ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل add on domain

mtkzz
August 19th, 2015, 01:41
سلام
من دی ان اس های دامنه اصلیم که دو دامنه دیگر را add on domain‌ کرده بدم تغییر دادم
همه اونها پریدن. الان که مجدد اضافه میکنم ارور زیر رو میده :

A DNS entry for the domain “name.name.com” already exists.
فکر کنم مشکل از نام ftp‌ تکراری باشه.
چطور میتونم همون دامنه های قبلی با دیتابیس قدیمی ست کنم ؟
باتشکر.

hegza
August 19th, 2015, 02:43
سلام
من دی ان اس های دامنه اصلیم که دو دامنه دیگر را add on domain‌ کرده بدم تغییر دادم
همه اونها پریدن. الان که مجدد اضافه میکنم ارور زیر رو میده :

A DNS entry for the domain “name.name.com” already exists.
فکر کنم مشکل از نام ftp‌ تکراری باشه.
چطور میتونم همون دامنه های قبلی با دیتابیس قدیمی ست کنم ؟
باتشکر.
میشه بهتر توضیح بدین؟ کجا تغییر دادین ؟ چه پنلی و....

mtkzz
August 19th, 2015, 09:00
میشه بهتر توضیح بدین؟ کجا تغییر دادین ؟ چه پنلی و....
در سی پنل قبلا در سی پنل دامین addon domain‌ کرده بودم. وقتی دی ان اس های دامین اصلی رو تغییر دادم دامین هایی که addon domain کرده بودم غیرفعال شد. دی ان اس اونها هم ست شد و حالا که میخوام مجدد add کنم(باز هم سی پنل) ارور مذکور رو میده. من فکر کنم به دلیل تکراری بودن هستم. مسئله مهم اینه که نمیخوام اطلاعات و دیتابیس قبلی پاک بشه ...

Reza G
August 19th, 2015, 10:49
در سی پنل قبلا در سی پنل دامین addon domain‌ کرده بودم. وقتی دی ان اس های دامین اصلی رو تغییر دادم دامین هایی که addon domain کرده بودم غیرفعال شد. دی ان اس اونها هم ست شد و حالا که میخوام مجدد add کنم(باز هم سی پنل) ارور مذکور رو میده. من فکر کنم به دلیل تکراری بودن هستم. مسئله مهم اینه که نمیخوام اطلاعات و دیتابیس قبلی پاک بشه ...

شما اول از سی پنل، یه سر به Subdomain بزنید. ساب دامین هایی مثه name.name.com رو حذف کنید. بعد مجدد به صورت Addon اضافه کنید. چون وقتی شما دامینی رو Addon می کنید، به صورت اتوماتیک یک سابدامین روی دامین اصلی هاست ایجاد میشه. مثلا اگر شما دامین new1.com رو به صورت Addon روی دامین main.com اضافه کنید، یک سابدامین به صورت new1.main.com به صورت اتوماتیک اضافه میشه