ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی پی یو یا رم

rezairanpur
August 12th, 2015, 19:29
با عرض سلام و خسته نباشید یه مشورتی میخواستم . ما روی سرور مجازی با شرایط (سی پی یو 2 هسته ای ، رم 1 گیگ ، پهناباند 10 مگ ، ترافیک 100 گیگ در دیتاسنتر ovh) بودیم که مشکل لود سرور پیدا کردیم و به طور موقت 1 هسته سی پی یو و دو گیگ رم اضافه کردند از طرف سرور مشکل تا حد زیادی رفع شد ولی باز هم در اون 5 روز موقتی هم یکبار لود بالا داشتیم که ایمیلش از طریق دایرکت ادمین اومد. بعد از اون قرار شد که رم رو دایما در حالت ارتقا نگه دارند و سی پی یو رو همون حالت پیش فرض. منتها الان توی این دو روز که این طوری شد (یعنی یک هسته کم تر شد) دو بار مشکل لود سرور داشتیم که تقریبا 2 الی 3 دقیقه طول کشید و خودش درست شد. توضیح اضافی هم این که توی gtmetrix سرعت سایت وقتی که آپ هست بالاست و مشکلی نداره. حالا سوالم این هستش که آیا ما باید الان رم رو اضافه کنیم باز یا بگم که همون یک هسته سی پی یو رو اضافه کنند تا مشکل برای همیشه حل بشه؟

HighHost
August 12th, 2015, 19:32
باید بررسی بشه شاید از کانفیگ اشتباه هست
مشخصات دایرکت برای من بفرستید بررسی بکنم براتون

rezairanpur
August 12th, 2015, 19:34
باید بررسی بشه شاید از کانفیگ اشتباه هست
مشخصات دایرکت برای من بفرستید بررسی بکنم براتون

ممنون قربان خود سرور کانفیگ کرده و من ازونجایی که زیاد سردر نمیارم دست نزدم بهش (به جز این که فایروال رو یکم دست کاری کردم) میتونم بپرسم هزینش چقدر میشه؟

HighHost
August 12th, 2015, 19:37
شما بدید ما یه بررسی بکنیم بهتون با جزییات کامل میگیم دقیقا مشکل چی هست
09395558300 نوحی
تماس بگیرید

Yas-Host
August 12th, 2015, 20:12
سلام.

در زمان overload از طریق خصوصی در ارتباط باشید تا بررسی ها و نتایج اعلام شود ( رایگان و هزینه ای ندارد ).

موفق باشید.