PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی یک سیستم مثل پارس پک قسمت هاستینگش

taranoome
August 15th, 2015, 16:31
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من میخام یک سیستم مسل سیستم پارس پک قسمت هاستینگش راه اندازی کنم که یک سرویسش رایگان باشه و کاربر با استفاده از صاب دامین ما سایتش رو راه اندازی کنه و اگه خاست ارتقا هم بده ممنون میشم راهنمایی کنید اگه کسی این کار رو انجام میده ممنون میشم هزینه رو اعلام کنه با تشکر.

A.Arani
August 15th, 2015, 16:43
من میخام یک سیستم مسل سیستم پارس پک قسمت هاستینگش راه اندازی کنم که یک سرویسش رایگان باشه و کاربر با استفاده از صاب دامین ما سایتش رو راه اندازی کنه و اگه خاست ارتقا هم بده ممنون میشم راهنمایی کنید اگه کسی این کار رو انجام میده ممنون میشم هزینه رو اعلام کنه با تشکر.

درصورت تمایل تماس بگیرید :

email : afshinarani79@gmail.com
site : aarani.ir (Down Temporarily)

taranoome
August 15th, 2015, 16:45
درصورت تمایل تماس بگیرید :

email : afshinarani79@gmail.com
site : aarani.ir (Down Temporarily)
tel : Check Whois !!

سلام
شماره همراه ندارید با شما تماس بگیرم

A.Arani
August 15th, 2015, 16:46
--------------- لطفا حذف شود ---------------

taranoome
August 15th, 2015, 17:36
نبود؟....

GREAT
August 15th, 2015, 17:45
با whmcs هم اینکار رو میشه کرد دوست عزیزم
کار خاصی نداره

taranoome
August 15th, 2015, 17:48
با whmcs هم اینکار رو میشه کرد دوست عزیزم
کار خاصی نداره

از چه افزونه ای برای کولد کامپیوترینگش استفاده میکنه من تو نت هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم

mhiizadi
August 15th, 2015, 17:48

دقیقا کُپی پارس پک میخواید ؟
اگر بله؛ میتونم براتون راه اندازی کنم .

taranoome
August 15th, 2015, 17:52
دقیقا کُپی پارس پک میخواید ؟
اگر بله؛ میتونم براتون راه اندازی کنم .

بله قیمت رو میگید

GREAT
August 15th, 2015, 17:53
از چه افزونه ای برای کولد کامپیوترینگش استفاده میکنه من تو نت هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم
خب
پارس پک باتوجه به این که شرکت بزرگیه حتما افزونه هاشم اختصاصین ...
اما در قسمت محصولات whmcs خودش امکان این رو میده که مشتری از ساب دامین استفاده کنه(برای سفارش جدید)

mhiizadi
August 15th, 2015, 17:55
بله قیمت رو میگید

یک عدد لایسنس whmcs لایف نیاز دارید که با تخفیف میتونم بهتون بدم .
یک عدد addon مخصوص نیاز دارید که به قیمت 69$ می باشد و بهتون داده میشه .
یک عدد قالب مناسب سیستمی نیاز دارید که میتونم با هزینه ی 90$ ( wordpress + whmcs ) که هم سئو داشته باشه هم integrated و sync باشه با وردپرس براتون اوکی کنم .
لازم به ذکر هست دسترسی root سرور برای whmcs ؛ که همانند پارس پک بشه نیاز هست.

taranoome
August 15th, 2015, 17:58
هاست رایگان پیش فرض با نصب اسکریپت های پیشفرض و دسترسی کامل در whmcsچی

- - - Updated - - -

یک عدد قالب مناسب سیستمی نیاز دارید که میتونم با هزینه ی 90$ ( wordpress + whmcs ) که هم سئو داشته باشه هم integrated و sync باشه با وردپرس براتون اوکی کنم .
قیمت کل چند میشه با یک سرور مجازی برای شروع

