ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اساتید محترم ( ست کردن ساب دامین blog روی هاست دیگر )

samanmo
August 15th, 2015, 21:10
با سلام
من پله پله توضیح میدم
من یک دامنه دارم بنام xxx.ir که این دامنه رو براش یک هاست گرفتم ولی جوابگو نبود و هاست رو تخلیه کرد ولی همچنان در اختیار خودمه
رفتم روی هاست دیگر که در اینجا بهش میگم هاست اصلی ، الآن سایت xxx.ir در هاست اصلی هست
حالا ی هاست خالی دارم میخوام ی ساب دامین بنام blog.xxx.ir براش ایجاد کنم ، پشتیبانی هاست اصلی میگه آی پی بده من حلش میکنم
بهرحال باید ی کارایی هم روی هاست خالی که قراره blog.xxx.ir روش ایجاد بشه انجام بشه ، درسته ؟؟؟
میشه بگین من باید چه کارهایی رو روی هاست خالیم انجام بدم؟؟؟

adnan magic
August 15th, 2015, 21:18
اگر منظورتون اتصال ساب دامین به هاست دیگه هستش توی گوگل سرچ کنید هستش.
مربوط به DNS zone editor میشه فکر کنم. البته تو سی پنل. تو دایرکت ادمین فرق داره.
با سپاس

yeganehha
August 15th, 2015, 22:16
داخل هاست قبلی یک سابدامین به نام blog و ادرس روت public html درست کنید .
داخل هاست اصلی هم در قسمتSimple DNS Zone دو راه دارید
یکی Add an A Record که در فیلد اول blog وارد کنید و در فیلد دوم هم ای پی سرور قبلی
و یا از باکس زیریش که باز فیلد اول باید blog وارد کنید و در فیلد دوم dns سرور قبلی .

samanmo
August 16th, 2015, 13:14
اگر منظورتون اتصال ساب دامین به هاست دیگه هستش توی گوگل سرچ کنید هستش.
مربوط به DNS zone editor میشه فکر کنم. البته تو سی پنل. تو دایرکت ادمین فرق داره.
با سپاس
این قسمت dns zone رو پشتیبانی انجام میده ، میخوام ببینم در هاستی که قراره وبلاگ ما میزبانی بشه چه کارهایی باید انجام بشه؟؟؟؟

- - - Updated - - -

داخل هاست قبلی یک سابدامین به نام blog و ادرس روت public html درست کنید .
داخل هاست اصلی هم در قسمتSimple DNS Zone دو راه دارید
یکی Add an A Record که در فیلد اول blog وارد کنید و در فیلد دوم هم ای پی سرور قبلی
و یا از باکس زیریش که باز فیلد اول باید blog وارد کنید و در فیلد دوم dns سرور قبلی .
اوکی ، در اصل در هاستی که قراره blog میزبانی بشه کار خاصی نباید انجام بشه ، ی ساب دامین بسازم کافیه
متشکرم

yeganehha
August 16th, 2015, 14:01
این قسمت dns zone رو پشتیبانی انجام میده ، میخوام ببینم در هاستی که قراره وبلاگ ما میزبانی بشه چه کارهایی باید انجام بشه؟؟؟؟

- - - Updated - - -

اوکی ، در اصل در هاستی که قراره blog میزبانی بشه کار خاصی نباید انجام بشه ، ی ساب دامین بسازم کافیه
متشکرم

بله
فقط کافی اون دامنه blog.exampale.com روی سرور میزبان کننده blog تعریف شود

adnan magic
August 16th, 2015, 15:30
در هاستی که دامنه اصلی رو اونه نباید اون ساب دامین رو بسازید بلکه از طریق dns zone editor یه مشخصه با آی پی هاست مقصد تعریف کنید.
بعدش در هاست مقصد اون ساب دامین رو مثل یه دامین معمولی اددون کنید.