ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Ip سرور

samanmo
August 16th, 2015, 22:36
با سلام
آیا راهی هست که بشه از توو هاست ip سرور رو بدست آورد؟؟؟ اگر نیست چجوری میتونم ip سرور رو بدست بیارم ؟؟؟ تیکت دادم ولی پشتیبانی دو روزه جواب نداده (:|
ببینید توو پروفایلم بخش سرویس ها ی قسمتی هست که نیم سرورها رو نوشته دقیقا پیش همون ی ip هم هست ، ولی بعید میدونم ip سرور باشه .. لطفا کمکم کنید .

hegza
August 16th, 2015, 22:39
با سلام
آیا راهی هست که بشه از توو هاست ip سرور رو بدست آورد؟؟؟ اگر نیست چجوری میتونم ip سرور رو بدست بیارم ؟؟؟ تیکت دادم ولی پشتیبانی دو روزه جواب نداده (:|
ببینید توو پروفایلم بخش سرویس ها ی قسمتی هست که نیم سرورها رو نوشته دقیقا پیش همون ی ip هم هست ، ولی بعید میدونم ip سرور باشه .. لطفا کمکم کنید .

کدام آی پی رو میخواید؟ دیفالت؟ یا سایت خودتون؟

Zimaserver
August 16th, 2015, 22:46
با سلام

با سلام
اول cmd ویندوز را باز کنید
بعد تایپ کنید ping address site
مثلا ping www.webhostingtalk.ir

ای پی رو زیرش درج میکنه

hegza
August 16th, 2015, 23:06
با سلام
مثلا ping www.webhostingtalk.ir (http://www.webhostingtalk.ir)

ای پی رو زیرش درج میکنه

اگر برای بانک و وبسرویس بخوان شاید ای پی کلاینت دیفالت با ای پی شییرینگ فرق بکنه باید به این موضوع دقت کنید

samanmo
August 17th, 2015, 01:51
کدام آی پی رو میخواید؟ دیفالت؟ یا سایت خودتون؟
برای میزبانی ساب دامین dl در هاست دیگه میخوام ، هاست اصلی میگه ip سرور هاست دانلود رو به من بده ، تیکتم رو هنوز ج ندادن ، در ضمن پنل دایرکت ادمین هست

far-zad
August 17th, 2015, 01:56
ساده ترین راه: می تونی از whois آدرس آی پی ای که روی دامنه ست شده رو چک کنید.

samanmo
August 17th, 2015, 02:03
با سلام ، کنترل پنل من دایرکت ادمین هست و درضمن برای ست کردن ساب دامین در هاست دیگر این ip رو میخوام

amin0181
August 17th, 2015, 02:29
با سلام

از روی دامین میتونید از طریق cmd یا سایت ping.eu یا domaintools.com پیدا کنید

- - - Updated - - -

با سلام ، کنترل پنل من دایرکت ادمین هست و درضمن برای ست کردن ساب دامین در هاست دیگر این ip رو میخوام
در ظاهر جای مناسبی رو برای هسات دانلود انتخاب نکردین
شما دامین ها رو ثبت میکنید و بعدش در بخش ساب دامین
dl رو به همراه ای پی ست مکنید و لینک میشه
برای ای پی هم که پاسخ داده شد
در صورتی که مشکل حل نشده اعلام کنید دامین و یا لینک خود پنل رو بدین
از روی لینک ورودی شما به کنترل پنل نیز میشه ای پی اصلی رو پیدا کرد از طریق cmd

samanmo
August 17th, 2015, 02:44
از روی دامین میتونید از طریق cmd یا سایت ping.eu یا domaintools.com پیدا کنید

- - - Updated - - -

در ظاهر جای مناسبی رو برای هسات دانلود انتخاب نکردین
شما دامین ها رو ثبت میکنید و بعدش در بخش ساب دامین
dl رو به همراه ای پی ست مکنید و لینک میشه
برای ای پی هم که پاسخ داده شد
در صورتی که مشکل حل نشده اعلام کنید دامین و یا لینک خود پنل رو بدین
از روی لینک ورودی شما به کنترل پنل نیز میشه ای پی اصلی رو پیدا کرد از طریق cmd
باسلام
جالبه ی چیزی رو هیچ کس بهش دقت نکرد ، من آدرس ip هاست دانلود رو میخوام ، من دامنه ام که روی هاست اول نصبه و وقتی پینگ میگیرم ip سرور 1 رو میده توجه : هاست دانلود خالیه و dns من روی هاستینگ سایت اصلی هست در نتیجه بعد از پینگ ip آدرس هاستینگ اصلی رو میگیرم نه هاست dl من ip هاست دانلود رو میخوام
من در پنل هاست دانلود که خالیه اطلاعات عکس زیرو دارم
27661

