PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد خرید سرور

SaeiDYavari
August 20th, 2015, 15:39
باسلام خدمت دوستان عزیز : قصدم از این پست این بود که از دوستان برای خرید سرور راهنمایی بگیرم و دوستانی هم که با واسطه میگیرن بدونن و درصورت تمایل خودشون تهیه کنن.البته الانم سرور دارم ولی باواسطه میگیرم میخوام خودم از دیتا سنتر ها بگیرم.اول اینکه کدوم دیتا سنتر الان خوبه؟هتزنر آلمان یا او وی اچ فرانسه؟ovh میگن تریم میکنه یعنی نمیشه خرید؟و اینکه بخوایم برحسب دلار یا یورو بخریم با پول ایران چجوری میتونیم بخریم؟آیا سایتهایی هستن که پول ایران رو تبدیل کنن و مشخصات پی پال اینارو بدن؟کدوم سایت معتبر هست؟بعد از خرید چه چیزهایی در اخیارمون میذارن؟فقط ssh میشه؟ بعد از خرید چجوری میشه یه وی پی اس ویندوز بالا اورد و یه لینوکس؟آیا توسط vmware اینا انجام میشه؟خود vmware چجوری نصبمیشه؟از طریق ssh هست یا چی؟ممنون میشم پاسخ بدین و راهنمایی کنین.باتشکر

TeraServerCo
August 20th, 2015, 15:55
برای خرید مستقییم باید کارت اعتباری خریداری کنید که توی اینترنت سایتای زیادی این کارو انجام میدن براتون
بعد خرید سرور بستگی به سفارش شما اطلاعات بهتون داده میشه.
سرور رو برای چه استفاده ای لازم دارین ؟ اگه برای مجازی سازی میخواین بهتره vmware نصب کنید (خود دیتاسنتر نصب میکنه). اگرم برای هاستینگ لازم دارین که cpanel بهتره .
بهتره توضیح بدین که برای چه کاری سرور لازم دارین تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.

SaeiDYavari
August 20th, 2015, 16:24
برای خرید مستقییم باید کارت اعتباری خریداری کنید که توی اینترنت سایتای زیادی این کارو انجام میدن براتون
بعد خرید سرور بستگی به سفارش شما اطلاعات بهتون داده میشه.
سرور رو برای چه استفاده ای لازم دارین ؟ اگه برای مجازی سازی میخواین بهتره vmware نصب کنید (خود دیتاسنتر نصب میکنه). اگرم برای هاستینگ لازم دارین که cpanel بهتره .
بهتره توضیح بدین که برای چه کاری سرور لازم دارین تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.
از اینکه پاسخ دادین بسیار ممنون دوست عزیز بنده میخوام یه سرور اختصاصی داشته باشم برای چت روم هایی که زیر نظرمه.االان ovh تحریم کرده ایران رو؟برای کار چت روم میخوام پیشنهادتون چه سروری هستش و اینکه یکیاز سایتهایی که معتبر هستن ممنون میشم معرفی کنین اگرم اینجا نشد تو خصوصی بگین ممنون

peym@n
August 20th, 2015, 16:27
درود
دیتا سنتز هتزنر آلمان پیشنهاد میشود.پیشنهاد میکنم که از واسطه بخرید چون برای خرید سرور اختصاصی به صورت مستقیم از دیتاسنتر نیاز به تجربه بیشتری نیاز دارد.
موفق باشید

SaeiDYavari
August 20th, 2015, 16:33
درود
دیتا سنتز هتزنر آلمان پیشنهاد میشود.پیشنهاد میکنم که از واسطه بخرید چون برای خرید سرور اختصاصی به صورت مستقیم از دیتاسنتر نیاز به تجربه بیشتری نیاز دارد.
موفق باشید
دوست عزیز مثلا چه تجربه ای؟از بابت چی میگین؟

peym@n
August 20th, 2015, 16:37
درود
تحویل گرفتن سرور,تایید کردن مدارک شما,در صورت تایید نشدن سرور مدارک ناقص رو باید تکمیل کنید,و مشکلاتی همچین.
موفق باشید

