ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده انجمن آشنا به تورنت و سیستم اشتراک گذاری

torrent.ir
August 17th, 2015, 12:31
سلام

وب سایت http://torrent.ir اولین وب سایتیه که تورنت رو در ایران راه اندازی کرده.
دوستانی که از تورنت فایل دانلود کرده باشند با این سیستم آشنا هستند.

بخش اصلی سایت Torrent.ir از خرداد ماه افتتاح شده و با پشت سر گذاشتن مشکلات فنی و فیل تری مشغول به کاره.
ولی به دلیل مشغله برنامه نویسی و موارد فنی در بخش انجمن هیچ فعالیتی صورت نگرفته .

از دوستانی که فرصت و علاقه دارند دعوت میکنم برای مدیریت در انجمن یا نویسندگی به این سایت ملحق بشن و اگر برای نویسندگی مبلغی مد نظر دارند اعلام بفرمایند.

فقط در خصوص نویسندگی این نکته مهمه که copy/paste از انجمن دیگه نمی کنیم و مطالب موجود در سایت رو در انجمن وارد می کنیم.

به عنوان مثال این مطلب صفحه دانلود فیلم سن پترزبورگ با توضیحات فارسیه:
http://torrent.ir/component/tracker/?view=torrent&id=212739
مطلابش در انجمن کپی می شه و در چند پست در مورد این مورد فیلم یا روش دانلود از تورنت و ... توضیح میدیم.

hassan.zrn
August 17th, 2015, 13:27
دوست عزیز کارت جدید هست ولی فقط seed تورنت ها رو هم بنویس

torrent.ir
August 17th, 2015, 13:41
ممنون ولی متوجه نشدم؟ seed رو کجا بنویسیم؟ نویسندگی ربطی به seed نداره که!!!

hassan.zrn
August 17th, 2015, 13:59
ممنون ولی متوجه نشدم؟ seed رو کجا بنویسیم؟ نویسندگی ربطی به seed نداره که!!!

من راجب به نویسندگی نگفتم . چون من یکی از طرفدارهای قدیمی تورنت هستم یک پیشنهاد بهت دادم که سایتت بهتر بشه .
seed در مورد تعداد دریافت کننده فایل و سرعت فایل تورنت مورد نظر هست . دونستن این موضوع برای دانلود کننده مهم هست که حساب کتاب بکنه ببینه با توجه سرعتش چقدر طول میکشه تا فایل رو دریافت کنه ....
seed هر فایل رو یک فیلد اضافه کنی تو هر پست باشه خوبه . البته پیشنهاد هست .

torrent.ir
August 17th, 2015, 14:24
ممنون بله seed طبیعتا باید بدونیم چیه. منظور شما رو متوجه نشده بودم.
در خصوص مواردی که seed رو نشون نمیده یک مشکل فنی وجود دارد و دلیلیش هم اینه که در فایلهایی که به جز ترکر ما ترکرهای دیگه هم وجود داشته باشند خوندن سیدها با خطا مواجه میشه و انشالا در یک فرصت مناسب این مشکل رو رفع می کنیم. فایلهایی که ترکرشون اختصاصی هست و خودمون هستیم مثل سریالها و موزیکهای ایرانیSeed شون نشون داده میشه.
در هر صورت ممنونم از پیشنهادتون. لطفا کردید.:53:

cacodemon
August 17th, 2015, 14:43
امیدوارم موفق باشی
همیشه ناراحت بودم چرا این دامنه و نخریده بودم و از اون بیشتر که کسی که خریده ازش استفاده نمیکنه

و اما پیشنهاد من: Rss و مگنت به سایت اضافه کنید

torrent.ir
August 17th, 2015, 15:01
امیدوارم موفق باشی
همیشه ناراحت بودم چرا این دامنه و نخریده بودم و از اون بیشتر که کسی که خریده ازش استفاده نمیکنه

ممنونم .
مگنت تو لیسته و فکر میکنم به زودی اضافه بشه.
rss تو لیست نبود ولی بچه ها زحمت کشیدن و گفتن در اولین فرصت انجام میدن.

wthreex
August 17th, 2015, 21:34
سلام بنده تجربه کامل با سیستم تورنت از سال 89 دارم

دسترسی به اکثره ترکرای خصوصی رو دارم به سرور مجازی هم به طور کامل آشناییت دارم . لطفا آی دی یاوتو بزارید در تماس باشم باهاتون

torrent.ir
September 8th, 2015, 12:27

ممنون از دوستانی که نظرشون رو فرمودند. rss و مگنت لینک اضافه شد و این مدت مشغول کدنویسی برای بروزرسانی سید ها و تغییراتی در سرور و اینترفیس بودیم که خوشبختانه اون هم تموم شده و الان سایتمون seed ها رو به درستی نمایش میشده.

دسترسی به اکثره ترکرای خصوصی رو دارم به سرور مجازی هم به طور کامل آشناییت دارم . لطفا آی دی یاوتو بزارید در تماس باشم باهاتون
سلام
اتفاقا دنبالت می گشتم >:D<
اکر ممکنه ه شماره تماس یا ایمیل بفرستید به آدرس info ;@" torrent .ir
پیغام خصوصی بنده غیر فعاله.

torrent.ir
September 17th, 2015, 12:18
نویسنده! همکار! ...
اگر با تورنت آشنایی دارید لطفا برای همکاری تماس بگیرید.