توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارایه کنترل پنل های VMware
demonvictor
August 20th, 2015, 10:07
عرض سلام و خسته نباشید.
من یه سرورمجازی از دیتاسنتر او وی اچ همین سه روز پیش تهیه کردم که کنترل پنلش Vmware Esxi هستش.و الآن باش وی پی اس میسازم و میفروشم.منتهی مراتب الان میخواستم بدونم که چطور میتونم به مشتری هام ، دسترسی کنسول بدم البته هم تحت وب هم تحت اون نرم افزاره باشه چه بهتر.
وهم اینکه پنل مانیتورینگ cacti که اونم تحت وب باشه میخواستم بدم.ممنون میشم که یه سری توضیحات آموزشی بهم بدین که بتونم این حرکت رو پیاده سازی کنم.
مرسی.
saeid_e00
August 20th, 2015, 10:54
سلام
با vcenter میشه پنل تحت وب داد ولی در حد ریست و آف و آن
قابلیت تعویض سیستم عامل و ... نداره
api کاکتی رو بگیر باهاشون کار کن...
demonvictor
August 20th, 2015, 15:55
میشه توضیحات آموزشی تری بدین؟>چون من خودم میدونستم باید با اینها این کارارو کردش.اما خب اون نحوه ی این کارو کردنه برای من مهم هستش
TukaNet
August 20th, 2015, 16:54
سلام
با vcenter میشه پنل تحت وب داد ولی در حد ریست و آف و آن
قابلیت تعویض سیستم عامل و ... نداره
api کاکتی رو بگیر باهاشون کار کن...
اتفاقا با vcenter میشه دسترسی به همه موارد رو ایجاد کرد
حتی می توان امکان ایجاد سرور مجازی جدید رو هم داد ...
با نصب و کانفیگ وی سنتر و راه اندازی WebClient میتوانید به کاربران مذکور دسترسی با امکانات مورد نیاز ایجاد کنید.
اموزش کامل پیکربندی در انجمن موجود است.
با نصب و کانفیگ وی سنتر و راه اندازی WebClient میتوانید به کاربران مذکور دسترسی با امکانات مورد نیاز ایجاد کنید.
اموزش کامل پیکربندی در انجمن موجود است.
خب ببینین ایشون الان رفت و Vcenter رو روی یه وی پی اس راه اندازیش کرد.خب یعنی من برای هر مشتری که وی پی اس ارایه میدم باید برم یه وی سنتر نصب کنم براش؟
بعد جریان وب کلاینت چطوریه داستانش؟باید برای هر مشتری دوباره اون نرم افزارارو نصب و راه اندازیشون کنم؟
hegza
August 25th, 2015, 22:45
با اینم میشه
http://virtualizor.com/wiki/WHMCS_Module
لایسنس داره ولی میرزه
Mr.Te0
August 25th, 2015, 23:56
خب ببینین ایشون الان رفت و Vcenter رو روی یه وی پی اس راه اندازیش کرد.خب یعنی من برای هر مشتری که وی پی اس ارایه میدم باید برم یه وی سنتر نصب کنم براش؟
بعد جریان وب کلاینت چطوریه داستانش؟باید برای هر مشتری دوباره اون نرم افزارارو نصب و راه اندازیشون کنم؟
شما یک بار وی سنتر را بر روی یک سرور مجازی راه اندازی میکنید .
از این طریق میتوانید یک یا چندین سرور حتی از دیتا سنتر های مختلف از یک جا مدیریت کنید.
بعد از انجام تنظیمات وب کلاینت ، کافیست برای سرور مجازی مورد نظر یک دسترسی با یک یوزرنیم و پسورد ایجاد کنید تا کاربران از طریق وب نسبت به مدیریت سرور مجازی خود اقدام کنند.
نیازی به نصب برنامه خاصی نمیباشد و تمامی موارد از طریق وب امکان پذیر است.
demonvictor
August 26th, 2015, 16:01
شما یک بار وی سنتر را بر روی یک سرور مجازی راه اندازی میکنید .
از این طریق میتوانید یک یا چندین سرور حتی از دیتا سنتر های مختلف از یک جا مدیریت کنید.
بعد از انجام تنظیمات وب کلاینت ، کافیست برای سرور مجازی مورد نظر یک دسترسی با یک یوزرنیم و پسورد ایجاد کنید تا کاربران از طریق وب نسبت به مدیریت سرور مجازی خود اقدام کنند.
نیازی به نصب برنامه خاصی نمیباشد و تمامی موارد از طریق وب امکان پذیر است.
ممنون .
الان ورژن esxi سرور ورژن 5 هستش.بعد وی پی اس یی که ساختم 32 بیتی هستش.
توی گوگل هرجا رو گشتم که Vcenter برای سی دو بیتی و این ورژن گیر بیارم نشدش.
تو همین انجمن هم هری لینک بودش برای دانلود این نرم افزار ، همه شون غیرفعال بودن.ممنون میشم که لینک دانلود این برنامه رو بهم بدین.
مرسی
- - - Updated - - -
دوستان لطفا لینک دانلود کامل نرم افزار های Vcenter و بقیه نرم افزار هایی که نیاز هستش برای ارایه پنل تحت وب و پنل مانیتورینگ و این چیزا کاملش رو بدین.
ممنون.تو گوگل هم سرچ میکنم چیزی گیر نمیاد.لینک دانلودایی هم که توی این انجمن قرار گرفته همه شون از کار افتادن.ممنون میشم یه لینک درست و حسابی بدین.
August 27th, 2015, 23:47
دوست عزیز مشکلی از نظر منابع نیستش .
الان مورد بحث من این هستش که لینک دانلود نرم افزار هایی که نیاز هستش رو نمیشه گیر آوورد.اونایی که توی گوگلن اصلا برای وی سنتر نیستن.اونایی هم که هستن اصلا قابلیت وب کلاینت ندارن.
اون لینکایی هم که بچه ها زحمت کشیدن و توی انجمن گذاشتن هیچکدومشون کار نمیکنن.
الان من لینک دانلود تمام نرم افزارایی که میتونم باشون وی سنتر رو طوری نصب کنم که کنترل پنل تحت وب بدم رو میخوام بعلاوه پنل مانیتورینگ و این چیزا.ورژن پنج هم هستش.
- - - Updated - - -
دوست عزیز مشکلی از نظر منابع نیستش .
الان مورد بحث من این هستش که لینک دانلود نرم افزار هایی که نیاز هستش رو نمیشه گیر آوورد.اونایی که توی گوگلن اصلا برای وی سنتر نیستن.اونایی هم که هستن اصلا قابلیت وب کلاینت ندارن.
اون لینکایی هم که بچه ها زحمت کشیدن و توی انجمن گذاشتن هیچکدومشون کار نمیکنن.
الان من لینک دانلود تمام نرم افزارایی که میتونم باشون وی سنتر رو طوری نصب کنم که کنترل پنل تحت وب بدم رو میخوام بعلاوه پنل مانیتورینگ و این چیزا.ورژن پنج هم هستش.
تاپیک رو مجدد بالا میارم چونکه موردم واقعا ضررویه و هنوز اوکی نشده