TukaNet
August 20th, 2015, 16:41
دوست گرامی

وقتی شما دانش فنی لازم رو ندارید، خرید مستقیم از دیتاسنتر با این شرایط به ضرر شما خواهد بود

خرید واسطه ای همیشه جالب نیست و گاهی هم مشکلات فراوانی ایجاد میکند ولی برای کاربر نوپا کار را آسان و سریع خواهد کرد

برای مثال شما با روش پرداخت هزینه سرور آشنا نیستید و قصد خرید از دیتاسنتر حساسی مثل ovh را دارید که ته این ماجرا جز از بین رفتن دیتا یا ضرر مالی چیزی نخواهد بود

SaeiDYavari
August 20th, 2015, 16:42
درود
تحویل گرفتن سرور,تایید کردن مدارک شما,در صورت تایید نشدن سرور مدارک ناقص رو باید تکمیل کنید,و مشکلاتی همچین.
موفق باشید
خب بنده هم بخاطر همین سوال و راهنمایی خواستم دیگه.همه تو شیکم مادرشون یاد نگرفتن که اگه راهنمایی میتونی بکنین ممنون میشم

peym@n
August 20th, 2015, 16:44
درود
فرمایش شما کاملا متین و درست میباشد دوست عزیز,همان طور که همکار عریز tukanet فرمودند, و در تاپیک هایی که بنده ملاحظه کردم خرید مستقیم دردسر هایی دارد,ولی برای شروع کار واسطه پیشنهاد میشه,انتخاب با شماست
موفق باشید

SaeiDYavari
August 20th, 2015, 16:53
ممنون عزیز

TeraServerCo
August 20th, 2015, 16:54
دوست عزیز میتونید از دیتاسنتر هتزنر سرور تهیه کنید و پیشنهاد میکنم حتما با واسطه خریداری کنید چون شما تجربه کافی برای خرید مستقیم رو ندارین.
در صورت تمایل با ایدی یاهو بنده تماس بگیرید تا بیشتر راهنماییتون کنم

ایدی : tera.server

SaeiDYavari
August 20th, 2015, 16:54
دوست گرامی

وقتی شما دانش فنی لازم رو ندارید، خرید مستقیم از دیتاسنتر با این شرایط به ضرر شما خواهد بود

خرید واسطه ای همیشه جالب نیست و گاهی هم مشکلات فراوانی ایجاد میکند ولی برای کاربر نوپا کار را آسان و سریع خواهد کرد

برای مثال شما با روش پرداخت هزینه سرور آشنا نیستید و قصد خرید از دیتاسنتر حساسی مثل ovh را دارید که ته این ماجرا جز از بین رفتن دیتا یا ضرر مالی چیزی نخواهد بود
دوست عزیز والا چندین ساله تو اینرنت فعالی دارم و سرورهامبا واسطه خریده میشه.یچیزایی از کانفیگ اینا هم سرم میشه ولی میخواستم دیه خودم بدون واسطه بخرم چون مشتری داره زیاد ترمیشه و از یطرف هم میخوام بدون واسطه بخرم نمیدونم چیکارکنم.به هر حال ممنون

TukaNet
August 20th, 2015, 17:18
خرید بدون واسطه مستلزم داشتن چند مورد هست

1- سطح زیان بالا برای ارتباط راحت

2- مدارک رسمی مثل پاسپورت، آدرس، قبض و تلفن خارج از ایران

3- حساب و کردیت کارت از بانک خارجی

4- دانش فنی برای نصب و راه اندازی سیستم عامل و انجام تنظیمات اولیه

6- ارتباط با صرافی برای شارژ حساب بانکی با سورس معتبر جهت تمدیدهای ماهانه

7- اطلاع ار قوانین هر دیتاسنتر و آشنا بودن با روالی کاری

خوب فکر نکنم مورد دیگری باقی مانده باشد

هر موقع تمام این موارد را آماده کردید می توانید مستقیم و بدون هیچ واسطه ای از دیتاسنترهای خارجی سرویس بگیرید

