ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا تفاوت قیمت هاست ویندوز و لینوکس مشکل ساز میشود ؟؟؟

Mohamad26
August 18th, 2015, 13:40
سلام
خسته نباشید
قصد داشتیم سایتی با موضوع تخفیف گروهی بزنیم که به خاطر نیاز به سرعت بیشتر و امنیت بالا به خاطر کد باز نبودن قصد کردیم با asp کدشو بزنیم.
ولی از طرف دیگه با هاستینگ های ارائه دهنده ویندوز آشنایی ندارم و نمیدونم چقدی تفاوت قیمت داره با هاست های لینوکسی. برای مثال روی لینوکس میدونم که مثلا فلان پنل تا یکسال اول پاسخگو من هست ولی روی ویندوز نمیدونم. ویندوز اکثرا با حجم های خیلی پایین تر داره اجاره داده میشه که آدم رو میترسونه البته حجم خیلی بالا نیازم نیست ولی دوست ندارم که سایت رو ایجاد کنم و بعد از کلی سختی و بازاریابی تازه متوجه بشم تامین هاستش اصلا صرفه اقتصادی نداره برام.

ممنون میشم راهنماییم کنید.
خواهشن صرفا تبلیغ نکنید. میخوام اصل موضوع رو متوجه بشم. ممنونم ازتون

aligoli
August 18th, 2015, 14:10
سلام
خسته نباشید
قصد داشتیم سایتی با موضوع تخفیف گروهی بزنیم که به خاطر نیاز به سرعت بیشتر و امنیت بالا به خاطر کد باز نبودن قصد کردیم با asp کدشو بزنیم.
ولی از طرف دیگه با هاستینگ های ارائه دهنده ویندوز آشنایی ندارم و نمیدونم چقدی تفاوت قیمت داره با هاست های لینوکسی. برای مثال روی لینوکس میدونم که مثلا فلان پنل تا یکسال اول پاسخگو من هست ولی روی ویندوز نمیدونم. ویندوز اکثرا با حجم های خیلی پایین تر داره اجاره داده میشه که آدم رو میترسونه البته حجم خیلی بالا نیازم نیست ولی دوست ندارم که سایت رو ایجاد کنم و بعد از کلی سختی و بازاریابی تازه متوجه بشم تامین هاستش اصلا صرفه اقتصادی نداره برام.

همیشه دقت داشته باشید از شرکت های ثبت شده + نماد اعتماد تهیه فرمایید.
بعضی ها از واژه شرکت استفاده می کنند اما شماره ثبت ندارند پس این مورد خیلی مهم است.

قیمت زیاد تفاوتی ندارد شاید 5 هزار تومان بالاتر باشد. که این مورد بستگی به کیفیت و پایدار و امکانات پلن ها و سیاست مدیریتی شرکت ها است.

IranHost-Staff-142
August 18th, 2015, 23:36
سلام
خسته نباشید

به طور معمول شما در وب سایت های .Net ای به علت ایجاد لاگ های دیتابیس MSSQL (فرض گرفته شده شما دیتابیس هم دارید) حجم تهیه شده می بایست بالا باشد تا از سمت شرکت میزبان برای شما دردسر ایجاد نشود.
البته اگر لاگ ها را حذف کنید و حواستان به میزان مصرف باشد می توانید حد مصرف را در میزان قابل قبولی نگهدارید. اما تا زمانیکه شما اعلام نکنید حجم دیتابیس و وب سایت شما چقدر است یا حدود آنرا مشخص نکنید نمی توان دقیق گفت چه پلانی پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

nooshzad
August 20th, 2015, 17:40
سلام دوست عزیز کلا نیاز به هاستی دارید که ترافیک رایگان داشته باشد و هاست نامحدود ارائه دهد.

قیمت هاست ویندوز (http://tegrahost.com/windows_hosting) و هاست لینوکس (http://linux-web.ir) بستگی به نوع کنترل پنل آن دارد ولی از نظر کارایی تفاوت چندانی با هم ندارد. اما هاستی را انتخاب کن که کنترل پنل خوبی داشته باشد.

mhrokni
August 20th, 2015, 20:59
یک کوئری خیلی ساده بنویسید که هر روز مثلا ساعت 5 صبح اجرا بشه و لاگ دیتابیس رو پاک کنه
به هیچ عنوان مشکل حجم پیدا نمی کنید

iraniserver.com
August 23rd, 2015, 23:39
با سلام بسته به نوع امکانات هاست قیمت ها متغییر می باشد

Zimaserver
August 23rd, 2015, 23:43
با سلام
زیاد تفاوت قیمتی ندارد
اما در لینوکس بعضی قابلیت هایی وجود دارد که ویندوز برخوردار نیست یا در ویندوز ضعیف تر هستند

alismt
August 24th, 2015, 13:07
سلام
خسته نباشید

سلام
سعی بفرمایید از جای های معروف تهیه بفرمایید قطعا مشکلی پیش نخواهد اومد
موفق باشید

saeid_e00
August 25th, 2015, 09:30
سلام
قبل از خرید حتما از سابقه فروشنده مطمین شین بعد اقدام به خرید کنید
انشااله که مشکلی پیش نمیاد