ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل whmcs و نساختن اکانت اتوماتیک در دایرکت ادمین

fadakp
August 12th, 2015, 00:13
سلام
من پورت دایرکت ادمین رو عوض کردم بعد از فایلی که جناب سنجری گذاشته بودن تو اینجا استفاده کردم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=112265&p=1067378&viewfull=1#post1067378
الان دایرکت ادمین متصل شده و نشون می ده اما وقتی می زنم یه اکانت جدید ساخته شده از تو whmcs این ارور رو می ده

Fatal error: Cannot access private property WHMCS_License::$keydata in /home/hostp/domains/mydomain.com/public_html/portal/modules/servers/directadmin/directadmin.php on line 30
این در صورتیه که من اصلا با لایسنس کاری نداشتم
همین طور $validconfpackagelicense = false; رو به $validconfpackagelicense = ture; تغییر دادم اما باز درست نشد و هنوز ارور پابرجاست

smhnw
August 12th, 2015, 00:18
تا جایی که مشخصه جناب سنجری پارسال اینو زدند و الان ایا نسخه ای که شما دارین با نسخه پارسال یکیه ؟ نه دیگه اپدیت کردین .

خودتون فایلو در صورت توان دیکد کنید و تغییر بدین ( احتمال زیاد فایل هم اپدیت شده و باید نسخه به روزشو تغییر بدین )

aligoli
August 12th, 2015, 04:57
پرت جدید دایرکت ادمین در سروری که whmcs روی آن است باز است ؟
از فایل هایی که افراد قرار می دهند استفاده نکنید، در whmcs.com تیکت بزنید و پرت خود را اعلام نمایید و درخواست کنید فایل دایرکت ادمین را روی پرت مورد نظر کد کنند و به شما ارایه دهند، به راحتی برای شما ایمیل می کنند و از آن استفاده کنید.
نام پکیج ها را در whmcs و سرور دایرکت ادمین دقیق درج کردید ؟

Sajad
August 12th, 2015, 08:17
در نسخه ۶ میتونید پورت را داخل تنظیمات تعریف کنید.