به یک پنل ارسال پیامک + ارسال وایبر + ارسال تلگرام با تمامی امکانات نیازمندیم.
امکانات پنل باید از همه لحاظ کامل و فعال باشد از جمله نظر سنجی و غیره و نه به این صورت که اول میگن پنل با تمامی امکانات هست بعد مثلا برای فعال کردن نظر سنجی و غیره جدا باید هزینه بپردازیم !
تمامی امکانات باید فعال باشد.
لطفا شرایط و تعرفه های خود را و همچنین سایر ویژگی های خاص سرویس تون رو به صورت کامل بنویسید.
ضمنا دوستانی که دارای نماد هستند به خاطر اینکه بعد از تست و بررسی ممکنه چند پنل تهیه شود در الویت هستند.
ممنونم.
HighHost
August 20th, 2015, 02:52
با من در تماس باشید بجز پیامک بقیه موارد اوکی هست
Sohan Roh
August 20th, 2015, 02:56
با من در تماس باشید بجز پیامک بقیه موارد اوکی هست
با سلام.
عرض کردم تمامی امکانات !
پیامک هم مورد نیاز هست.
ممنونم.
yeganehha
August 20th, 2015, 09:21
با سلام
پنل کاربری با تعرفه 120 ریال ؛ رایگان
پنل کاربری با تعرفه 106 ریال ؛ صد هزار تومان همراه با 2 خط اختصاصی 12 رقمی و 3 خط اختصاصی 13 رقمی .
پنل نمایندگی با تعرفه 113 ریال ؛ بیست هزار تومان همراه با 2 خط 13 رقمی
پنل نمایندگی با تعرفه 106 ریال ؛ صد و پنجاه هزار تومان همراه با 2 خط اختصاصی 12 رقمی و 3 خط اختصاصی 13 رقمی .
تمامی قیمت پنل ها به صورت مادام العمر می باشد .
امکان کاهش تعرفه نیز میباشد .
امکانت متمایز کننده پنل :
ارسال به وایبر
ارسال به تلگرام
تونایی ارائه نمایندگی
بزرگترین بانک شماره کشور
امکانات فوق هوشمند .
امکان عبور از بلک لیست
و سرویس ارزش افزوده ( سامانه VAS ؛ کسب درآمد از ارسال پیامک )
جهت دریافت پنل کلیک کنید . (http://daynasms.ir)
دوست عزیز محیط دمو مشاهده فرمایید .
تمامی موارد ازم برای شما را دارد .
tatnet
August 20th, 2015, 11:19
سلام و عرض ادب.
امکانات پنل باید از همه لحاظ کامل و فعال باشد از جمله نظر سنجی و غیره و نه به این صورت که اول میگن پنل با تمامی امکانات هست بعد مثلا برای فعال کردن نظر سنجی و غیره جدا باید هزینه بپردازیم !
لطفا شرایط و تعرفه های خود را و همچنین سایر ویژگی های خاص سرویس تون رو به صورت کامل بنویسید.
ضمنا دوستانی که دارای نماد هستند به خاطر اینکه بعد از تست و بررسی ممکنه چند پنل تهیه شود در الویت هستند.
ممنونم.
با سلام
پنل پیامک با تمام امکانات ارائه می شود
میتوانید نمایندگی هم تهیه کنید و کاربرانتان را خودتان مدیریت کنید
بسته پنل کاربری را از اینجا ببینید (http://www.tatnet.org/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87/)
نمایندگی سامانه پیامک را از اینجا میتوانید ببینید (http://www.tatnet.org/%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7/)
sardarn
August 20th, 2015, 12:48
سلام
با تمام امکانات در خدمتیم.هم پنل پیامک هست و هم پنل وایبر و هم پنل تلگرام.بنابراین شما نمایندگی این سه مورد را با هم دریافت می کنید و به کاربران تان هر سه پنل را دریک پنل با هم می توانید بدهید.
از لینک زیر ثبت نام نمایید و آنی پنل تان را تحویل بگیرید:
partamsms.ir
موفق باشید
puriya-aghaei
August 25th, 2015, 21:12
سلام دوست عزیز اسکریپت کاملا اختصاصی نوشته شده است به همراه 100 ملیون بانک شماره موبایل کل ایرن کاملا طبقه بندی شده به همراه چنیدین نمونه راه اندازی شده در صورت خرید شما 5 نرم افزار ارسال به وایبر نیر رایگان به شما داده خواهد شد در صورتی که سرور ندارید نیز سرور با کمترین هزینه توسط اینجانب براتون تهیه میشه
نرم افزار تلگرام نیز هزینه نصبش برای یکبار 5 ملیون تومان هست تفاوت این نرم افزار من اینه که محدودیت در نصب ندارد و هزینه یکبار از شما گرفته میشه در برنامه های دیگر باید برای هر نرم افزار یک لایسنس جدا خریداری کنید در وقتی ارسال های شما زیاد میشه هزینه خود نرم افزار ها به بالای 10 ملیون تومان میرسه براتون ارسال به وایبر نبز هر نرم افزار 100 هزار تومان خودم راه اندازی میکنم در صورتی که در حال حاظر قدر به پرداخت کل مبلغ نیستید هم براتون قسط بندیش میکنم که از سود خود پنل بتونید قسط ها رو بدین در تلگرام نیز روش اختصاصی بهتون میدیم که مثلا 5000 شماره یکجا وارد برنامه کنید و نیاز نباشه تکی شماره وارد کنید سوال ی داشتین بنده در خدمتم
yahoo ID : donavazan
09170751550
Donavaz@gmail.com
برای دیدن دمو ها و امکانات مدیریتی ایمیل بزنید یا تماس بگیرید در خدمت هستم
در صورت تمایل در خدمتم ارادتمند پوریا آقایی
TeraServerCo
August 25th, 2015, 21:16
تمامی امکانات پنل پیامک همراه با وایبر و تلگرام با 10 عدد شماره رند عمومی
هزینه رایگان
اگه خواستین پ.خ بدین تا براتون فعال کنم
Reza G
August 25th, 2015, 23:53
باخترپنل (سامانه هوشمند ارسال تبلیغات در تلگرام، وایبر، لاین و اینستاگرام) به مناسبت میلاد امام رضا (ع)، سرویس های خود را با شرایط زیر ارائه می کند.
