توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ برای سرور مجازی ایران
Ringmoon
August 14th, 2015, 03:51
Close
aligoli
August 14th, 2015, 06:39
با عرض سلام
دوستان بنده اول یک سوال داشتم و بعد یک درخواست کانفیگ
سوالم این هستش که اگر یک سرور مجازی ایران به صورت نرم افزاری تمام آیپی ها و سرورهای خارجی براش بسته بشه باز هم ممکنه سرور دیداس و در نتیجه دان بشه ؟
-البته دیداس از سمت ایرانو در نظر نگیرید چون همچین موردی کمه
-اینم بگم که اینترانت نمیخوام چون یک سری آیپی های خارجی باید باز باشه مثل آیپی سرور های موتور های جستجو
اگر جواب میده میکروتیک برای این مورد بهتره یا ویندوز ؟
کسی برام میتونه این کانفیگو انجام بده ؟ اگر خود سرور هم داشته باشن ازشون خریداری میکنم اگرم نه از جای دیگه میگیرم تحویل میدم برام کانفیگ کنید.
از اساتیدی که تو این مورد تجربه دارن خواهشمندم راهنمایی کنن.
اگر قرار هست آی.پی موتور جستجو باز باشد، سرور برای میزبانی سایت خاصی است ؟
نظر من لینوکس است. امکانش هست فقط رنج آی.پی ایران و چند آی.پی خارج باز گذاشته شود.
Ringmoon
August 14th, 2015, 16:02
اگر قرار هست آی.پی موتور جستجو باز باشد، سرور برای میزبانی سایت خاصی است ؟
نظر من لینوکس است. امکانش هست فقط رنج آی.پی ایران و چند آی.پی خارج باز گذاشته شود.
لینوکس نه فقط میکروتیک یا ویندوز اگه میکروتیک بشه خیلی بهتره ، همچین کاری میشه کرد ؟ اصلا دیداسو جلوگیری میکنه این روش ؟
mizban97
August 14th, 2015, 16:10
لینوکس نه فقط میکروتیک یا ویندوز اگه میکروتیک بشه خیلی بهتره ، همچین کاری میشه کرد ؟ اصلا دیداسو جلوگیری میکنه این روش ؟
سلام
رنج آیپی کشور ها رو در فایروال کامل بن کنید دیگه از اون کشور سرورتون بازنخواهد شد.
تا حدودی میشه جلوش رو گرفت.
Ringmoon
August 14th, 2015, 16:14
سلام
رنج آیپی کشور ها رو در فایروال کامل بن کنید دیگه از اون کشور سرورتون بازنخواهد شد.
تا حدودی میشه جلوش رو گرفت.
با سلام
در مورد منابع نظر شما چی هست بعضیا میگن با این کار منابع سرور درگیر میشه و کرش میکنه واقعا همچین موردی پیش میاد ؟
mizban97
August 14th, 2015, 16:28
با سلام
در مورد منابع نظر شما چی هست بعضیا میگن با این کار منابع سرور درگیر میشه و کرش میکنه واقعا همچین موردی پیش میاد ؟
بله این کار مناسب برای رنج ای پی های زیاد نیست چون به سرور به شدت فشار وارد میکند.
برای بیت ای پی تنها مورد استفاده قرار دهید نه رنج ای پی های یک کشور؛ البته میتونید کشور های مورد هدف ببندید که ازشون اسپم و اتک و دیداس دارید.
Ringmoon
August 14th, 2015, 16:39
بله این کار مناسب برای رنج ای پی های زیاد نیست چون به سرور به شدت فشار وارد میکند.
برای بیت ای پی تنها مورد استفاده قرار دهید نه رنج ای پی های یک کشور؛ البته میتونید کشور های مورد هدف ببندید که ازشون اسپم و اتک و دیداس دارید.
مشکل اینجاست من اصلا نمیدونم از چه کشوری حمله میشه و ممکنه از هر کشوری باشه
شما به جز این راه دیگه ای سراغ دارید ؟ اگه راهی هست راهنمایی بفرمایید ممنون میشم