PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت پرداخت سرور اختصاصی (یورو)

mohsen1771
August 14th, 2015, 02:05
سلام و غرض ادب

آقا بعضی ها تو انجمن میزنن قیمت یورو 3200 تومان چیه داستان؟
واقعیت داره :-o آخه مثلا قیمت اصلی تو بازار بالاتر از این چیزیه که میگن، بعد حالا چون باید واریز بشه تو حساب اینترنت خودشم هزینه داره تا 3800 حداقل میره هزینش

hegza
August 14th, 2015, 02:12
اتفاقا در یک تاپیکی که زده بودم در این مورد بحث شد
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=148149&p=1386874&viewfull=1#post1386874

mohsen1771
August 14th, 2015, 03:09
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=148149&p=1386874&viewfull=1#post1386874

واقعا برام سوال شده چرا آخه میگن 3200 ؟؟؟ مگه داریم؟

AbtinServer
August 14th, 2015, 11:58
این مورد بسته به سورس و نحوه تامین یورو دارد.
ممکن است خرید این ارزها از پنل درامد ارزی اشخاص ثالث باشد. نمیشه 100درصد از تایید این مدل پرداخت ها مطمئن بود.

company_hosting
August 14th, 2015, 12:04

سلام

داریم ، اگر بخواهیم

ServerDL.com
August 14th, 2015, 12:24
سلام و غرض ادب

واقعیت داره :-o آخه مثلا قیمت اصلی تو بازار بالاتر از این چیزیه که میگن، بعد حالا چون باید واریز بشه تو حساب اینترنت خودشم هزینه داره تا 3800 حداقل میره هزینش

فکر نمی کنم ارز سالم باشه ...
دلار / یورو هکی !! به ما هم خیلی تو انجمن پیشنهاد شده ...
ولی خوب هر تیم و گروهی مثل ما و چند تا از همکاران خوب دیگه هیچ وقت به دنبال ارز خارج از قیمت عرف و نا معتبر نیست ! اولویت ها برای شرکت های معتبر فقط سورس بانکی هست ...
چون عواقب برگشت حواله بسیار سنگین تموم میشه معمولا !

farssub
August 14th, 2015, 12:58
سلام

داریم ، اگر بخواهیم
قابل انتقال به حساب پی پال هست یورو شما؟

AvalinHost
August 14th, 2015, 19:58
سلام و غرض ادب

باسلام
اینگونه موارد معمولا دو حالت بشتر ندارد.

1- عوام فریبی جهت جذب مشتری
2- استفاده از یورو هکی

نکته بعدی اینکه مطمئن باشید اگر درآمد ارزی هم باشه انسان عاقل و بالغی که برای زحمت خودش ارزش قائل باشد قیمت رو با این اختلاف فاحش اعلام نمیکنه، البته اگر درآمد ارزی سالم باشد...

موفق باشید!

TN Projects
August 14th, 2015, 20:27
باسلام
اینگونه موارد معمولا دو حالت بشتر ندارد.

1- عوام فریبی جهت جذب مشتری
2- استفاده از یورو هکی

نکته بعدی اینکه مطمئن باشید اگر درآمد ارزی هم باشه انسان عاقل و بالغی که برای زحمت خودش ارزش قائل باشد قیمت رو با این اختلاف فاحش اعلام نمیکنه، البته اگر درآمد ارزی سالم باشد...

موفق باشید!

فکر نمی کنم ارز سالم باشه ...
دلار / یورو هکی !! به ما هم خیلی تو انجمن پیشنهاد شده ...
ولی خوب هر تیم و گروهی مثل ما و چند تا از همکاران خوب دیگه هیچ وقت به دنبال ارز خارج از قیمت عرف و نا معتبر نیست ! اولویت ها برای شرکت های معتبر فقط سورس بانکی هست ...
چون عواقب برگشت حواله بسیار سنگین تموم میشه معمولا !

این مورد بسته به سورس و نحوه تامین یورو دارد.
ممکن است خرید این ارزها از پنل درامد ارزی اشخاص ثالث باشد. نمیشه 100درصد از تایید این مدل پرداخت ها مطمئن بود.

