ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت نسخه جدید php چطوری انجام می شه؟

erwin
August 16th, 2015, 17:47
سلام به همه دوستان گل

من میخوام کامپوننت های جوملام رو آپدیت کنم ولی به خاطر به روز نبودن php اجازه این کار رو به من نمیده.

Warning
Your PHP version is too oldYou need PHP 5.4.0 or later to install this component. Support for PHP 5.3.3 and earlier versions has been discontinued by our company as we publicly announced in February 2013.You are using PHP 5.3.29 which is an extremely old version, released more than four years ago. This version contains known functional and security issues. The functional issues do not allow you to run Akeeba Backup and cannot be worked around. The security issues mean that your site can be easily hacked since that these security issues are well known for over four years.You have to ask your host to immediately update your site to PHP 5.4.0 or later, ideally the latest available version of PHP 5.4. If your host won't do that you are advised to switch to a better host to ensure the security of your site. If you have to stay with your current host for reasons beyond your control you can use Akeeba Backup 4.0.5 or earlier, available from our downloads page. Extension Update: Custom install routine failure.
[/
وقتی هم نسخه رو به php 4 و یا بالاتر آپدیت می کنم این یکی خطا رو میده:

PHP script /home/parsian/public_html/plugins/system/rsfpirpsms/rsfpirpsms.php is protected by SourceGuardian and requires the SourceGuardian loader ixed.5.5.lin. The SourceGuardian loader has not been installed, or is not installed correctly. Please find the required loader within SourceGuardian installation directory or visit the SourceGuardian php encoder site to download it.
هر چی هم گشتم توی سایت های مختلف توی بخش SourceGuardian رو پیدا نکردم که ببینم چطوری درستش کنم.

27644

erwin
August 17th, 2015, 00:15
سلام
از آخرین نسخه سی پنل استفاده می کنم نسخه 11.50.0.29
27660

jahromweb
August 17th, 2015, 01:08
باسلام
جناب فکر کنم دسترسی یوزر یا ریسلر دارید درست است؟
جناب اگر دسترسی روت روی سرور دارید میتوانید ازطریق easy apacheبرای به روز رسانی یا نصب ماژول ها و برنامه های مورد نظرتان اقدام کنید . درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر اطلاع بدهید.
اگر هاست یا ریسلر دارید از مدیر سرور بخواهید این موارد را برای شما انجام بدهند (متن ها را ارسال کنید خودشان اطلاع دارند که باید چه کار کنند.)

موفق باشید

erwin
August 17th, 2015, 15:53
سلام. دست شما درد نکنه
من یه یوزر و پسورد سی پنل رو دارم. یکی هم WHM که عکسش رو ضمیمه کردم.
این گزینه ایزی آپاچی رو هم پیدا نکردم توی سی پنل. فقط گزینه Apache Handlers رو پیدا کردم
27671

k-h
August 17th, 2015, 16:05
کامپایلر هاتون درست نصب نکردید
از قسمت software >>easy Apache
میتونید آپاچی خودتون تنظیم کنید برای رفع این مشکل
ورژن جوملا شما چند هست ؟

jahromweb
August 17th, 2015, 16:13
سلام. دست شما درد نکنه
من یه یوزر و پسورد سی پنل رو دارم. یکی هم WHM که عکسش رو ضمیمه کردم.
این گزینه ایزی آپاچی رو هم پیدا نکردم توی سی پنل. فقط گزینه Apache Handlers رو پیدا کردم
27671
سلام
جناب شما ریسلر دارید؟اگر این طور هست باید به مدیر سرور اطلاع بدید.
برای کاری که شما میخواهید انجام بدهید نیاز به دسترسی به یوزر روت سرور است.

erwin
August 17th, 2015, 21:31
کامپایلر هاتون درست نصب نکردید
از قسمت software >>easy Apache
میتونید آپاچی خودتون تنظیم کنید برای رفع این مشکل
ورژن جوملا شما چند هست ؟
سلام
توی اون قسمتی که فرمودید فقط گزینه site software رو دیدم که وقتی کلیک میکردم یه صفحه باز میشد که این متن داخلش بود
Site Software v0.9.8

Your administrator has globally set update notifications to never be sent.

There are currently no available programs to install

جوملای نسخه 3.6 هست

فرستاده شده از LG-D724ِ من با Tapatalk

erwin
August 26th, 2015, 14:18
کسی میتونه راهنمایی بیشتر بکنه

- - - Updated - - -

این تصویر خطایی هست که موقع به روز رسانی میخوام انجام بدم
27844

k-h
August 26th, 2015, 17:39
درود