amin0181
August 20th, 2015, 17:47
گاهی خرید از واسطه میتونه ارزون تر تموم شه پس همیشه بد نیست
-
این که هنوز تصمیمی درمورد دیتاسنتری که میخوایدد ازش خرید کنید ندارین ممکن هست مشکل ساز بشه
دیتاسنتر های مختلف در برخورد با مشکلات احتمالی یکسان نیستن باید تمامی قوانین رو بدونید
باقی نکات هم دوستان گفتن
بهتره که بازم برای مدتی با واسطه کار کنید و یکم تجربه بیشتری بدست بیارن از نصب و راه اندازی و مجازی ساز ها تا ترابل شاتینگ و ....

nooshzad
August 23rd, 2015, 16:02
سلام دوست عزیز

پیشنهاد می کنم ابتدا برای شروع سرور مجازی (http://centralvps.ir) خرید کنید و سپس اگر دیدید خوب بود یک سرور اختصاصی تهیه نمایید.

alismt
August 23rd, 2015, 20:33
باسلام خدمت دوستان عزیز : قصدم از این پست این بود که از دوستان برای خرید سرور راهنمایی بگیرم و دوستانی هم که با واسطه میگیرن بدونن و درصورت تمایل خودشون تهیه کنن.البته الانم سرور دارم ولی باواسطه میگیرم میخوام خودم از دیتا سنتر ها بگیرم.اول اینکه کدوم دیتا سنتر الان خوبه؟هتزنر آلمان یا او وی اچ فرانسه؟ovh میگن تریم میکنه یعنی نمیشه خرید؟و اینکه بخوایم برحسب دلار یا یورو بخریم با پول ایران چجوری میتونیم بخریم؟آیا سایتهایی هستن که پول ایران رو تبدیل کنن و مشخصات پی پال اینارو بدن؟کدوم سایت معتبر هست؟بعد از خرید چه چیزهایی در اخیارمون میذارن؟فقط ssh میشه؟ بعد از خرید چجوری میشه یه وی پی اس ویندوز بالا اورد و یه لینوکس؟آیا توسط vmware اینا انجام میشه؟خود vmware چجوری نصبمیشه؟از طریق ssh هست یا چی؟ممنون میشم پاسخ بدین و راهنمایی کنین.باتشکر

سلام دوست عزیز
اول باید بگم که به نظر من همون واسطه ای بگیرید بهتر هست
اما برای خرید از خود دیتاسنتر نیاز به اسکن پاسپورت و ... داره که باید بفرستید دیتاسنتر مربوطه و تایید بکنن
پس به دردسر هاش نمی ارزه ، اما اگر قصدتون جدی هست از یکی از همکاران که تهیه کردن راهنمایی بگیرید
دیتاسنتر هتزنر آلمان الان حرف اول رو میزنه بعد رداستیشن انگلستان که قسمت نسبتا بالا تری داره اما عالیه و سپس او وی اچ فرانسه
برای پرداخت سایت هایی هستن که این کارو با دریافت کارمزد انجام میدن که بنده خیلی جست و جو کردم و تونستم سایت خوبی رو پیدا کنم که پایین ترین نرخ کارمزد رو میگیره
سایت تهران پی ... گوگل سرچ بفرمایین میاره
راجب ستاپ سرور هم بعضی از محصولات دیتاسنتر ها همراه با ستاپ و نصب اولیه هست که توی توضیحاتشون هست و بعضی ها نیستن که اگر سروری رو مد نظر دارید که ستاپ اولیه نداره بدین این دوستان که
کارشون مدیریت سرور هست براتون انجام بدن
در هر صورت امیدوارم که موفق باشید