amin0181
August 17th, 2015, 03:23
باسلام
جالبه ی چیزی رو هیچ کس بهش دقت نکرد ، من آدرس ip هاست دانلود رو میخوام ، من دامنه ام که روی هاست اول نصبه و وقتی پینگ میگیرم ip سرور 1 رو میده توجه : هاست دانلود خالیه و dns من روی هاستینگ سایت اصلی هست در نتیجه بعد از پینگ ip آدرس هاستینگ اصلی رو میگیرم نه هاست dl من ip هاست دانلود رو میخوام
من در پنل هاست دانلود که خالیه اطلاعات عکس زیرو دارم
27661
در یاهو در ارتباط باشید
data.farda : YH
هاست دانلودی که دارین چه جوری بهش دست رسی دارین ؟

samanmo
August 17th, 2015, 04:08
با سلام
مثلا ping www.webhostingtalk.ir (http://www.webhostingtalk.ir)

ای پی رو زیرش درج میکنه
با سلام و تشکر
من سایت اصلیم که ip سرورش مشخصه ، من آی پی هاست دانلود رو میخوام ، dns های من که روی سایت اصلیه ، با روشی که شما میگین من میرسم به ip سرور xxx.ir درحالیکه من ip سرور dl.xxx.ir رو میخوام ...
از داخل پنل دایرکت ادمین نمیشه فهمید ip سرور چیه؟

amin0181
August 17th, 2015, 04:51
از پنل دایرکت ادمین
از قسمت dns managment
میتونید ای پی که برای dl ست شده و یا میخوایین جدید ست بشه رو اضافه کنید
باید A record بدین

samanmo
August 17th, 2015, 14:20
از پنل دایرکت ادمین
از قسمت dns managment
میتونید ای پی که برای dl ست شده و یا میخوایین جدید ست بشه رو اضافه کنید
باید A record بدین
یعنی ipسرور برای ست کردن ساب دامین همینه ، من الآن روی هاست dl که خالی هست گزینه هایی مثل تصویر زیر دارم ، الآن در dns managment ی تصویر عین تصویر زیر دارم که در تصویر زیر ساب دامین blog هست , آیا ip سرور برای ست کردن ساب دامین همین هست که روبروی blog نوشته ؟؟؟ من همین ip رو بدم برام ست کنن؟؟؟
27666

- - - Updated - - -

دوستان و اساتید دیگه لطفا کمک کنند ، واقعا گیر کرذم ، همچنان بعد از 48 ساعت پشتیبانی تیکت منو جواب نداده !!!!! لطفا کمک کنید .... مجددا ی اطلاعات مختصر میدم ...
ی هاست خالی دارم و ی هاست پر که سایتم روش هست ، میخوام ی ساب دامین از روی هاست پر ست کنم روی هاست خالی ، حالا ip سرور هاست خالی رو میخوام که بدم به هاست اصلی ...کنترل پنل هاست خالی دایرکت ادمین ،
نکته : دوستان قبلی گفتن ping بگیر ، دوستان هاست خالیه ، چجوری پینگ بگیرم ؟؟؟ در قسمت dns managment ی تصویر مثل تصویر زیر دارم ، در تصویر زیر blog ساب دامین در هاست خالی هست ، ipسرور هاست خالی همین ip هست که جلوی blog نوشته شده ؟؟؟ ( به تصویر زیر نگاه کنید )

amin0181
August 17th, 2015, 15:44
دست رسی بدین انجام میشه واستون
یه فکری هم برای پشتیبانی هاستتون بکنید که در آندیه به مشکل نخورین
-
تو همین بخشی که گفته شد باید
dl رو یه a record اضافه کنید
ای پی هم ای پی سروری که برای هاست دانلود در نظر گرفتین باید بدین بهش
دامین اصلی رو در هاست اضافه میکنید و سپس ساب دامین رو اضافه میکنید و ای پی هاست دانلود رو بهش میدین
حالا اگه این هاست دانلود همین سرور هست که ای پی رو باید از روی لینک ور.دی و یا همین منیجمنت پیدا کنید
یه مسله ساده رو جوری دارین بیان میکنید که همه گیج میشن

k-h
August 17th, 2015, 16:10
درود
الان با چی به هاست دانلودتون وصل میشید
همونو پینگ بگیرید آی پی مشخصه