A.Arani
August 15th, 2015, 18:00

دوست عزیز اینایی که گفتین تازه با لایسنس کپی رایت دار میشه 1380000 که تازه تخفیفم بدید میشه حدود 1300000 !!
و این که این addon به چه کنترل پنلی متصل میشه ؟

taranoome
August 15th, 2015, 18:03
دایرکت ادمین

- - - Updated - - -

whmcs خوب ماهانه بگیریم ببینیم چی در میاد بعد بریم سراغ لایف

A.Arani
August 15th, 2015, 18:05
دایرکت ادمین

خیلی ممنون از پاسخ

whmcs خوب ماهانه بگیریم ببینیم چی در میاد بعد بریم سراغ لایف

ماهانه : 16 $ است

taranoome
August 15th, 2015, 18:10
خوب قیمتش الان چند در میاد؟؟

mhiizadi
August 15th, 2015, 18:28
دوست عزیز اینایی که گفتین تازه با لایسنس کپی رایت دار میشه 1380000 که تازه تخفیفم بدید میشه حدود 1300000 !!
و این که این addon به چه کنترل پنلی متصل میشه ؟
1- در مورد لایسنس مذکور که میفرمایید با کپی رایت دارش براشون 857 هزار تومان قابل ارائه هست . ( با در نظر گرفتن دلار قیمت بالا ؛ البته موقع پرداخت کمتر خواهد شد . )
در addon مربوطه ؛ مثل پارس پک ؛ مشتری میتونه میزان حجم هاست خودش تعین کنه ؛ پهنای باند رو تعین کنه؛ تعداد اددان دامنه یا ساب دامنه رو تعین کنه و بر اون اساس هزینه رو پرداخت کنه و 69$ هست .
در مورد لایسنس ماهانه بخوان استفاده کنند »»»»»»» امکانش تا حدودی وجود نداره؛ چون این addon هزینه اش یک بار به سایت whmcs.com پرداخت میشه و تنها بر روی یک لایسنس فعال هست . ( یعنی لایسنس ماهانه رو پرداخت نکنند 69 دلار از دستشون رفته )

A.Arani
August 15th, 2015, 18:39
1- در مورد لایسنس مذکور که میفرمایید با کپی رایت دارش براشون 857 هزار تومان قابل ارائه هست . ( با در نظر گرفتن دلار قیمت بالا ؛ البته موقع پرداخت کمتر خواهد شد . )
در addon مربوطه ؛ مثل پارس پک ؛ مشتری میتونه میزان حجم هاست خودش تعین کنه ؛ پهنای باند رو تعین کنه؛ تعداد اددان دامنه یا ساب دامنه رو تعین کنه و بر اون اساس هزینه رو پرداخت کنه و 69$ هست .
در مورد لایسنس ماهانه بخوان استفاده کنند »»»»»»» امکانش تا حدودی وجود نداره؛ چون این addon هزینه اش یک بار به سایت whmcs.com پرداخت میشه و تنها بر روی یک لایسنس فعال هست . ( یعنی لایسنس ماهانه رو پرداخت نکنند 69 دلار از دستشون رفته )
دوست عزیز فک کنم چیزی که میخوان فراتر از انتخاب حجم و پهناباند و اددان دامین باشد

taranoome
August 15th, 2015, 18:44
دوست عزیز فک کنم چیزی که میخوان فراتر از انتخاب حجم و پهناباند و اددان دامین باشد

بله درست فهمیدی من تمام امکاناتی که سیستم هاستینگ پارس پک برای هاستینگش داره میخام
دوستان عزیز من این امکانات رو برای سایت ساز رایگان باهاش میخام راه اندازی کنم نه شرکت هاستینگ یا فروش هاست یا هر چیز دیگه ای رو که فکرش رو بکنید

mhiizadi
August 15th, 2015, 18:46

بله درست فهمیدی من تمام امکاناتی که سیستم هاستینگ پارس پک برای هاستینگش داره میخام
دوستان عزیز من این امکانات رو برای سایت ساز رایگان باهاش میخام راه اندازی کنم نه شرکت هاستینگ یا فروش هاست یا هر چیز دیگه ای رو که فکرش رو بکنید

بنده سره چیزی که گفتم هستم عزیز ؛
شما بخش هاستینگ پارس پک ؛ دقیقن مثل همون رو خواستید ؛ بنده دقیقا همون رو براتون راه اندازی میکنم با هزینه های گفته شده .
نه چیزی بیشتر ؛ نه کمتر ؛ حتی وریفای ایمیل whmcs تا تایید شماره موبایل whmcs هم با sms و هم با تماس تلفنی رو هم خواستید براتون راه اندازی میکنم .
https://asiasazan.org/phone-verification-system/

