توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال ایمیل از طریق جیمیل در whmcs
armiran
August 20th, 2015, 21:11
باسلام و خسته نباشید ؛
می خواستم در WHMCS ایمیل ها از طریق جیمیل ارسال بشن ! به همین منظور توی قسمت تنظیمات ایمیل ، تنظمیات زیر رو وارد کردم :
بعد از وارد کردن این تنظیمات برای تست اقدام به ارسال ایمیل کردم ! دفعه اول که تست کردم یک ایمیل دریافت کردم به همون جیمیلی که توی تنطیمات وارد کرده بودم مبنی بر اینکه جیمیل از ورود یک دستگاه ناامن جلوگیری کرده و اگر شما هستید اعلام کنید که من زدم این دستگاه خودم بودم !! دوباره اقدام به تست کردم اما هیچ ایمیلی دریافت یا ارسال نمیشه !!
الان برای اینکه ایمیل های WHMCS از طریق جیمیل ارسال بشن باید چیکار کنم ؟؟ تنظمیاتم مشکل داره ؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
- - - Updated - - -
آپ
Ahmad110
August 20th, 2015, 21:46
باسلام و خسته نباشید ؛
می خواستم در WHMCS ایمیل ها از طریق جیمیل ارسال بشن ! به همین منظور توی قسمت تنظیمات ایمیل ، تنظمیات زیر رو وارد کردم :
بعد از وارد کردن این تنظیمات برای تست اقدام به ارسال ایمیل کردم ! دفعه اول که تست کردم یک ایمیل دریافت کردم به همون جیمیلی که توی تنطیمات وارد کرده بودم مبنی بر اینکه جیمیل از ورود یک دستگاه ناامن جلوگیری کرده و اگر شما هستید اعلام کنید که من زدم این دستگاه خودم بودم !! دوباره اقدام به تست کردم اما هیچ ایمیلی دریافت یا ارسال نمیشه !!
الان برای اینکه ایمیل های WHMCS از طریق جیمیل ارسال بشن باید چیکار کنم ؟؟ تنظمیاتم مشکل داره ؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
- - - Updated - - -
آپ
smtp ssl رو روی tls تنظیم کنید
پورت هم 587 میباشد .
armiran
August 20th, 2015, 21:52
smtp ssl رو روی tls تنظیم کنید
پورت هم 587 میباشد .
سلام ؛
این کار رو همین دیروز یکی بهم گفت انجام دادم !! حتی وارد جیمیل شدم و ورود دو مرحله ای رو غیر فعال کردم و توی تنظیمات امنیتی جیمیل زدم که دستگاه ها با امنیت پایین هم دسترسی داشته باشن !!
بعد دوباره تست کردم این دفعه ایمیل ارسال نشد بلکه ایمیل به همون ایمیلی که توی تنظیمات زده بودم رفت
منظورم اینه که توی تنظیمات زدم که از آدرس جیمیل زیر ارسال بشه
irhostplus.net@gmail.com
از همین ایمیل به خود همین ایمیل دریافت کردم !! و خلاصه ایمیلی ارسال نمیکنه !!
یک جور عجیبه !!
یک هاستینگ میشناسم که داره از جیمیل استفاده میکنه برای ارسال ایمیل هاش ولی وقتی ازش پرسیدم همکاری نکرد و گفت نمیتونه کمکی کنه !!
Ahmad110
August 20th, 2015, 21:54
پورت رو تو فايروال سرور باز كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
armiran
August 20th, 2015, 22:01
پورت رو تو فايروال سرور باز كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
درست شد و مشکل رفع گردید
تشکر از راهنمایی تون
AbtinServer
August 20th, 2015, 23:07
درست شد و مشکل رفع گردید
تشکر از راهنمایی تون
همان طور که انتظار کمک از دوستان داشتید نحوه کارتون را اعلام کنید تا دوستانی که نیاز پیدا کردند توسط برخی اشخاص سودجو مورد زیان قرار نگیرند.
armiran
August 20th, 2015, 23:10
همان طور که انتظار کمک از دوستان داشتید نحوه کارتون را اعلام کنید تا دوستانی که نیاز پیدا کردند توسط برخی اشخاص سودجو مورد زیان قرار نگیرند.
فک میکنم دیگه کاملا مشخصه دیگه نیاز به توضیح مجدد نیست !! از اول اگر مطالعه کنن بنده تمام مراحل انجام کار رو توضیح دادم و راهنمایی که دوستان انجام دادن هم مشخصه !!
AbtinServer
August 20th, 2015, 23:11
پس مشکل شما مربوط به کدام مرحله بوده است؟
armiran
August 21st, 2015, 00:32
پس مشکل شما مربوط به کدام مرحله بوده است؟
باشه چشم ! من یک بار دیگه در پاسخ به این موضوع از اول تا آخر کارهایی که باید صورت بگیره رو مینویسم تا دوستان استفاده کنند
hamedmj
August 21st, 2015, 00:33
لطف کنید نوع مشکل و نحوه حلش رو بگید تا برای بقیه هم باشه اگر روزی به مشکل خوردند...
armiran
August 21st, 2015, 00:47
برای ارسال ایمیل از طریق جیمیل در WHMCS نیاز به یک سری تنظیمات و اقدامات دارید ، این تنظیمات و اقدامات به دو بخش تقسیم میشه ! یک بخش تنظیمات WHMCS - بخش دیگه هم مربوط به تنظیمات جیمیل میشه
بخش تنظیمات WHMCS :
ابتدا به مسیر تنظیمات>تنظیمات اصلی>ایمیل
نوع ایمیل: SMTP
8bit
پورت اس ام تی پی: 587
هاست اس ام تی پی: smtp.gmail.com
نام کاربری: yourmail@gmail.com
پسورد: پسورد جیمیل
SMTP SSL Type رو روی tsl قرار بدید
بخش تنظیمات جیمیل:
وارد لینک زیر بشید و در اونجا "تایید دو مرحله ای" رو خاموش کنید ؛ همچنین "اجازه به برنامه های با امنیت کمتر" رو روشن کنید .
https://myaccount.google.com/security
علاوه بر کار بالا باید وارد تنظیمات جیمیل بشید - قسمت باز ارسال و pop/imap !! و در اونجا دسترسی به pop و imap رو فعال کنید و
بعد از اینکه کارهای بالا رو انجام دادید باید پورت 587 رو توی فایروال سرور باز کنید !