توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال راجب ست کردن dns ها و دامنه - خیلی ضروری
sauron
August 19th, 2015, 21:37
سلام دوستان
من الان یک وبلاگ توی رزبلاگ دارم و یک دامنه ir هم ثبت کردمو با dns های رزبلاگ متصل کردم وبلاگمو به دامنه
حالا میخوام عکس های وبمو به صورت اختصاصی بریزم توی هاست دلخواه خودم
از اونجایی دامنه اصلی domainname.ir با dns های رزبلاگ اشغال شده
آیا میتونم یک ساب دامینی با اسم img.domanname.ir درست کنم و بهش دی ان اس های اختصاصی هاستی که برای عکس هام خریدمو بدم
ویا حتی میتونم همون هاست رو به صورت موازی برای دامین اصلی که ایندکسم هست ست کنم؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید ممنون
mizban97
August 19th, 2015, 21:41
سلام دوستان
من الان یک وبلاگ توی رزبلاگ دارم و یک دامنه ir هم ثبت کردمو با dns های رزبلاگ متصل کردم وبلاگمو به دامنه
حالا میخوام عکس های وبمو به صورت اختصاصی بریزم توی هاست دلخواه خودم
از اونجایی دامنه اصلی domainname.ir با dns های رزبلاگ اشغال شده
آیا میتونم یک ساب دامینی با اسم img.domanname.ir درست کنم و بهش دی ان اس های اختصاصی هاستی که برای عکس هام خریدمو بدم
ویا حتی میتونم همون هاست رو به صورت موازی برای دامین اصلی که ایندکسم هست ست کنم؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام
باید ابتدا هاست تهیه کنید
سپس به رزبلاگ اطلاع بدید تا براتون روی ساب دامنه از هاست دانلود رکورد از نوع a بزنند. حالا نمیدونم به چه صورت هست.
سپس ساب دامین شما فعال میشه میتونید ازش استفاده کنید.
خیر از دامنه اصلی نمیتونید دو جا همزمان استفاده کنید
yourhosting
August 19th, 2015, 21:44
سلام
دامین های ملی چنین مشکلی دارند و پنل چندان حرفه ای برای اینکار ندارند.
پیشنهاد میکنم دامین اصلی رو به نیم سرورهای هاستتون تغییر دهید سپس در هاست در تنظیمات dns دامین اصلی رو به وبلاگتون پونت کنید تا بتونید از طریق هاست ساب دامین بسازید و مدیریت کنید.
موفق باشید
asiohost
August 20th, 2015, 13:23
بله میتوانید از ساب دامنه چنین کاری رو انجام دهید و بعد از پارک دامنه برای وبلاگ خود اوکی کنید
TeraServerCo
August 20th, 2015, 16:23
ابتدا باید هاست تهیه کنید و یک a record بسازید و ساب دامین رو روی اون ست کنید
hamedmj
August 21st, 2015, 00:30
با مدیریت رز بلاگ صحبت کنید. فکر نکنم قبول کنند...
mohsen_sh
August 22nd, 2015, 12:44
سلام
شما می تونید توی پنل دامنه یک رکورد برای ساب دومین تعریف کنید و اونو روی آیپی هاستی که بر اساس ساب دومین ساختید ست کنید
موفق باشید
یاعلی
GREAT
August 22nd, 2015, 12:47
هاست بخرید
تیکت بزنید به رزبلاگ تا رکورد a و ایپی رو رو ساب ست کنند
نیاز به DNS ست کردن نیست
alismt
August 22nd, 2015, 16:22
سلام و وقت بخیر
به قسمت لیست سایت های من از پنل مدیریت میروید و سایتی جدید از آن قسمت به وجود می آورید.
سپس به قسمت اتصال دامنه به سایت از پنل سایت جدیدی که ساختید میروید و ساب دامین خود را در این قسمت ثبت میکنید.
مثلا نام دامنه اصلی شما yoursite.com هست. در قسمت نام دامنه کلمه lnk.yoursite.com را وارد میکنید تا ساب دامین lnk برای شما به ثبن برسد.
اکنون کار تمام است. البته شما برای هر دامین خود فقط 10 ساب دامین می توانید به ثبت برسانید.
البته یک اجازه کلی هم باید از مدیر رزبلاگ بگیرید.
یک ایمیل به آدرس rozblog.com@gmail.com میفرستید که ساب دامین شما را آزاد کند و یا بهشون تیکت بزنید
موفق باشید