A.Arani
August 15th, 2015, 18:47
کلا راحتتون کنم این آمادش نیست

yourhosting
August 15th, 2015, 18:52
سلام
حتما نیازی به تهیه لایسنس لایف تایم (باتوجه به هزینه بالا) برای شروع نیست و میتونید از نسخه رای گان استفاده کنید.
برای اون addon هم این ماژول هست:
http://www.whmcs.com/addons/configurable-package-addon/
که میتونید نسخه رایگان رو پیدا کنید اگر نبود روی یک لایسنس فعال خریداری کنید و خودتون رایگانش کنید!
در مورد قالب نیز بنده اقا وهاب vahabonline.ir پیشنهاد میکنم که با قیمت خیلی مناسب میتونن واستون اوکی کنن
موفق باشید

- - - Updated - - -

در مورد ماژول تایید شماره موبایل با sms نیز ماژول توسط یکی از دوستان با هزینه بسیار پایین چیزی حدود 20ت ارایه میشود!

mhiizadi
August 15th, 2015, 19:01
کلا راحتتون کنم این آمادش نیست

تمام موارد استفاده شده در پارس پک آماده خریداری شدن و هیچ کدوم اختصاصی نوشته نشدن .
هر چیزی میخواید بگید تا بنده بهتون لینکش رو بدم .

taranoome
August 15th, 2015, 19:02
خوب من میگم برای اول هزینه کم انجام بدم یک دمو رو سایت خودم بیارم بالا که فقط خودم تست های لازم رو انجام بدم اگه به دلم نشست دو میلیون هم هزینه کنم ارزش داره ولی الان من اصلا نمیفهمم چی به چی هست بیام 1500.000 هزینه کنم بعد اون چیزی که بخام نشه کی میاد جواب منو بده

Yas-Host
August 15th, 2015, 19:04
خوب من میگم برای اول هزینه کم انجام بدم یک دمو رو سایت خودم بیارم بالا که فقط خودم تست های لازم رو انجام بدم اگه به دلم نشست دو میلیون هم هزینه کنم ارزش داره ولی الان من اصلا نمیفهمم چی به چی هست بیام 1500.000 هزینه کنم بعد اون چیزی که بخام نشه کی میاد جواب منو بده

سلام.

نیاز های شما واضح است و شما یک نمونه سایت ارسال کردید.

طراح شما موظف است که همان نمونه سایت را اجرا کند نه کمتر نه بیشتر.

البته توی این بازار خراب طراحی کمتر افرادی پیدا می شوند که کار را کامل انجام دهند که در همین تاپیک شرکت کردند.

موفق باشید.

A.Arani
August 15th, 2015, 19:05
ما پیشنهاد خودمون را دادیم هزینه : 800 تومان با اسکریپت اختصاصی

mhiizadi
August 15th, 2015, 19:08
سلام
1- حتما نیازی به تهیه لایسنس لایف تایم (باتوجه به هزینه بالا) برای شروع نیست و میتونید از نسخه رای گان استفاده کنید.
2- برای اون addon هم این ماژول هست:
http://www.whmcs.com/addons/configurable-package-addon/
3- که میتونید نسخه رایگان رو پیدا کنید اگر نبود روی یک لایسنس فعال خریداری کنید و خودتون رایگانش کنید!
4- در مورد قالب نیز بنده اقا وهاب vahabonline.ir پیشنهاد میکنم که با قیمت خیلی مناسب میتونن واستون اوکی کنن
موفق باشید

- - - Updated - - -

5- در مورد ماژول تایید شماره موبایل با sms نیز ماژول توسط یکی از دوستان با هزینه بسیار پایین چیزی حدود 20ت ارایه میشود!

