توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال مشخصات whmcs
iran20host
August 22nd, 2015, 16:27
با سلام
بنده اطلاعات whmcs هاست درست بعد از ریختن بک آپ روی هاست جدید از بین رفت .
راهی هست اطلاعات مشتری ها و محصولات و سایر موارد whmcsmبرگرده ؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
sepahanserver
August 22nd, 2015, 16:54
درود
مگر فول بک آپ ندارید مجدد ریستور کنید
اگر دیتابیس ها را داشته باشید و سالم باشن هم میتونید داخل دیتابیس های جدید ایمپورت کنید
TeraServerCo
August 22nd, 2015, 18:12
بکاپ دارین؟ اگه دارین میتونید فایل sql رو ریستور کتید و اطلاعات رو بازیابی کنید.
GREAT
August 22nd, 2015, 18:32
با سلام
در یاهو ادد بفرمایید تا راهنماییتون کنم
98server@att.net
starting
August 22nd, 2015, 19:14
با سلام
شما چندین تاپیک تکراری زدین و در هیچکدوم ذکر نکردین مشکلتون دقیقا چیه دیتا بیس رو کجا از دست دادید؟ بهرحال یکجا داشتین که ایمپورت کردین
iran20host
August 22nd, 2015, 21:16
درود
مگر فول بک آپ ندارید مجدد ریستور کنید
اگر دیتابیس ها را داشته باشید و سالم باشن هم میتونید داخل دیتابیس های جدید ایمپورت کنید
فول بک آپ ریستور شده تو هاست جدید اما یوزر هاست جدید با هاست قدیم یکی نیست به نظرتون ربط داره به هم؟
sepahanserver
August 22nd, 2015, 21:17
فول بک آپ ریستور شده تو هاست جدید اما یوزر هاست جدید با هاست قدیم یکی نیست به نظرتون ربط داره به هم؟
خب با این وجود دیتابیس ها هم اسامیش فرق داره چون اسم دیتابیس با یوزر مرتبط هست دیگ
Send From My IPhone Using Taptalk
iran20host
August 22nd, 2015, 21:21
شما چندین تاپیک تکراری زدین و در هیچکدوم ذکر نکردین مشکلتون دقیقا چیه دیتا بیس رو کجا از دست دادید؟ بهرحال یکجا داشتین که ایمپورت کردین
با سلام
شرمنده نتم مشکل داشت و دوبار تایپیک ارسال شد.
بنده سایتم روی یک هاست بود که برام sslرو فعال نمی کردند مجبور شدم سایتم رو انتقال بدم رو هاست جدید ,فول بک آپ گرفتم و ریستور کردم رو هاست ولی ساب دامین ها باز نمی شدند .
یک نکته اینجا وجود داره اونم اینه که یوزر نیم هاست قبلی با هاست جدید فرق داشت به نظرتون ربطی داره به اینکه یوزر نیم ها یکی نیست؟
- - - Updated - - -
خب با این وجود دیتابیس ها هم اسامیش فرق داره چون اسم دیتابیس با یوزر مرتبط هست دیگ
پس باید بگم یوزر هاست جدید رو مثل قدیم کنن ؟
و مجددا بک آپ بریزم؟
sepahanserver
August 22nd, 2015, 21:22
با سلام
شرمنده نتم مشکل داشت و دوبار تایپیک ارسال شد.
بنده سایتم روی یک هاست بود که برام sslرو فعال نمی کردند مجبور شدم سایتم رو انتقال بدم رو هاست جدید ,فول بک آپ گرفتم و ریستور کردم رو هاست ولی ساب دامین ها باز نمی شدند .
یک نکته اینجا وجود داره اونم اینه که یوزر نیم هاست قبلی با هاست جدید فرق داشت به نظرتون ربطی داره به اینکه یوزر نیم ها یکی نیست؟
- - - Updated - - -
پس باید بگم یوزر هاست جدید رو مثل قدیم کنن ؟
و مجددا بک آپ بریزم؟
پیشنهاد میشه بگید کلا اکانت هاسو رو حذف کنند و فول بک اپ رو ریستور کنند تا اکانت خودش ساخته بشه
mobinhost.in
August 22nd, 2015, 21:33
دوست من در سیستم whmcs
هر وقت که کران جاب ران می شود براتون یه بکاپ ار دیتابیس می گیرد
آیا به اون دیتابیس دسترسی دارید ؟
iran20host
August 22nd, 2015, 21:42
دوست من در سیستم whmcs
هر وقت که کران جاب ران می شود براتون یه بکاپ ار دیتابیس می گیرد
آیا به اون دیتابیس دسترسی دارید ؟
جناب من کلا فول بک آپ دارم فقط سوال اصلی من این است که اگر یوزر هاست جدید فرق داشته باشه و بک آپ رستور شود دیتا بیس های قدیم کار نمی کنند؟
majid rostami
August 22nd, 2015, 22:38
جناب من کلا فول بک آپ دارم فقط سوال اصلی من این است که اگر یوزر هاست جدید فرق داشته باشه و بک آپ رستور شود دیتا بیس های قدیم کار نمی کنند؟
بک اپ رو به پشتیبانی جدیدتون بدید براتون مشکل رو حل میکنند .
iran20host
August 22nd, 2015, 23:14
بک اپ رو به پشتیبانی جدیدتون بدید براتون مشکل رو حل میکنند .
خسته نباشید!
بنده بک آپ رو دادم ایشون رستور کردن اما دیگه subdomain های قبلی کار نمی کنند.
majid rostami
August 22nd, 2015, 23:26
خسته نباشید!
بنده بک آپ رو دادم ایشون رستور کردن اما دیگه subdomain های قبلی کار نمی کنند.
اگه بک اپ کامل بوده باشه و کامل ریستور باشه نباید مشکلی پیش بیاد .
اگر فقط مشکل سابدامین دارید میتونید خیلی راحت سابدامین ها رو ایجاد کنید :) ( که شک دارم مشکل به همین محدود بشه ... )
iran20host
August 23rd, 2015, 01:46
اگه بک اپ کامل بوده باشه و کامل ریستور باشه نباید مشکلی پیش بیاد .
اگر فقط مشکل سابدامین دارید میتونید خیلی راحت سابدامین ها رو ایجاد کنید :) ( که شک دارم مشکل به همین محدود بشه ... )
بازم خسته نباشید!
عزیز ساب دامین جدید به درد من نمی خوره که !!!
ساب دامین های قدیمی رو عرض کردم لود نمیشن!!!
majid rostami
August 23rd, 2015, 01:51
بازم خسته نباشید!
عزیز ساب دامین جدید به درد من نمی خوره که !!!
ساب دامین های قدیمی رو عرض کردم لود نمیشن!!!
زمانی که سابدامنه ایجاد میکنید یک پوشه در روت هاست بوجود میاد ( که میتونید اسمشو هم دلخواه انتخاب کنید ) برای اطلاعات مربوط به اون سابدامنه .
اگه اطلاعات کامل باشند نیازی نیست دستی سابدامنه ایجاد کنید ، ولی اگه فقط مشکلتون سابدامنه هست شما میتونید همون سابدامنه های قدیمی رو تنظیم کنید روی همون پوشه ها ، در این صورت به اطلاعات صدمه ای وارد نخواهد شد و سابدامنه ها دوباره فعال میشن . ولی اگه توی سایر موارد هم نقصی هست توصیه میکنم از سرویس دهنده قبلی بک اپ تحویل بگیرید بدون تغییر به سرویس دهنده جدید بدید تا براتون حل کنن .