ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای وردپرس چه هاستی بگیرم؟

drucleaslogo
August 22nd, 2015, 17:59
سلام من میخوام یه سایت وردپرس انگلیسی زبان بزنم. برای سایت با بازدیدکننده خارجی خرید هاست از سایت های ایرانی یا خارجی فرقی میکنه؟ و برای اول کار چه هاستی و از کجا بگیرم خوبه؟

tff
August 22nd, 2015, 18:03
درود گرامی ،
پیشنهاد میشود از هاست خارج از کشور استفاده کنید که هزینه ها بیشتر نباشه!
درصورت نیاز میتونیم میزبانی سایتتون رو برعهده بگیریم گرامی
http://wnovin.com/
اطلاعات تکمیلی رو میتونید از بخش پشتیبانی آنلاین جویا باشید!

sitetheme
August 22nd, 2015, 18:06
درود
اگر مخاطبان شما اکثرا از کشور های خارجی هستند بهتر هست که هاست رو از یک سرور خارجی تهیه کنید.(البته اگر هاست رو از سرور ایرانی هم بگیرید ممکنه، اما برای مخاطبان خارجی شما سرعت لود مقداری بیشتر خواهد بود)
اگر میخواین با شرکت های خارجی کار کنید که با کاربران ایرانی مشکل دارند بحث متفاوت میشه و حتما باید از سرور و دامنه خارجی استفاده کنید(دامنه دات آی آر استفاده نکنید)
موفق باشید

alismt
August 22nd, 2015, 18:12
سلام من میخوام یه سایت وردپرس انگلیسی زبان بزنم. برای سایت با بازدیدکننده خارجی خرید هاست از سایت های ایرانی یا خارجی فرقی میکنه؟ و برای اول کار چه هاستی و از کجا بگیرم خوبه؟

با سلام
هاست مخصوص وردپرس وجود ندارد و هاستی که مناسب باشد همه نوع اسکریپتی با سرعت بالا جواب میده
پیشنهاد میکنم اگر کاربراتون توی ایران هستن از هاست ایران استفاده بفرمایید و و اگر خارج از هاست خارج !
گفتم هاست ایران چون برای هموطنان عزیز سرعت بارگزاری بیشتری داره
البته بعضی از هاست های خارج که درست و صحیح کانفیگ شده باشن حتی از هاست های ایران هم سرعتشون بیشتره
امیداوارم که تو انتخاب هاست برای سایتتون موفق باشید!

peym@n
August 22nd, 2015, 18:12
درود
به نظرم از دیتاسنتر آلمان تهیه کنید.سی پنل پیشنهاد میشه
موفق باشید

sepahanserver
August 22nd, 2015, 18:15
درود

با توجه به اینکه کاربران شما اغلب خارج از ایران می باشند سرور میزبانیتون نیز می بایست در خارج از ایران باشه

starting
August 22nd, 2015, 19:09
اگر برای خارج میخواید به مخاطبانتون دقت کنید گوگل در زبان های جا افتاده بر اساس موقعیت سرچ کننده سایت رو نشون میده مثلا اگر برای امریکایی هست حتما سرور از امریکا بگیرید.
اگر میخواید از سرویس دهنده های ایرانی بگیرید که بگیرید و اگر قصد خرید مستقیم رو دارید و میتونید از پس پشتیبانیش در بیاید هاست گیتور رو پیشنهاد میدم

aligoli
August 22nd, 2015, 19:18

بستگی دارد موضوع سایت شما چه چیز باشد ؟
بعضی از سایت ها مثل فروشگاه ها که تمام بازدید آن ایرانی هستند هتر است از ایران استفاده شود اما بعضی سایت های آموزشی یا خبری که احتمال می رود از خارج از کشور هم باشد ترجیحا داده می شود از خارج تهیه شود.

reza9899
August 29th, 2015, 15:58
سلام.دوست عزیز چون تازه میخواید سایت رو افتتاح کنید خیلی وسواس به خرج ندید.یه هاست معمولی از یه شرکت معتبر(نه از اونایی که 10برابر معمول پول می گیرن)بگیرید و کارتون رو شروع کنید

asiohost
August 29th, 2015, 16:06
با سلام

اگر بازدید کننده خارجی دارید از سرور های خارجی استفاده کنید