PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده سایت بازی و ترجمه اخبار به صورت حرفه ای

adnan magic
August 12th, 2015, 00:26
با سلام.
بنده تسلط کافی به زبان انگلیسی دارم هر کسی خواست براش ترجمه می کنم هر کاراکتر ۱ تومان میگیرم.
پست کپی نمیزارم و در صورت درخواست روی سئو هم کار میشه.
برای سایت های بازی و یا سایت های خبری کار می کنم.
هر کسی خواست در همین پست اعلام کنه.
با سپاس

rockman
August 12th, 2015, 00:50
سلام
لطفا ای دی یاهوتونو بدید تا بیشتر با هم صحبت کنیم ، اینم ای دی ما است : kamyabdl@ymail.com - بگید واسه کدوم دسته هستید.
واسه دسته بازی نیازمندیم ، سرور هم در اختیارتون قرار میدیم.
مرسی

adnan magic
August 12th, 2015, 11:08
سلام
لطفا ای دی یاهوتونو بدید تا بیشتر با هم صحبت کنیم ، اینم ای دی ما است : kamyabdl@ymail.com - بگید واسه کدوم دسته هستید.
واسه دسته بازی نیازمندیم ، سرور هم در اختیارتون قرار میدیم.
مرسی

عزیز پیام خصوصی بنده بسته هستش. با جیمیل زیر در ارتباط باشید تا شماره تماس بهتون بدم راحت تر صحبت کنیم:
adnanbabakan.personal@gmail.com

برای هر ۱ کاراکتر ۱ تومان می گیرم و اخبار رو براتون به صورت حرفه ای ترجمه می کنم. روزی حداقل ۳ تا پست میزارم که بین ۱۰۰۰ الی ۲۰۰۰ کاراکتر هستش یعنی روزی حدود ۶۰۰۰ الی ۸۰۰۰ تومان حقوقم هستش. حقوقم رو به صورت هفتگی میگیرم. اگر خواستید نقد و بررسی هم انجام می دم که حدود ۲۰۰۰۰ کاراکتر یا بیشتر هستش. فقط بازی هایی که خودم بازی کردم رو نقد و بررسی می کنم. کنسول من ایکس باکس وان هستش. در صورت درخواست سر دبیر هم میشم برای چک کردن بروز بودن و مدیریت نویسنده ها و اینا و چک کردن هر پست ۵۰۰ تومان میگیرم (‌ البته اگر تعداد پست های روزانتون بالا باشه ) و برای چک کردن پست های طولانی ۱۰۰۰ تومان میگیرم.

شرمنده سیستمم ویندوز نیست نمی تونم کسی رو تو یاهو اد کنم.

Mr-MAMAD
August 15th, 2015, 12:31
سلام.

ببخشید منظورتون از کارکتر چی هست ؟ کلمه یا هر حرف ؟