درود و عرض ادب.
بله بصورت قانونی و عادی امکان پذیر هست
این موضوع لزوما ربطی به این مواردی که دوستان اشاره فرمودن نداره
خیلی از مواقع به علت آشفته بازار هاستینگ ایران برای جذب مشتری و یا افزایش دامنه همکاری ماه های نخست رو با این قیمت ارز رو ارائه میدن همکاران. و برای ماه های بعدش به نرخ قانونی ارائه میشه.
حتی گاهی از مواقع به برخی از مشتریها سرویس قسطی ارائه میشه.!
با قضاوت نادرست ارزش کار هم رو پایین نیاریم !
پیروزباشید.

hegza
August 15th, 2015, 03:05
درود و عرض ادب.
بله بصورت قانونی و عادی امکان پذیر هست
این موضوع لزوما ربطی به این مواردی که دوستان اشاره فرمودن نداره
خیلی از مواقع به علت آشفته بازار هاستینگ ایران برای جذب مشتری و یا افزایش دامنه همکاری ماه های نخست رو با این قیمت ارز رو ارائه میدن همکاران. و برای ماه های بعدش به نرخ قانونی ارائه میشه.
حتی گاهی از مواقع به برخی از مشتریها سرویس قسطی ارائه میشه.!
با قضاوت نادرست ارزش کار هم رو پایین نیاریم !
پیروزباشید.

پس یعنی اولش میگن یورو 3200 وقتی مشتری جذب شد گوشش رو میبرند؟ خوب بهتر نیست بجای اینکار قیمت سرور رو کمتر بگن معقول تره نه؟
پاسختون برای این مورد چیه؟ هم سرور رو ارزون میدن هم یورو رو زیر قیمت اونم خیلی زیر قیمت میدن؟ نفع چیه؟ بک آپ سایتها؟ اطلاعات سایتها؟ دسترسی به بانک ایمیل و یا شماره تماس های ثبت شده سایتها؟
البته اصلا توهینی نبود اما منه خریدار اینا برام سواله و دوست دارم برای بقیه هم شفاف بشه

TN Projects
August 15th, 2015, 14:56
پس یعنی اولش میگن یورو 3200 وقتی مشتری جذب شد گوشش رو میبرند؟ خوب بهتر نیست بجای اینکار قیمت سرور رو کمتر بگن معقول تره نه؟
پاسختون برای این مورد چیه؟ هم سرور رو ارزون میدن هم یورو رو زیر قیمت اونم خیلی زیر قیمت میدن؟ نفع چیه؟ بک آپ سایتها؟ اطلاعات سایتها؟ دسترسی به بانک ایمیل و یا شماره تماس های ثبت شده سایتها؟
البته اصلا توهینی نبود اما منه خریدار اینا برام سواله و دوست دارم برای بقیه هم شفاف بشه
پیشنهاد میکنم وقتی پست میزارین اندکی تامل کنید :)
اولا این اصلا روش کاری بنده نیست چون اصلا به این کارا اعتقادی ندارم و خوشبختانه و مشتریهای خودمون تبلیغاتمون هستند و نیاز به راضی کردن به این شیوه و شنیدن این نحوه صحبت هانداریم.
اما این روش کار رو از معتبرترین فروشنده ها چه در ایران و حتی بعضی از دوستان که در خارج سرویس میدن دیدیم.
درضمن یادتون باشه ارز کلا ثابت نیست که بخواد قیمت ثابتی نوشته بشه. تو ایران این آشفته بازار هست هم بخاطر عدم استاندارد بودن بعضی از دوستان فروشنده و انتظارات نابجای مشتری ها هست که همکاران این آفرها رو میدن.
در سایت ها هم ذکر میشه مثلا «دو ماه نخست ارائه یورو با نرخ 3200 با زیرقیمت ارز در بازار جهت خرید سرور» اینجا هم اگر برید سرور مثلا از هتزنر از همکارا بخرید در حالت عادی سود خاصی ندارن معمولا. که حالا میان اینکارا رو هم برای جذب مشتری میکنن
اینکه میفرمایید بهتر نیست از اول یه نرخ باشه والا معمولا مشتری میگه تخفیف های ماه اول رو بدین !!! حالا دیگه نمیدونم چه عرض کنم !
اما در خصوص مواردی نظیر بکاپ و..... مهندس از کی تا حالا فروشنده سرور اختصاصی میتونه وارد سرور مشتری بشه و بکاپش رو بقول شما کش بره!؟

