ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور 404....کمک کنید

yozar30f
August 23rd, 2015, 10:58
سلام و درود بنده تازه سرور مجازی گرفتم دایرکت ادمین نصب کردم و کانفیگ کردم بکاپ مای طرح روش بالا میاد ولی بکاپ تک استار این ارورو میده مشکل از کجاست؟؟؟
Not Found The requested URL /login was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

- - - Updated - - -

کسی نبود کمک کنه؟؟؟؟؟

pardazonline
August 23rd, 2015, 11:59
درود ، دوست عزیز شما از بک آپ های پر از باگ استفاده میکنید انتظار دارید بالا بیاد ؟
اصلاً از بک آپ استفاده نکنـید و اگر هم اسـتفاده کــردید یک بـک آپ که به درســتی بالا میــاد رو ویرایــش کامــل کنیــد و باگ هاشـ رو پــچ کنیــد .
اگــر خواســتید در خدمـــتتون هســتم .
PardazOnline@yahoo.com

yozar30f
August 23rd, 2015, 12:07
با یک کد در nginx حل شد ممنون

pardazonline
August 23rd, 2015, 12:10
با یک کد در nginx حل شد ممنون
دوست عزیز این بک آپ ها فکر میکنید با یک لود سایت درست خواهد شد ؟
موفق باشید .
:53:

yozar30f
August 23rd, 2015, 12:31
دوست عزیز این بک آپ ها فکر میکنید با یک لود سایت درست خواهد شد ؟
موفق باشید .
:53:

دوست عزیز من فقط تست میکردم برای ارائه هاست دی چت

jahromweb
August 23rd, 2015, 16:10
باسلام
فکر کنم از nginx به صورت stand alone استفاده کردید درصورت کانفیگ نامناسب احتمال سیم لینک و هک شدن سرور بالا هست.
درضمن : جسارتا بکاپ یه چیز سرقتی و ... هست در بیشتر موارد (فرد دیگری برای ان وقت گذاشته و ....)
پیروز باشید

yozar30f
August 23rd, 2015, 18:34
سلام بر برادر عزیز و ارجمند خیر بک رو از خود اقای استکی با پول خریدم اگه امکانش هست شما اموزش صحیح نصب nginx رو قرار بدین ممنون میشم .
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......
:53:;)o:-):d=P~:-*