IranHost-Staff-142
August 17th, 2015, 23:53
یعنی ipسرور برای ست کردن ساب دامین همینه ، من الآن روی هاست dl که خالی هست گزینه هایی مثل تصویر زیر دارم ، الآن در dns managment ی تصویر عین تصویر زیر دارم که در تصویر زیر ساب دامین blog هست , آیا ip سرور برای ست کردن ساب دامین همین هست که روبروی blog نوشته ؟؟؟ من همین ip رو بدم برام ست کنن؟؟؟
27666

- - - Updated - - -

دوستان و اساتید دیگه لطفا کمک کنند ، واقعا گیر کرذم ، همچنان بعد از 48 ساعت پشتیبانی تیکت منو جواب نداده !!!!! لطفا کمک کنید .... مجددا ی اطلاعات مختصر میدم ...
ی هاست خالی دارم و ی هاست پر که سایتم روش هست ، میخوام ی ساب دامین از روی هاست پر ست کنم روی هاست خالی ، حالا ip سرور هاست خالی رو میخوام که بدم به هاست اصلی ...کنترل پنل هاست خالی دایرکت ادمین ،
نکته : دوستان قبلی گفتن ping بگیر ، دوستان هاست خالیه ، چجوری پینگ بگیرم ؟؟؟ در قسمت dns managment ی تصویر مثل تصویر زیر دارم ، در تصویر زیر blog ساب دامین در هاست خالی هست ، ipسرور هاست خالی همین ip هست که جلوی blog نوشته شده ؟؟؟ ( به تصویر زیر نگاه کنید )

الان در همین تصویری که ارائه داده اید IP مشخص است. اگر این تصویر مربوط به DNS Management هاست دانلود شما است، بنابراین می توانید از همان IP جلوی رکورد ftp استفاده کنید.

samanmo
August 18th, 2015, 00:59
درود
الان با چی به هاست دانلودتون وصل میشید
همونو پینگ بگیرید آی پی مشخصه
دوست عزیز سلام ، مشکل اینه که میخوام وصل شم به هاست دانلود ، ip سرور میخواد ، اگر وصل بودم که ip برای چی میخواستم

- - - Updated - - -

میتونید با دستور ping yourdomain.com در cmd انجام بدید. متونید در zarinpal برای پیدا کردن ای پی یه سورس ساده داره اونو دان کنید . لودش کنید تو سایتتون.
با چی پینگ بگیرم ؟؟ ببینید من ی هاست دارم که سایت اصلی روشه بنام هاست 1 ، ی هاستم دارم بنام هاست دانلود ، برای پینگ گرفتن یا یاید ipسرور رو بدم یا نام سایت ، بنابراین بعد از پینگ ip سرور هاست 1 رو بمن میده ... هاست دانلود هنوز ست نشده...

Reza G
August 18th, 2015, 01:07
خب شما آیپی ها رو داخل تصویر دارید که سیاهش کردید ! همونو به پشتیبان هاست سی پنل (سرور 1 میزبان سایت اصلی) بدید تا براتون به صورت a record اضافه کنه.

samanmo
August 18th, 2015, 01:09
الان در همین تصویری که ارائه داده اید IP مشخص است. اگر این تصویر مربوط به DNS Management هاست دانلود شما است، بنابراین می توانید از همان IP جلوی رکورد ftp استفاده کنید.
بله ، مشکل حل شد ، دوستان خودشون موضوع رو پیچیده کردن ، میگن پینگ بگیر درحالیکه برای پینگ ip سرور لازمه که من هنوز هاست دانلود ست نشده ، همین عکس رو دادم پشتیبانی هاست اصلی گفت ip سرور شما همان ip هست که برای ساب دامین blog و ftp درنظر گرفته شده ، در نتیجه در قسمت dns managment به نتیجه رسیدم و مشکل حل شد ... متشکرم