در کل به همکارا پیشنهاد میدم زیادی آفرهای با تخفیف زیاد ندین چون در نهایت موجب این ابهامات و تهمت ها میشه !
اما خب گاهی مواقع دوستان از ارزهای ناسالم هم استفاده میکنن ! اما این درست نیست با این لحن کلا این سیاست های فروش رو زیر سوال ببرید !
پیروزباشید.

hegza
August 15th, 2015, 17:34
پیشنهاد میکنم وقتی پست میزارین اندکی تامل کنید :)
اولا این اصلا روش کاری بنده نیست چون اصلا به این کارا اعتقادی ندارم و خوشبختانه و مشتریهای خودمون تبلیغاتمون هستند و نیاز به راضی کردن به این شیوه و شنیدن این نحوه صحبت هانداریم.
اما این روش کار رو از معتبرترین فروشنده ها چه در ایران و حتی بعضی از دوستان که در خارج سرویس میدن دیدیم.
درضمن یادتون باشه ارز کلا ثابت نیست که بخواد قیمت ثابتی نوشته بشه. تو ایران این آشفته بازار هست هم بخاطر عدم استاندارد بودن بعضی از دوستان فروشنده و انتظارات نابجای مشتری ها هست که همکاران این آفرها رو میدن.
در سایت ها هم ذکر میشه مثلا «دو ماه نخست ارائه یورو با نرخ 3200 با زیرقیمت ارز در بازار جهت خرید سرور» اینجا هم اگر برید سرور مثلا از هتزنر از همکارا بخرید در حالت عادی سود خاصی ندارن معمولا. که حالا میان اینکارا رو هم برای جذب مشتری میکنن
اینکه میفرمایید بهتر نیست از اول یه نرخ باشه والا معمولا مشتری میگه تخفیف های ماه اول رو بدین !!! حالا دیگه نمیدونم چه عرض کنم !
اما در خصوص مواردی نظیر بکاپ و..... مهندس از کی تا حالا فروشنده سرور اختصاصی میتونه وارد سرور مشتری بشه و بکاپش رو بقول شما کش بره!؟

در کل به همکارا پیشنهاد میدم زیادی آفرهای با تخفیف زیاد ندین چون در نهایت موجب این ابهامات و تهمت ها میشه !
اما خب گاهی مواقع دوستان از ارزهای ناسالم هم استفاده میکنن ! اما این درست نیست با این لحن کلا این سیاست های فروش رو زیر سوال ببرید !
پیروزباشید.

دوست من بنده قصد توهین نداشتم
ولی تا حالا دیدین؟ سایتهائی که بزرگ میشند و بعد پول ندارند میرند با شرکتهای به دید خودشون بصرفه کار میکنند یکدفعه هکری پیدا میشه سایت رو هک میکنه و قسمتی از اطلاعات رو میزاره اما یکی 2 ماه بعد روش برای کاربراش ایمیل عضویت در سیستم کلیکی /آگهی/همکاری در فروش/خرید هاست و دامنه} البته یکدفعه اون هکره اینکار رو میکنه خدای نکرده فکر بد نکنید.
شفاف سازی خوبه اصلا ماه اول رایگان بدن و مثل بعضی از فروشنده ها صراحتا بگن ماه بعد فلان قیمت نه قیمت رو بدن و نگن بعدش زیاد میشه کم میشه یا ... که گیرم یکی نپرسید بره تو پاچش
در کل مطمئن باشید کسیکه کارش درست باشه باید از این مطالب استقبال کنه چون داره فضا محیا میشه برای رشد اونا. بهرحال هر چیزی قیمتی داره و باید داد ندید بعدا ما به تفاوتش رو باید چندین برابر یا بعضا به قیمت چندین سال عمرتون باید داد