1- منظورتون از رایگان چی هست ؟ نال!؟
2- برای اون addon هم دقیقا بنده همین رو دارم به ایشون میدم چیزه دیگه ای نیست .
3- نسخه رایگانی برای این مورد وجود نداره و توسط خوده whmcs فعال میشه- تنها یک بار بر روی کد لایسنس فعال میشه ؛ رایگان کردنی در کار نیست که میفرمایید .
4- اگر قصدشون واقعا یه کاره حرفه ای و مناسب هست ؛ بنده برای کاره جدی پیشنهاد نمیکنم .
5- آیا ماژولی که دوستتون ارائه میدن قابلیت تماس تلنفی با کاربر و اعلام کد فعال سازی رو هم داره ؟ یا اس ام اس فقط ؟ به صورت بین المللی هم هست ؟! یا فقط با خط های 3000 و ... کار میکنه ؟ جهت اطلاع ماژول اس ام اس ما کلا با ماژول هایی که دوستان ارائه میدن فرق میکنه و به تمامی شماره های جهان اس ام اس ارسال میکنه و تماس میگیره ؛ در ماژول هایی که در سطح نت هست اگر کاربر پیامک تبلیغاتی رو غیر فعال کرده باشه به طبع اس ام اسی دریافت نخواهد کرد ولی در ماژول ما کمتر از 10 ثانیه اس ام اس به مقصد می رسد یا تماس گرفته می شود /

- - - Updated - - -

90% از موارد درخواستی شما نیازمند مواردی هست که دموی آنلاین دارند ؛ در صورتی که خواستید موارد مد نظرتون رو بفرمایید بنده دونه دونه میتونم دمو بدم مشاهده و بررسی کنید با پارس پک و همون رو روی سایت خودتون پیاده کنیم .
به هر حال اگر مایل به همکاری و خرید بودید و خواستید پروژتون رو ما انجام بدیم ؛ در تماس باشید : https://asiasazan.org/clients/submitticket.php

taranoome
August 15th, 2015, 19:12
ما پیشنهاد خودمون را دادیم هزینه : 800 تومان با اسکریپت اختصاصی

دوست عزیز من با چند برنامه نویس با سن پایین کار کردم و دیگه توبه کردم چون ضربه های شدیدی به من وارد شده بعدشم شما هیچ نمونه کار به من ارائه ندادید که کار شما رو ببینم

yourhosting
August 15th, 2015, 19:13
1- منظورتون از رایگان چی هست ؟ نال!؟
2- برای اون addon هم دقیقا بنده همین رو دارم به ایشون میدم چیزه دیگه ای نیست .
3- نسخه رایگانی برای این مورد وجود نداره و توسط خوده whmcs فعال میشه- تنها یک بار بر روی کد لایسنس فعال میشه ؛ رایگان کردنی در کار نیست که میفرمایید .
4- اگر قصدشون واقعا یه کاره حرفه ای و مناسب هست ؛ بنده برای کاره جدی پیشنهاد نمیکنم .
5- آیا ماژولی که دوستتون ارائه میدن قابلیت تماس تلنفی با کاربر و اعلام کد فعال سازی رو هم داره ؟ یا اس ام اس فقط ؟ به صورت بین المللی هم هست ؟! یا فقط با خط های 3000 و ... کار میکنه ؟ جهت اطلاع ماژول اس ام اس ما کلا با ماژول هایی که دوستان ارائه میدن فرق میکنه و به تمامی شماره های جهان اس ام اس ارسال میکنه و تماس میگیره ؛ در ماژول هایی که در سطح نت هست اگر کاربر پیامک تبلیغاتی رو غیر فعال کرده باشه به طبع اس ام اسی دریافت نخواهد کرد ولی در ماژول ما کمتر از 10 ثانیه اس ام اس به مقصد می رسد یا تماس گرفته می شود /
1) بله از نظر شما مشکلی دارد؟!
2) بنابراین فقط شما این ماژول رو نصب میکنید که اگر خود شخص هم اقدام به خرید کند میتواند نصب کند!
3) license whmcs هست ؟ در نتیجه سیستم license addon هم نیاز به لایسنس اصلی دارد هم لایسنس 99 دلاری اما قابل استفاده است (با امکانات کامل).
5) مطمئنید که خودتون ساختید تاجایی که بنده خبر دارم یک ارور بالای سایتتون میده. در مورد ماژول یوزر sardarn قبلا ساختن و تا جایی هم که در تاپیک خودتون خوندم ماژول خودتون از سایت خارجی خریداری شده و تنها فارسی سازی + ن-ال + بعضی امکانات اضافه شده است! درمورد قابلیت تماس نیز اقای سلطانی چنین کاری رو قبلا انجام دادن!