پنل برنزی : تعرفه ارسال به شبکه های اجتماعی = 7.0 تومان (ثابت) + 5000 پیام هدیه + هزینه راه اندازی 250 هزار تومان
پنل نقره ای : تعرفه ارسال به شبکه های اجتماعی = 6.5 تومان (ثابت) + 5000 پیام هدیه + هزینه راه اندازی 350 هزار تومان
پنل طلایی : تعرفه ارسال به شبکه های اجتماعی = 06 تومان (ثابت) + 5000 پیام هدیه + هزینه راه اندازی 450 هزار تومان
کلیه سفارشاتی که تا ساعت 24 روز جمعه ثبت گردند، 10 درصد شارژ مازاد بر میزان خریداری شده دریافت می کنند.
djsaeedkhan
September 6th, 2015, 18:49
سلام و عرض ادب.
ممنونم.
سلام
میتونیم این پنل رو بصورت رایگان دراختیار شما بگذاریم
http://Mahan-ads.ir
salem
October 18th, 2015, 01:12
در صورتی که بخواییم این سرویس رو خودمون داشته باشیم و برای هر ارسال هزینه ندیم باید چیکار کنیم ؟ من میخوام این سرویس دست خودم باشه همه چیزش
reza115
October 18th, 2015, 01:17
در صورتی که بخواییم این سرویس رو خودمون داشته باشیم و برای هر ارسال هزینه ندیم باید چیکار کنیم ؟ من میخوام این سرویس دست خودم باشه همه چیزش
همت کنید و برنامه نویسی یاد بگیرید و بقیه مراحل
شما می توانید ....
salem
October 18th, 2015, 01:24
ممنون از راهنماییتون منتظر بودم شما دستور بفرمایید بعد من همت کنم
mask-online
October 18th, 2015, 19:13
با سلام خدمت شما
کلیه امکانات و وب سرویس ها موجود است
امکان ارسال پیامک وایبر و تلگرام امکان پذیر است
پایین ترین تعرفه کشور قابل ارائه میباشد
28482
puriya-aghaei
October 19th, 2015, 19:04
سلام براتون پیغام خصصوی شد اسکریپت طراحی شده و در حال استفاده می باشد به همراه نرم افزار های ارسال تلگرام و واتس آپ
reza_web
October 20th, 2015, 19:44
سلام
مدیا پنل (http://www.mediapanel.ir/)جامع ترین پنل پیامک در کشور
تعرفه پیامک 88 ریال
تعرفه وایبر و تلگرام 51 ریال
3 خط اختصاصی به انتخاب کاربر
+
امکانات کامل
+
40 هزار تومان شارژ رایگان
تنها 70 هزار تومان
از طریق آدرس موجود در امضا در ارتباط باشید
reza115
October 20th, 2015, 20:30
سلام
تعرفه پیامک 88 ریال
+
امکانات کامل
+
تنها 70 هزار تومان
سلام
خط رایگان هم دارید ؟
و 88 ریال با مالیات هست یا بدون مالیات ؟ !
- - - Updated - - -
سلام
تعرفه پیامک 88 ریال
+
امکانات کامل
+
تنها 70 هزار تومان
سلام
خط رایگان هم دارید ؟
reza_web
October 20th, 2015, 22:11
سلام
خط رایگان هم دارید ؟
- - - Updated - - -
سلام
خط رایگان هم دارید ؟
با سلام
3 خط اختصاصی رایگان به شما اعطا خواهد شد که هر سه شناسنامه دار هستند
در مورد تعرفه 88 ریال، دوست عزیز بدون مالیات می باشد که لحظه ارسال 1 تومان به آن اضافه می گردد طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی....
توجه داشته باشید که تمامی اپراتور ها و شرکت ها هم این 1 تومان مالیات را دریافت می کنند و همگی یکسان هستند
موفق باشید
reza_5756
October 21st, 2015, 16:59
با سلام
پنل رایگان + یک خط اختصاصی 14 رقمی
برای ثبت نام آنلاین کلیک کنید (http://sms.ariadata.in/register.jspd)
درضمن اگر درخواست نمایندگی دارید پنل رایگان رو ثبت کنید بعد ار قسمت پشتیبانی پنل درخواست نمایندگی رایگان را بدهید