ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند وردپرس کار*لطفا ازطریق پیامک یاتماس افر ارائه دهید*

mchteh
August 14th, 2015, 16:39
عرض سلام و ادب به یه وردپرس کار حرفه ای نیاز دارم که سایت یکی از کاربرامو میزون کنه-تمامی این مشکلات برای من قابله حله اما تومسافرتم عزیزان بررسی کنند و افرهاشون بدن* نکته:مشکلات خیلی واضحس پس نیازی به سوال جواب بیخود نیست نیازی هم نیست که برای بررسی به سورس دسترسی داشته باشید. ۱-هرمطلبی که ایجاد میشه بااینکه براش توضیحات و کلمات کلیدی نوشته میشه اما برای موتورهای جستوجوگر قابل نمایش نیست دقیقا اون دوخط کد تگی که توضیحات و کیوورد هرمطلب رو نمایش میده کمه برای مثال وارد سایت بشید و یکی از مطالب رو باز کنید و داخل یه سایت سنجش سئو بررسیش کنید میبینید نشون میده که اون مطلب کلمه کلیدی و توضیحات نداره ۲-دوتا سایت موزیکه وردپرسه که میخوایم برای جفتش تو شبکه های اجتماعی پیج ساخته شه و متصل شه به سایت تاهرمطلبی در سایت ایجاد میشه بطور خودکار وبدون نیاز به دخالت خودش در پیجای سایت منتشر شه که اینم ساخت هرپیج دودیقه هم وقت نداره برای اتصالش ب وردپرس هم انواع و اقسام افزونه وجود داره دوستان بررسی کنن و افرهاشون رو پیامک کنند چون من تومسافرتم و دسرسی به نت ندارم شماره پیامکو تماس: 09107588129 این ادرس سایت ماوراموزیک Mavaramusic.com