Yas-Host
August 15th, 2015, 19:16
دوست عزیز من با چند برنامه نویس با سن پایین کار کردم و دیگه توبه کردم چون ضربه های شدیدی به من وارد شده بعدشم شما هیچ نمونه کار به من ارائه ندادید که کار شما رو ببینم

با سلام.

بصورت خصوصی در ارتباط باشید.

mhiizadi
August 15th, 2015, 19:19
1) بله از نظر شما مشکلی دارد؟!
2) بنابراین فقط شما این ماژول رو نصب میکنید که اگر خود شخص هم اقدام به خرید کند میتواند نصب کند!
3) license whmcs هست ؟ در نتیجه سیستم license addon هم نیاز به لایسنس اصلی دارد هم لایسنس 99 دلاری اما قابل استفاده است (با امکانات کامل).
5) مطمئنید که خودتون ساختید تاجایی که بنده خبر دارم یک ارور بالای سایتتون میده. در مورد ماژول یوزر sardarn قبلا ساختن و تا جایی هم که در تاپیک خودتون خوندم ماژول خودتون از سایت خارجی خریداری شده و تنها فارسی سازی + ن-ال + بعضی امکانات اضافه شده است! درمورد قابلیت تماس نیز اقای سلطانی چنین کاری رو قبلا انجام دادن!

1- کار جدی نال نمی پذیرد ؛ از اخلاق هم دور هست از نظره بنده ؛ وارد مباحث حاشیه ای در این رابطه نمیشیم .
2- تنها نصب ساده نیست ؛ چندین مورد راه اندازی شده و به اون راحتی که فکر میکنید نیست .
3- در این رابطه تست شده ؛ توسط چندین سایت decoder و برنامه نویس که لایسنس مذکور رو از روی addon بردارند اما گویا قسمتی از فایل ها یا کد ؛ از سرور اصلی لایسنس دریافت میگردد .
5- ماژولی که ما ارائه میدیم به هیچ وجه نال نیست ؛ و کاملا حقوق نویسنده ی ماژول پرداخت شده است ؛ جناب سلطانی برای whmcs چنین چیزی درست نکرده بودند ؛ ایشون با سیم کارت های عادی این کار رو کرده بودند در داخل کشور و مورد بسیار مناسبی بود که بنده دیدم .

yourhosting
August 15th, 2015, 19:28
1- کار جدی نال نمی پذیرد ؛ از اخلاق هم دور هست از نظره بنده ؛ وارد مباحث حاشیه ای در این رابطه نمیشیم .
2- تنها نصب ساده نیست ؛ چندین مورد راه اندازی شده و به اون راحتی که فکر میکنید نیست .
3- در این رابطه تست شده ؛ توسط چندین سایت decoder و برنامه نویس که لایسنس مذکور رو از روی addon بردارند اما گویا قسمتی از فایل ها یا کد ؛ از سرور اصلی لایسنس دریافت میگردد .
5- ماژولی که ما ارائه میدیم به هیچ وجه نال نیست ؛ و کاملا حقوق نویسنده ی ماژول پرداخت شده است ؛ جناب سلطانی برای whmcs چنین چیزی درست نکرده بودند ؛ ایشون با سیم کارت های عادی این کار رو کرده بودند در داخل کشور و مورد بسیار مناسبی بود که بنده دیدم .
1- ایشان می خواند تست کنند! بعد سیستم را بصورت جدی بر روی سایت راه اندازی کنند! بنابراین حتی طبق صحبت ایشون نیازی نیست برای شروع(شروع کاری که معلوم نیست نتیجه میدهد یا خیر) چنین هزینه ای بپردازند
3- خیر اینطور نیست و تمامی کد ها در دسترس هستند و سیستم بصورت کامل کار می کند.(تست شده)
5- وصل کردن سیستم خارجی به ایرانی کاری ندارد جناب ایزدی عزیز addons خارجی یک وب سرویس ایرانی می خواهد و براحتی می توان متصل کرد.(جناب سلطانی رو به این خاطر مثال زدم بدونید این کار انحصاری نیست و با صرف وقت میتوان انجام داد!)

استارت عزیز بنده هم چناب سنجری رو پیشنهاد میکنم برای اینکار

موفق باشید

BMW 3X
September 12th, 2015, 22:08
ببخشید که تاپیک قدیمی را بالا میارم .
این مورد بصورت مجزا ( غیر پلاگین ) با کنترل پنل Vesta آمدست