمیت :

1- داشتن رزومه کاری
2- آشنایی کامل با وردپرس
3- توانایی کدنویسی ( متوسط به بالا ) و مقابله با مشکلات احتمالی در قالب و پنل سایت.
4- داشتن تعهد به کار ( در هر ساعتی از شبانه روز )
5- شخصی که اعلام آمادگی میکنه لطفا در نظر داشته باشه برای 12 ماه باید به عنوان مدیر فنی به وظایف خودش عمل کنه ! بعد از 12 ماه آزاد هستن که استعفا بدن یا بمونن.

مربوط به هزینه : سایت تازه تاسیس هست و برای شروع ماهیانه مبلغی مابین 40 الی 60 تومان در نظر گرفته شده است.

hamra
August 24th, 2015, 02:27
باسلام
بیشتر توضیح میدید ؟
مدیر فنی قرار است چه کاری انجام دهد در سایت شما ؟ بعنوان مثال پست روی سایت قرار دهد ؟ در اینصورت روزانه چند پست مد نظر دارید ؟
یا ... ؟
باتشکر

Mr.Pr
August 24th, 2015, 02:38
باسلام
بیشتر توضیح میدید ؟
مدیر فنی قرار است چه کاری انجام دهد در سایت شما ؟ بعنوان مثال پست روی سایت قرار دهد ؟ در اینصورت روزانه چند پست مد نظر دارید ؟
یا ... ؟
باتشکر

سلام. تمام مواردی که لازم هست نوشته شده ! خیر نویسنده نیستن فقط موارد ذکر شده رو بر عهده دارن به عنوان مثال جابجایی بنر ها یا مشکلات احتمالی در قالب ! پنل !
کدنویسی برای بخش های جزیی در صورت درخواست...
ممکن هست در یک ماه فقط یک روز یا چند ساعت کار داشته باشن ! و ممکن هم هست یک ماه مشکلی برای سایت پیش نیاد... قصد تغیری نداشته باشیم... اما مدیر فنی موظف هست همواره( همه روزه به طور خودکار ) از آپدیت بودن
وردپرس و امنیت پنل و سایت اطمینان پیدا کنه.

hamra
August 24th, 2015, 02:46
سلام. تمام مواردی که لازم هست نوشته شده ! خیر نویسنده نیستن فقط موارد ذکر شده رو بر عهده دارن به عنوان مثال جابجایی بنر ها یا مشکلات احتمالی در قالب ! پنل !
کدنویسی برای بخش های جزیی در صورت درخواست...
ممکن هست در یک ماه فقط یک روز یا چند ساعت کار داشته باشن ! و ممکن هم هست یک ماه مشکلی برای سایت پیش نیاد... قصد تغیری نداشته باشیم... اما مدیر فنی موظف هست همواره( همه روزه به طور خودکار ) از آپدیت بودن
وردپرس و امنیت پنل و سایت اطمینان پیدا کنه.
در صورتیکه مایل باشید میتونیم در این زمینه همکاری داشته باشیم و مشکلی وجود ندارد .
یاهو مسنجر براتون ارسال میکنم صحبتی کنم در مسنجر .

mha1368
August 24th, 2015, 03:48
بنده نیز می تونم در خدمت باشم...

besthosti.com
August 24th, 2015, 03:55
می تونم باشم با تجربه کافی در زمینه کد نویسی و مدیریت سرور. ولی نه این که هر ساعتی که خواستین و با این مقدار هزینه ماهیانه کم.
موق باشید

sitetheme
August 24th, 2015, 03:59
درود
در صورتی که موارد درخواستی فقط رفع مشکل باشد و نه طراحی و افزودن ویژگی بنده در خدمتم

Mr.Pr
August 24th, 2015, 04:34
ممنون از تمام دوستانی که اعلام آمادگی کردن باید بگم سایت یک مدیر فنی نیاز داره نه کسی که الزاما دنبال کسب درآمد باشه و توجه فرمایید مبلغی که سایت یا هر شرکتی پرداخت میکنه در شروع کار با 2-3 ماه بعد قابل مقایسه نیست !
لزا خواهشمندم اگر اطلاعی از کار های شرکتی ندارید پست هم نزارید که در ذهن باقی افراد تاثیر بزاره !

ممنون همه دوستان :53:

- - - Updated - - -

بنده نیز می تونم در خدمت باشم...
فعلا با دوستمون hamra عزیز صحبت کردیم و اوکی دادن دو طرف اگر به مشکلی بر خوردیم در همین هفته باهاتون تماس میگیرم ممنون :53:

mohsen1771
August 24th, 2015, 05:32
داداش اونوقت اینهمه کار میخوای انجام بده طرف ماهی 40 تومن؟
خداوکیلی خودت بودی میکردی اینکارو :|
آخه هر شبانه روز باشه، کدنویسی بلده باشه، آشنایی کامل با وردپرس داشته باشه
اونوقت با 40 تومن؟ مگه میشه؟ مگه داریم؟

Mr.Pr
August 24th, 2015, 05:43
برای شروع ! درضمن 40تومن نه مابین 40 تا 60

و البته کاری هم نیست که سختی زیادی داشته باشه ! ممکن هست در ماه فقط 2 ساعت برای سایت مشکل پیش بیاد ! اونوقت اگر 60 تومن بگیرن فکر میکنم زیاد هم هست ! پس باید بگم 10 تومن ! :104:

درصورتی که تازه گفتم فقط برای شروع ... متاسفانه رنگی و Bold کردن هم انگار نتونسته باعث شه دوستان دقت کنن :D

kalaybar
August 24th, 2015, 07:41
البته برای تست همکاری، مبلغ خیلی کمی هم نیست. خیلی از فری‌لنسرهای تازه‌کار از این هم کم‌تر می‌گیرن...

mohsen1771
August 24th, 2015, 13:01
برای شروع ! درضمن 40تومن نه مابین 40 تا 60

و البته کاری هم نیست که سختی زیادی داشته باشه ! ممکن هست در ماه فقط 2 ساعت برای سایت مشکل پیش بیاد ! اونوقت اگر 60 تومن بگیرن فکر میکنم زیاد هم هست ! پس باید بگم 10 تومن ! :104:

درصورتی که تازه گفتم فقط برای شروع ... متاسفانه رنگی و Bold کردن هم انگار نتونسته باعث شه دوستان دقت کنن :D

فکر نکننم در ماه 2 ساعت کار داشته باشه!!!
10 تومن باشه :103: