سلام
خسته نباشید ،
من یه قالب فروشگاهی وردپرس دارم که تجاری هست و دنبال یه نفر میگردم که صفحه سبد کالا و چند تا قسمت دیگه رو برام ویرایش کنه!
دلیلش هم این هست که از ظاهر این قالب خوشم اومده ولی قسمت سبد کالا و ...اصلا مناسب نیست و به نظرم خریدار گیج میشه!
دوستان لطفا نمونه کارهاتون رو در همین تاپیک برام بفرستید.(ترجیحا مایل هستم این طراحی رو به کسی بسپرم که تجربه طراحی قالب فروشگاهی رو داشته باشه و بتونم راجع به فروشگاه ازش مشورت بگیرم)
وبسایت + اسم قالب و توضیحات کامل رو برای شخصی که نمونه کارهاش مناسب باشه ارسال میکنم تا هزینه رو بهم بگه .
- - - Updated - - -
UP
farssub
August 14th, 2015, 21:29
سلام عزیز با بنده در تماس باشید میتونم مشکلتون رو حل کنم.
آگونیس
August 14th, 2015, 22:59
در خدمتم
اطلاعات تماس
lvlehrad
August 15th, 2015, 02:44
دوستان در تماس باشید یعنی چی؟!من نمونه کار خواستم!
mojtaba05
August 15th, 2015, 07:29
سلام، دیروز نمونه کار براتون به صورت خصوصی ارسال کردم.
lvlehrad
August 15th, 2015, 16:07
سلام، دیروز نمونه کار براتون به صورت خصوصی ارسال کردم.
سلام
مرسی ولی مورد پسندم نبود.
aligoli
August 15th, 2015, 16:12
سلام
خسته نباشید ،
من یه قالب فروشگاهی وردپرس دارم که تجاری هست و دنبال یه نفر میگردم که صفحه سبد کالا و چند تا قسمت دیگه رو برام ویرایش کنه!
دلیلش هم این هست که از ظاهر این قالب خوشم اومده ولی قسمت سبد کالا و ...اصلا مناسب نیست و به نظرم خریدار گیج میشه!
دوستان لطفا نمونه کارهاتون رو در همین تاپیک برام بفرستید.(ترجیحا مایل هستم این طراحی رو به کسی بسپرم که تجربه طراحی قالب فروشگاهی رو داشته باشه و بتونم راجع به فروشگاه ازش مشورت بگیرم)
وبسایت + اسم قالب و توضیحات کامل رو برای شخصی که نمونه کارهاش مناسب باشه ارسال میکنم تا هزینه رو بهم بگه .
- - - Updated - - -
UP
نمونه کار موجود است.
می توانیم در خدمت شما باشیم. با واحد طراحی سایت مکاتبه کنید. www.my.hezarnevis.ir
mojtaba05
August 15th, 2015, 16:15
سلام
مرسی ولی مورد پسندم نبود.
با سلام و وقت بخیر،
درسته ولی اون نمونه کارها بر اساس طرح های صاحب کارها ساخته شده و بنده در ظاهر اون ها نقشی نداشتم.
به هر حال سپاس.
Mr-MAMAD
August 15th, 2015, 16:26
با سلام و وقت بخیر،
درسته ولی اون نمونه کارها بر اساس طرح های صاحب کارها ساخته شده و بنده در ظاهر اون ها نقشی نداشتم.
به هر حال سپاس.
با سلام خدمت استارتر
کار ایشون تک هست. مثل تصویر آواتارش :دی
شما نیز طرح نمیخواید که بر اساس گرافیک دارید ایشون رو قضاوت میکنید.
شما باید کد نویسی هارو مشاهده کنید و توی کد نویسی نیز مثل یک کد نویس حرفه ای کار رو به شما تحویل میدن.
آقای ثابتی در این مورد تایید میشن .
موفق باشید
lvlehrad
August 15th, 2015, 16:42
نمونه کار موجود است.
می توانیم در خدمت شما باشیم. با واحد طراحی سایت مکاتبه کنید. www.my.hezarnevis.ir (http://www.my.hezarnevis.ir)
چرا نمونه کارهاتون رو همینجا و یا در وبسایتتون قرار نمیدید؟!!یعنی من برای اینکه نمونه کارهای شمارو ببینم باید در وبسایتتون ثبت نام کنم و تیکت ارسال کنم؟!
@Mr-MAMAD
بنده جسارت نکردم ، همونطور که در تاپیک اشاره کردم دنبال کسی هستم که نمونه کار فروشگاهی با سیستم وردپرس زیاد داشته باشه و تجربه اینکار رو داشته باشه تا هم ازش مشاوره بگیرم و هم پروژه های آینده رو بسپرم بهش...چون ما وبسایتمون تازه تاسیس هست و قطعا بعد از گذشت یکی دو ماه نیاز داریم تغییرات زیادی تو وبسایت بدیم و احتمال اینکه نیاز به یه قالب اختصاصی داشته باشیم هم زیاد هست...
آقا مجتبی نمونه کارهایی که برای من فرستادند با سیستم اپن کارت بود و گرافیک جالبی هم نداشت و به نظرم این مورد سلیقه ای هست و من توانایی های ایشون رو زیر سوال نبردم و نمیبرم!
mojtaba05
August 15th, 2015, 16:46
چرا نمونه کارهاتون رو همینجا و یا در وبسایتتون قرار نمیدید؟!!یعنی من برای اینکه نمونه کارهای شمارو ببینم باید در وبسایتتون ثبت نام کنم و تیکت ارسال کنم؟!
@Mr-MAMAD
بنده جسارت نکردم ، همونطور که در تاپیک اشاره کردم دنبال کسی هستم که نمونه کار فروشگاهی با سیستم وردپرس زیاد داشته باشه و تجربه اینکار رو داشته باشه تا هم ازش مشاوره بگیرم و هم پروژه های آینده رو بسپرم بهش...چون ما وبسایتمون تازه تاسیس هست و قطعا بعد از گذشت یکی دو ماه نیاز داریم تغییرات زیادی تو وبسایت بدیم و احتمال اینکه نیاز به یه قالب اختصاصی داشته باشیم هم زیاد هست...
آقا مجتبی نمونه کارهایی که برای من فرستادند با سیستم اپن کارت بود و گرافیک جالبی هم نداشت و به نظرم این مورد سلیقه ای هست و من توانایی های ایشون رو زیر سوال نبردم و نمیبرم!
اختیار دارید، بنده هم قصد جسارت نداشتم و همونطور که فرمودید این امر کاملا سلیقه ای است.
محمد آقا از لطف شما هم بسیار سپاس گذارم.
با تشکر
erfanmix
August 15th, 2015, 16:53
@Mr-MAMAD
با احترام به همه دوستان
جناب بابایی یوزر psfa کارشون عالیه و تایید شده هستن
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145104
بنده سفارش قالب حرفه ای پیش ایشون دارم و کاملا عالی و با نمونه کارهای فراوان میتونید طرح بنده رو هم ببینید با ایشون مذاکره کنید